Klemmy Objavljeno Avgust 8, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2013 Lep pozdrav Zanima me omenjeni motocikel, če ga je kdo slučajno imel/vozil-gledano po mobile.de, so cene nenavadno nizke, zato mi ni jasno, ali je to zaradi (ne)zanesljivosti, cene vzdrževanja ali kaj? Res je tudi, da je stvar kar priletna, največ jih je tam od 91 do 97.... Hvala za informacije .)
thumper Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 ko sem šel menjat na boniju ploščice je imel enega takega notri..potem pa debata in zaključek - če je tip naredil 350,000km potem že ni zanič .. cikadina in ciciban 2
Klemmy Objavljeno September 9, 2013 Avtor Opozori Objavljeno September 9, 2013 Aha, torej je kateri tudi pri nas. Toliko kilometrov, torej le ni neki krš najbrž. Kakšen pa je na splošno Triumph, kar se vzdrževanja tiče?
Pervy Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 dober motor, vsaj eden je tudi pri nas. zadeva je vzdržljiva, nizke cene pa so verjetno posledica letnika in tega, da so od triumpha bolj priljubljeni drugi modeli ala speed triple, legend tt, boneville,... če ti je všeč - vzami, ta trivaljnik je zakon ciciban in thumper 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se