dvx250 Objavljeno Julij 22, 2013 Deli Objavljeno Julij 22, 2013 Pozdravljeni, Sem nov član na tem forumu, sem se prijavil z razlogom, ker si želim vaših nasvetov in pomoči. Težava je pa sledeča, nedolgo imam arctic cat 250dvx 06l in se mi trga jermen, kako bi lahko rešil to težavo in če kdorkoli ve zaradi česa to nastaja. Vsi deli na omenjenem quadu so od Kymcota. V naprej se Vam zahvaljujem, Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Coban Objavljeno Julij 22, 2013 Deli Objavljeno Julij 22, 2013 Pozdravljeni, Sem nov član na tem forumu, sem se prijavil z razlogom, ker si želim vaših nasvetov in pomoči. Težava je pa sledeča, nedolgo imam arctic cat 250dvx 06l in se mi trga jermen, kako bi lahko rešil to težavo in če kdorkoli ve zaradi česa to nastaja. Vsi deli na omenjenem quadu so od Kymcota. V naprej se Vam zahvaljujem, Lp To ti nebo noben znal povedat pokliči na servis,če so že imeli tak problem.Tu imaš številko dobrega servisa pa jih pokliči 041/609087 Istok Luzar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dvx250 Objavljeno Julij 22, 2013 Avtor Deli Objavljeno Julij 22, 2013 To ti nebo noben znal povedat pokliči na servis,če so že imeli tak problem.Tu imaš številko dobrega servisa pa jih pokliči 041/609087 Istok Luzar Serviserji želijo malo bogatstvo za take zadeve...hvala za številko, s kerega dela slovenije pa je ta serviser? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Coban Objavljeno Julij 22, 2013 Deli Objavljeno Julij 22, 2013 Serviserji želijo malo bogatstvo za take zadeve...hvala za številko, s kerega dela slovenije pa je ta serviser? Dolenjska Nm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno Julij 22, 2013 Deli Objavljeno Julij 22, 2013 Preveri delovanje centrifugalne sklopke. Bodi pozoren predvsem na lamele Preveri valjčke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dvx250 Objavljeno Julij 23, 2013 Avtor Deli Objavljeno Julij 23, 2013 Preveri delovanje centrifugalne sklopke. Bodi pozoren predvsem na lamele Preveri valjčke Opažam po forumu da se kr konkretno spoznaš na te zadeve, je kakšna možnost da mi daš kontakt, in jst tole zadevico pripeljem k tebi na kontrolo:) seveda ne zastonj:) Opažam po forumu da se kr konkretno spoznaš na te zadeve, je kakšna možnost da mi daš kontakt, in jst tole zadevico pripeljem k tebi na kontrolo:) seveda ne zastonj:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dvx250 Objavljeno Julij 23, 2013 Avtor Deli Objavljeno Julij 23, 2013 v primeru, da so vse te naštete zadeve vredu, je možnost še česa drugega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dvx250 Objavljeno Julij 23, 2013 Avtor Deli Objavljeno Julij 23, 2013 Preveril sem naštete zadeve in so v odličnem stanju...prosim še za kakšen nasvet...hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEBA33 Objavljeno Julij 27, 2013 Deli Objavljeno Julij 27, 2013 Preglej še jermenico,da ni tam kjer teče jermen poškodovana ali podobno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se