Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Par dni nazaj sem kupil tomos automatic a3. Je lepo ohranjen, vsi deli so originalni. Balanco ima nagnjeno bolj na levo oz. guma je na eni strani čisto zraven vilic na drugi strani pa je še 5cm+ lufta (bi bilo dobro da bi to nekako popravil?) sicer pa lepo teče. Se pa mi dogaja. da v kakšnem klancu, ali pa (zelo redko) ko pospešuje oz. "vleče" v klanc se čisto ustavi in začne na pouno "brenčat" oz. hropnet. Frendi mi pravjo, da se mi sklopka vrti v prazno? oz. da mi moped ne prestavi v 1. prestavo. Potem ko se mi to zgodi moram stisnist gas pa spustit ter porivat motor par metrov. in potem spet lepo povleče. Treba je upoštevat da je motor pred tem kar lep čas stal in ga ni noben uporabljal. Olje je bilo menjano 4 leta nazaj. Bi bilo dobro če bi za začetek menjal olje, potem pa še sklopko če se zadeva ne porihta? Je še kakšna finta da bi motor bolš vleku v klanc ali pa imel meu bolši pospešek/končno brez da se spuščam čisto v drobovje motorja? Pravijo mi da nej tudi menjam auspuh saj so menda te originalni bolj slabi.

lp

Popravljeno . Popravil superkul

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!