Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Zivjo, zanima me ce mi lahko kdo kaj pove o tem motorju letnik 1998.

Tega ki jest gledam mu baje olje mece iz masine in bi bilo potrebno dat nova tesnila, pa me zanima ali je to normalno da ta tesnila popustijo ali je tukaj v ozadju kaj drugega, pregret blok motorja al kaj podobnega?

Objavljeno

Zato sprasujem ce je komu to znano, ker ce mece olje ven je lahko misljeno semering ali podobno in ne samo tesnilo. Ima kdo kaksne izkusnje?

Objavljeno

Zivjo, zanima me ce mi lahko kdo kaj pove o tem motorju letnik 1998.

Tega ki jest gledam mu baje olje mece iz masine in bi bilo potrebno dat nova tesnila, pa me zanima ali je to normalno da ta tesnila popustijo ali je tukaj v ozadju kaj drugega, pregret blok motorja al kaj podobnega?

Možno, da je pregrel in prebil dihtunge, vendar to ni nek velik strošek popravila, dejansko lahko tudi sam doma narediš nove dihtunge. Bi bilo pa dobro, da bi vedeli kje točno meče olje, da se ugotovi v čem točno je problem. Lahko tudi, da so obročki pri koncu pa ne pobira olja in ga meče vn.

Objavljeno

Aha, ali bi kdo imel kaksen service manual ali podobno kjer bi se lahko malo seznanil kako se to masino odpre. Vcasih sem sraufal tomose, take motorje pa nikoli. Tudi na skuterju sem naredil generalko vseh delov, ampak vseeno bi bilo dobro met kaksna navodila.

Je kje na netu kakksna zbirka tega. Rabim pa za Suzuki dr125 1998 letnik.

hvala

Objavljeno

To je 4 taktno, ne dotikaj se tega. Komplicirano, kot mehanizem švicarske ure. :) google mi ni ponudil manuala za tvoj letnik, poskušaj sam poiskat. :)

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!