chris Objavljeno Februar 1, 2003 Deli Objavljeno Februar 1, 2003 stigmata, ce slucajno nisi opazla, TVOJ 200 post je ze mimo :shock: :shock: Cestitam! ti pa si pozoren... tkole spremljat naso stigmato zadnje case... :wink: :twisted: :twisted: BTW: stigmata, cestitke!!!!!!!!! :smilecolros: :smilecolros: :B-fly: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 2, 2003 Deli Objavljeno Februar 2, 2003 Čestitam sam sebi da se nisem zgubil živce ker radikatorji tako veselo radirajo naše, vaše čestitke Že dolgo nič ne vem o tem! In mislim da se tudi ne bom več vpletal v to ker je itak :oops: brez uspeha oziroma vso stvar samo še bolj zakompliciramo in razdražimo! Sicer pa naj še jaz čestitam vsem ki so imeli pred kratkim vsaj dve 00 če ne celo 000 na koncu številke svojih objav! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 2, 2003 Deli Objavljeno Februar 2, 2003 Hanzi - hvala! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 2, 2003 Deli Objavljeno Februar 2, 2003 stigmata, ce slucajno nisi opazla, TVOJ 200 post je ze mimo :shock: :shock: Cestitam! Nisem opazla :shock: Me sploh ne ganejo te cifre! 8) Bom pa tebi čestitala, ko me boš nehal "zasledovat"! :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Čestitam si za 500 objav. 1. Iskrene čestitke za 500 objav. :D 2. Še večje čestitke za to, da si upaš čestitat za 500 objav. :D :D 3. Manu, ti pa maš jajca. :D :D :D Jajca? :shock: :shock: :shock: :P Aha, pa res.... v hladilniku. 8) Ufff, se se že ustrašla..... :? p.s. Hvala za čestitke, Alter, pa tudi Maxu in Chris :Fade-color Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 p.s. Hvala za čestitke, Alter, pa tudi Maxu in Chris :Fade-color Ni kej, ce je treba potem najraj nekomu cestitam :!: :D :drinking: YUPI.... :onfire: Samo namig 7xx :!: Pa ne puvem zakaj, de ne bo kdu reku, de si za kej sam cestitam :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Max Čestitke za 700 postov. :wink: 8) :D P.S.: A jih maš ti tud u hladilniku :?: :?: :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Max, tudi jaz ti iskreno čestitam :smilecolros: :multi: p.s. Kar priznaj, včasih jih je fajn met tut mal na hladnem :twisted: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Max, čestitam za tistih 700 objav ki si jih sam nisi upal čestitat :smilecolros: in pa še posebaj ti čestitam ker si me nehal "zasledovat" in ker si zdaj priden. :smilecolros: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Čestitam seb k sem danes šolo špricala in imam jutr šolski dopust v šihtu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 cestitam maxu,da je spet na 689 postih. :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 cestitam maxu,da je spet na 689 postih. :twisted: :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 jest pa spet stigmati, k je iz vceri na dones prsla in nekej cez 100 (dvejst gor al pa dol) na krepko cez 200 (263 ce smo natancni...)... BRAVO!!! :wink: :D :D :D 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 cestitam maxu,da je spet na 689 postih. :twisted: To je pa cist Sizifovo delo :twisted: Mislm to, da je ledeni preprican v svoja dejanja :oops: 8) :idea: :arrow: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Hvala vsem ljudem dobrega srca :wink: Se posebej pa hvala za cestitke Alter, Manu in stigmati 8) :D :D :D Vas ne bom pozabu :wink: :idea: :angel: :arrow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 4, 2003 Deli Objavljeno Februar 4, 2003 Iskrene čestitke Icu za železne živce, ki jih vsakodnevno rabi ob prebiranju in pucanju foruma. Ice, kapo dol pred tabo, jest bi že zdavnaj popizditis dobila na tvojem mestu. 8) Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 4, 2003 Deli Objavljeno Februar 4, 2003 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Februar 4, 2003 Deli Objavljeno Februar 4, 2003 Si samočestitam, ker sem Stigmatino objavo zbrisal in sem še živ :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 4, 2003 Deli Objavljeno Februar 4, 2003 si hodim sem gor živce mirit! :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 4, 2003 Deli Objavljeno Februar 4, 2003 Si samočestitam, ker sem Stigmatino objavo zbrisal in sem še živ :P Sumim te da si tud ti plačan za radirjanje! :twisted: Evo: 1,2,3 moje objave spet ni! :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Februar 4, 2003 Deli Objavljeno Februar 4, 2003 Ne, to bomo pustili. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 4, 2003 Deli Objavljeno Februar 4, 2003 Ne, to bomo pustili. :P Si mi že bolj všeč! :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 4, 2003 Deli Objavljeno Februar 4, 2003 Ne, to bomo pustili. :P Si mi že bolj všeč! :wink: Cestitam :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Februar 4, 2003 Deli Objavljeno Februar 4, 2003 Čestitam, zopet v samočestitnem načinu, sebi, da sem Stigmati všeč. Seveda, čestitam tudi Stigmati, da je ugotovila, da sem ji všeč. Čestitam tudi Maxu, ki vse to vneto bere. :wink: :lol: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 4, 2003 Deli Objavljeno Februar 4, 2003 Čestitam, zopet v samočestitnem načinu, sebi, da sem Stigmati všeč. Seveda, čestitam tudi Stigmati, da je ugotovila, da sem ji všeč. Čestitam tudi Maxu, ki vse to vneto bere. :wink: :lol: 8) Te bo Ice zbrisal, ker si ne smemo sami čestitat!- živa res, se potem jezi! :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se