Diplomantka Objavljeno Julij 18, 2013 Deli Objavljeno Julij 18, 2013 Pozdravljeni, mi lahko prosim pomagate? Sem pred zaključkom študija psihologije in za diplomo potrebujem podatke, ki jih dobim preko ankete. Zelo vam bom hvaležna, če si lahko vzamete nekaj minut časa in anketo izpolnite. Morda pa vam bo tudi zabavno Diplomantka POVEZAVA DO ANKETE: www.mojaanketa.si/anketa/352958484/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Julij 18, 2013 Deli Objavljeno Julij 18, 2013 Evo mi je uspelo pridt do konca... izpolnjeno Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Diplomantka Objavljeno Julij 18, 2013 Avtor Deli Objavljeno Julij 18, 2013 Evo mi je uspelo pridt do konca... izpolnjeno Najlepša hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Julij 18, 2013 Deli Objavljeno Julij 18, 2013 Sem probal, pa mi je časa zmanjkal ... res dolga stvar .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Julij 18, 2013 Deli Objavljeno Julij 18, 2013 Sem poklikal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 18, 2013 Deli Objavljeno Julij 18, 2013 Pozdravljeni, mi lahko prosim pomagate? Sem pred zaključkom študija psihologije in za diplomo potrebujem podatke, ki jih dobim preko ankete. Zelo vam bom hvaležna, če si lahko vzamete nekaj minut časa in anketo izpolnite. Morda pa vam bo tudi zabavno Diplomantka POVEZAVA DO ANKETE: www.mojaanketa.si/anketa/352958484/ Takšno ime imaš tudi v uradnih dokumentih? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno Julij 18, 2013 Deli Objavljeno Julij 18, 2013 obupau na 3/4, sicer sm na tehničnem faxu, ampak tudi nam so povedali da naj enkat ne zlagamo sami ins e posvetujemo z nekom da bi dobili optimalne podatke in da bojo uprašanja logična in smiselna. Moje kratko vprašanje, ali bi se lahko to anketo sestavilo bolje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Julij 18, 2013 Deli Objavljeno Julij 18, 2013 Takšno ime imaš tudi v uradnih dokumentih? ti pa imaš verjetno Snecer ane? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Julij 19, 2013 Deli Objavljeno Julij 19, 2013 obupau na 3/4, sicer sm na tehničnem faxu, ampak tudi nam so povedali da naj enkat ne zlagamo sami ins e posvetujemo z nekom da bi dobili optimalne podatke in da bojo uprašanja logična in smiselna. Moje kratko vprašanje, ali bi se lahko to anketo sestavilo bolje? DA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 19, 2013 Deli Objavljeno Julij 19, 2013 (popravljeno) obupau na 3/4, sicer sm na tehničnem faxu, ampak tudi nam so povedali da naj enkat ne zlagamo sami ins e posvetujemo z nekom da bi dobili optimalne podatke in da bojo uprašanja logična in smiselna. Moje kratko vprašanje, ali bi se lahko to anketo sestavilo bolje? Tudi tvoj sestavek bi se dalo sestaviti bolje, takisto velja tudi za anketo Vedno se da nekaj bolje, vprašanje pa je, ali je to, kar je sedaj, kolikor toliko za silo. Tu pa mislim, da imata tako tvoj sestavek, kot tudi anketa obilico manevrskega prostora Takšnih anket ne izpolnjujem več, ker sem že enkrat na forumu zapisal, da bi si želel vsaj krajši povzetek rezultatov in ugotovitev. Do sedaj se še to ni zgodilo Od kar je širokopasovni internet že praktično v vsaki vasi je pojem "seja" povsem izgubil svoj smisel, ljudje so/smo priklopljeni 24/7 in ne gremo na internet več brskat za kakšno uro ali dve. Še posebej pa to velja za veliko število ljudi, ki jim je računalnik in s tem tudi internet delovno orodje in s praktično "online" celoten službeni čas. Pred nekaj leti so to mogoče bili zagnani posamezniki sedaj pa je to realnost za velik del zahodnega sveta in v takšnem okviru "sej" sploh ni več. Popravljeno Julij 19, 2013. Popravil KeC Frips 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 19, 2013 Deli Objavljeno Julij 19, 2013 ... včasih je kaka študenka pozvonila na vratih... in če je bila prijazna,... sem jo povabil in s kemičnim svinčnikom izpolnila anketo ob kavici... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno Julij 19, 2013 Deli Objavljeno Julij 19, 2013 Tudi tvoj sestavek bi se dalo sestaviti bolje, takisto velja tudi za anketo Vedno se da nekaj bolje, vprašanje pa je, ali je to, kar je sedaj, kolikor toliko za silo. Tu pa mislim, da imata tako tvoj sestavek, kot tudi anketa obilico manevrskega prostora Takšnih anket ne izpolnjujem več, ker sem že enkrat na forumu zapisal, da bi si želel vsaj krajši povzetek rezultatov in ugotovitev. Do sedaj se še to ni zgodilo Od kar je širokopasovni internet že praktično v vsaki vasi je pojem "seja" povsem izgubil svoj smisel, ljudje so/smo priklopljeni 24/7 in ne gremo na internet več brskat za kakšno uro ali dve. Še posebej pa to velja za veliko število ljudi, ki jim je računalnik in s tem tudi internet delovno orodje in s praktično "online" celoten službeni čas. Pred nekaj leti so to mogoče bili zagnani posamezniki sedaj pa je to realnost za velik del zahodnega sveta in v takšnem okviru "sej" sploh ni več. Zmenjeno, če bom jst delau anketo.... čeprav ne vem kakšno anketo bi rabu za diplomo na FGG (no ja upamd a me ne bo franček še 3x vrgu na konstrukcijah) bom objavu tut ugotovitve. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 21, 2013 Deli Objavljeno Julij 21, 2013 Lahko opraviš anketo poznavanja projektiranja v skladu z eurocod-i med licenciranimi g. inženirji. Bodo rezultati hudo zanimvi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Julij 22, 2013 Deli Objavljeno Julij 22, 2013 ha? KeC 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 22, 2013 Deli Objavljeno Julij 22, 2013 Ma če pa sprašuje kakšne ankete naj bi delal? Itak je večina teh anket samo ena brezvezna in nepotrebna fila, folk potem z kakšnim spss-om preračuna par statističnih podatkov preostala polovica naloge pa je suhoparno kvazi analiziranje teh podatkov na koncu pa zaključki takšni kot jih delegira ZKP (zdrava kmečka pamet) ali pa pogosto še to ne. Sem tudi sam to moral početi v okviru študija :S Tehnični faksi imajo prav srečo, da se jim ni treba ukvarjati s takšnimi bedarijami, se pa da vse, če se hoče in to sem želel povedati s prejšnjim odstavkom. V glavnem malo več razmišljanja pa malo manj anketiranja pa bodo diplomske/magistrske/doktorske naloge kvalitetnejše in celo uporabnejše (sanja svinja kukuruz). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLVR Objavljeno Julij 22, 2013 Deli Objavljeno Julij 22, 2013 Statistika pravi, da je 53,23% vseh statistik napačnih ... :grim Frips 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Julij 23, 2013 Deli Objavljeno Julij 23, 2013 Ma če pa sprašuje kakšne ankete naj bi delal? Itak je večina teh anket samo ena brezvezna in nepotrebna fila, folk potem z kakšnim spss-om preračuna par statističnih podatkov preostala polovica naloge pa je suhoparno kvazi analiziranje teh podatkov na koncu pa zaključki takšni kot jih delegira ZKP (zdrava kmečka pamet) ali pa pogosto še to ne. Sem tudi sam to moral početi v okviru študija :S Tehnični faksi imajo prav srečo, da se jim ni treba ukvarjati s takšnimi bedarijami, se pa da vse, če se hoče in to sem želel povedati s prejšnjim odstavkom. V glavnem malo več razmišljanja pa malo manj anketiranja pa bodo diplomske/magistrske/doktorske naloge kvalitetnejše in celo uporabnejše (sanja svinja kukuruz). Aha:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se