Ice Objavljeno Januar 27, 2003 Deli Objavljeno Januar 27, 2003 Evo jst pa čestitam sebi kr tko, k je Hanzi reku, da lahk tlele nabijam :twisted: :twisted: :twisted: jaz sem pa post "kr tko" zbrisal. :mrgreen: ..........ja veeeeeem........ in sem,da......... trpi. :rofl: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 27, 2003 Deli Objavljeno Januar 27, 2003 Jaz pa - čist zares, čestitam nekomu, ki je vedel zakaj :shock: , čemu :?: na kakšen način :oops: ... kolikokrat :oops: 8) Ojoj..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Januar 28, 2003 Deli Objavljeno Januar 28, 2003 Evo jst pa čestitam sebi kr tko, k je Hanzi reku, da lahk tlele nabijam :twisted: :twisted: :twisted: jaz sem pa post "kr tko" zbrisal. :mrgreen: ..........ja veeeeeem........ in sem,da......... trpi. :rofl: No, pa še tga daj.... česiupašpress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 28, 2003 Deli Objavljeno Januar 28, 2003 Jaz pa - čist zares, čestitam nekomu, ki je vedel zakaj :shock: , čemu :?: na kakšen način :oops: ... kolikokrat :oops: 8) Ojoj..... Sej mi bo se zares nerodn ratal no, :oops: dej, dej mal se brzdej :lol: 8) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Januar 28, 2003 Deli Objavljeno Januar 28, 2003 nič brzdat, sekaj, sekaj saj je fajn, mi je všeč :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 28, 2003 Deli Objavljeno Januar 28, 2003 nič brzdat, sekaj, sekaj saj je fajn, mi je všeč :D Čestitam ti, marijan, ker si me spomnu na uno lepo pesmico : le sekaj sekaj smrečico :oops: 8) Jo bom danes zvečer otrokom zapela :roll: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 Cestitam :cry: tistemu motoratorju, ki mi je izpulil okol 30 postov :shock: od vceri na dons, ki so bili vsaj po topicu primerni :shock: :shock: :cry: Clovek kr resnicno mal volo zgubi ob takih trenutkih :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :?: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 vidi vidi kdo "nabija"..... :mrgreen: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 vidi vidi kdo "nabija"..... :mrgreen: Jst nabijam ti pa zbijas :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 E sad čemo vidjeti koji če biti jači :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 Cestitam :cry: tistemu motoratorju, ki mi je izpulil okol 30 postov :shock: od vceri na dons, ki so bili vsaj po topicu primerni :shock: :shock: :cry: Clovek kr resnicno mal volo zgubi ob takih trenutkih :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :?: :cry: :cry: :cry: A ti si pa na Motosvetu izključno zaradi nabijanja postov, al kaj :shock: :shock: ... dej no zresni se, pa kakšno pametno razdri. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 Cestitam :cry: tistemu motoratorju, ki mi je izpulil okol 30 postov :shock: od vceri na dons, ki so bili vsaj po topicu primerni :shock: :shock: :cry: Clovek kr resnicno mal volo zgubi ob takih trenutkih :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :?: :cry: :cry: :cry: Heh - jaz mu tudi čestitam :twisted: BTW: a mi bo kdo čestitu ko sem "vseved" postal. Sam škoda ko ne vem kaj naj si s tem nazivom začnem :arrow: verjetno bom mogu pamet začet solit naokoli :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 Cestitam :cry: tistemu motoratorju, ki mi je izpulil okol 30 postov :shock: od vceri na dons, ki so bili vsaj po topicu primerni :shock: :shock: :cry: Clovek kr resnicno mal volo zgubi ob takih trenutkih :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :?: :cry: :cry: :cry: Heh - jaz mu tudi čestitam :twisted: BTW: a mi bo kdo čestitu ko sem "vseved" postal. Sam škoda ko ne vem kaj naj si s tem nazivom začnem :arrow: verjetno bom mogu pamet začet solit naokoli :) In vsega hudega nas obvarji. :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 RAN, čestitam ti za "spoznanje" :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 BTW: a mi bo kdo čestitu ko sem "vseved" postal. Sam škoda ko ne vem kaj naj si s tem nazivom začnem :arrow: verjetno bom mogu pamet začet solit naokoli :) saj se lahko hitro uvrstis nazaj med ......kaj ze?! :oops: ...... kaj je ze pred vsevedi?! :? ....je dolgo tega,da sem bil tam.... :mrgreen: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 Naj ti še jaz čestitam za dodatno zvezdico pa hkrati še zahvalim za obisk predvsem zard tega ker si obljubo držu! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 Hanzi - ni frke! Moram ti čestitat, da si dočakal moj in Tejkin obisk, ker jaz običajno takooooooo zamujam pri vseh zadevah, da je še sreča, da sva še danes prišla :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 BTW: a mi bo kdo čestitu ko sem "vseved" postal. Sam škoda ko ne vem kaj naj si s tem nazivom začnem :arrow: verjetno bom mogu pamet začet solit naokoli :) cestitam :!: :!: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 saj se lahko hitro uvrstis nazaj med ......kaj ze?! :oops: ...... kaj je ze pred vsevedi?! :? ....je dolgo tega,da sem bil tam.... :mrgreen: Si mislil ekipo "molk_je_zlato"? :) :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 31, 2003 Deli Objavljeno Januar 31, 2003 Čestitam si za 500 objav. :D :smilecolros: :smilecolros: :smilecolros: :smilecolros: :smilecolros: p.s. Prišle so same od sebe, čisto nepričakovano :!: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 31, 2003 Deli Objavljeno Januar 31, 2003 Čestitam si za 500 objav. :D p.s. Prišle so same od sebe, čisto nepričakovano :!: :lol: Cestitam Manu :!: :D Welcome 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 31, 2003 Deli Objavljeno Januar 31, 2003 Čestitam si za 500 objav. 1. Iskrene čestitke za 500 objav. :D 2. Še večje čestitke za to, da si upaš čestitat za 500 objav. :D :D 3. Manu, ti pa maš jajca. :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Januar 31, 2003 Deli Objavljeno Januar 31, 2003 cestitke, Manu!!! :D 8) 8) :smilecolros: :smilecolros: :Fade-color :onfire: :Fade-color :smilecolros: :smilecolros: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno Februar 1, 2003 Deli Objavljeno Februar 1, 2003 Čestitam sam sebi da se nisem zgubil živce ker radikatorji tako veselo radirajo naše, vaše čestitke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 1, 2003 Deli Objavljeno Februar 1, 2003 stigmata, ce slucajno nisi opazla, TVOJ 200 post je ze mimo :shock: :shock: Cestitam! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se