marinc7111 Objavljeno Avgust 6, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2013 (popravljeno) torej zanima me kaj bi lahko bilo narobe imam zenitha (ista mašina kot na speedfightu 1 sam oda je krajsi prenos) vceraj sem se vozil pa je kar na enkrat crknil ni ga nič zamorilo samo crknil je in ni se ustavil pac ni ga nic zabremzalo tako sklepam da ni zaribal ali pa je no in ga prizgem spet cez par poskusov ga mori ni sel vec kot 20 in potem spet isto in tako veckrat dokler mi ni kurbl zablokiral kaj bi lahko bilo narobe tukaj so se slike od prenosov Popravljeno Avgust 6, 2013. Popravil marinc7111
skuks Objavljeno Avgust 7, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2013 Glede na slabo vzdrževan motor,vidim po slikah je vzrok,da imaš preslabo mešanico bencina ;če je star motor bi moral imeti mešanico več kot 2%. Moraš ga razdreti in pogledati,če ti je obroček zapikalo.
marinc7111 Objavljeno Avgust 9, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 9, 2013 skuter dela mesanico sam tako da nevem kako pa se vidi po zobnikih da je premajhna mesanica? sedaj sem kurbl popravil in se da prizgati skuter vendar mi po 100m voznje spet crkne aja pa električni vzig mi je crknil kaj bi lahko bilo problem za to akumulator je poln in zice so vse povezane.
dr-big Objavljeno Avgust 9, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2013 Torej skuter štarta in laufa normalno(štandgas) na stojalu, ko mu ne dodajaš plina? Ali kaj kadi iz izpuha? Ko zapreš izpuh crkne mašina?...sesalno koleno iz upljinjača na cilinder brez razpok? ...sprednjo vetrnico dol iz akse in valjčke preverit. Lp. Andrej
marinc7111 Objavljeno Avgust 10, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 10, 2013 skuter vzge potem pa po nekaj metrih voznje samo crkne in potem ga spet lahko prizges in se peljes nekaj m, pod standgasom zdaj ne dela moras dodajat gas pred tem je delal, iz izpuha se ne kadi, da zaprem izpuh nisem probal, sesalno koleno pa ni nikjer počeno, se pravi to na prvi sliki levo dam dol pa da pogledam valčke kakšni morajo pa biti? In če slučajno veš če je tisto z el. vzigom povezano kaj stem da mi zdaj el. vzig ne dela
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se