marijan Objavljeno Februar 5, 2003 Deli Objavljeno Februar 5, 2003 hvala, hvala :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Februar 5, 2003 Deli Objavljeno Februar 5, 2003 No Marjan, a ja blo tki teško :?: Ja, ČESTITAM 1500 - to je pa že lepa starost :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Februar 5, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 5, 2003 No, Marijan, čestitke! Zdaj se pa malo umiri. Ti ne bomo vsak dan čestitali! :twisted: :wink: :wink: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Februar 5, 2003 Deli Objavljeno Februar 5, 2003 ma mi je všeč, čestitke kar dežujejo- ma ne čestitke posti :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 5, 2003 Deli Objavljeno Februar 5, 2003 Marijan, čestitam ti za 1500 kratkih in jedrnatih, a hudičevo iskrivih postov! Se pridruzujem cestitkam :wink: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Februar 5, 2003 Deli Objavljeno Februar 5, 2003 Ja, kaj čem rečt- ČESTITKE :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Februar 5, 2003 Deli Objavljeno Februar 5, 2003 Stigmata: cestitke za desetko!!!!! Pa cim vec takih! :D :D :D 8) Pa sevede se cestitke Marijanu in Stigmati za 1500 in 300+ postov!!! :smilecolros: :smilecolros: :onfire: :onfire: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 5, 2003 Deli Objavljeno Februar 5, 2003 No pa smo dočakali! Tvojim objavam želim uspešno preživeto noč! :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Februar 6, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 6, 2003 U mamemoooo, glihkar gledal seznam članov. Sem ta devetnajsto (19) gobezdalo na forumu. :oops: :oops: :shock: Bi bil cajt kej delat začet, ne pa sam tukaj s tipkami opletati! Sem že večkrat oblubu, da se bom poboljšal. Ne gre. Hanzi, kaj narediti? :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Februar 6, 2003 Deli Objavljeno Februar 6, 2003 Jst sem pa 34-ti po postih. Morm mal začet pisat če čem pridet km :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 6, 2003 Deli Objavljeno Februar 6, 2003 U mamemoooo, glihkar gledal seznam članov. Sem ta devetnajsto (19) gobezdalo na forumu. :oops: :oops: :shock: Bi bil cajt kej delat začet, ne pa sam tukaj s tipkami opletati! Sem že večkrat oblubu, da se bom poboljšal. Ne gre. Hanzi, kaj narediti? :wink: Navij gas ker se ti z veliko brzino približujem in beži pred mano! :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 6, 2003 Deli Objavljeno Februar 6, 2003 Navij gas ker se ti z veliko brzino približujem in beži pred mano! :twisted: Mad Hanzi 3 :) Nitro pa gasasaaaaaaaa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Februar 6, 2003 Deli Objavljeno Februar 6, 2003 Jaz pa čestitam sebi, ker se mi stvari v življenju odvijajo tako, kot si želim :roll: :oops: :wink: Pa zahvala včerajšnjem prevozu in zelo dobri debati na poti v OLP, v OLP in na poti iz OLP..... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 6, 2003 Deli Objavljeno Februar 6, 2003 Jaz pa čestitam sebi, ker se mi stvari v življenju odvijajo tako, kot si želim :roll: :oops: :wink: :wink: Jaz pa iz vsega srca čestitam tebi, da se ti stvari v življenju odvijajo kot si želiš!!!!!!!!! :lol: (vsaj nekomu :wink: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 6, 2003 Deli Objavljeno Februar 6, 2003 Jaz pa čestitam sebi, ker se mi stvari v življenju odvijajo tako, kot si želim :roll: :oops: :wink: Pa zahvala včerajšnjem prevozu in zelo dobri debati na poti v OLP, v OLP in na poti iz OLP..... :wink: Pupa zelo sem vesel da si to napisala ker si si zadnje leto zelo prizadevala da bi se ti določene stvari že končno odvijale tako kot si si jih zamislila! Le pogumno naprej! Če se jaz ne predam ne vidim razloga da bi se ti! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Februar 7, 2003 Deli Objavljeno Februar 7, 2003 Hvala obema!! :oops: :oops: :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 7, 2003 Deli Objavljeno Februar 7, 2003 Jaz pa čestitam sebi, ker se mi stvari v življenju odvijajo tako, kot si želim :roll: :oops: :wink: Pa zahvala včerajšnjem prevozu in zelo dobri debati na poti v OLP, v OLP in na poti iz OLP..... :wink: Pupa 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) ............predvsem prvi odstavek vreden čiste DESETKE!!!!!!!! 8) 8) 8) 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Februar 7, 2003 Deli Objavljeno Februar 7, 2003 :oops: :roll: :wink: zdej mi je pa že ornk nerodno!! :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Babi Objavljeno Februar 7, 2003 Deli Objavljeno Februar 7, 2003 Jaz pa čestitam sebi, ker se mi stvari v življenju odvijajo tako, kot si želim :roll: :oops: :wink: Pa zahvala včerajšnjem prevozu in zelo dobri debati na poti v OLP, v OLP in na poti iz OLP..... :wink: Pupa 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) ............predvsem prvi odstavek vreden čiste DESETKE!!!!!!!! 8) 8) 8) 8) Pupa deklica zlata, še ena čestitka, da ti bo še malček nerodno :wink: :wink: :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 7, 2003 Deli Objavljeno Februar 7, 2003 Čestitam čestitalcem in čestitancem :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 7, 2003 Deli Objavljeno Februar 7, 2003 pupa mi tud ful veseli :D :D :D :D :) :) :oops: :oops: :oops: tudi tebi hvala.....ufff smo pocukrani :wink: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Februar 7, 2003 Deli Objavljeno Februar 7, 2003 Mater maš prav Tejka, jst sem pa mislila, da sem že preveč čokoladnih piškotov pojedla....... pa da mi cuker raste :twisted: :twisted: :twisted: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 7, 2003 Deli Objavljeno Februar 7, 2003 hitr eno kislo kumarco za vse!!! častim!!!!!! :D :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Februar 7, 2003 Deli Objavljeno Februar 7, 2003 Vsem čestitke za februar.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Februar 7, 2003 Deli Objavljeno Februar 7, 2003 čestitam ... zakaj ? ... ne vem ... komu ? ... ne vem ... Sam Da Dogaja :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se