tim3y Objavljeno Avgust 14, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2013 js bom kupu skuter pa me zanima če bi lahka v ta skuter dau blokado da negre več ko 25km/h pa me zanima če je to sploh mižno
bobiboss Objavljeno Avgust 14, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2013 js bom kupu skuter pa me zanima če bi lahka v ta skuter dau blokado da negre več ko 25km/h pa me zanima če je to sploh mižno marsikaj je možno, sploh če uideš hitr v ustrezno temo :jezen Schultz 1
strajnarR Objavljeno Avgust 14, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2013 js bom kupu pa pašteto pa me zanima če ma kdo kej kruha? tintin, Ervin93, Schultz in 1 other 4
'.' Objavljeno Avgust 14, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2013 To je mozno, ampak se mi ne sanja kak skuter kupujes? cenovni rang, preference, zakaj 25kmh? Se bolse bi blo da vprasas v sosednjem predelu foruma namenjen skuterašem
orcus Objavljeno Avgust 15, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2013 js bom kupu skuter pa me zanima če bi lahka v ta skuter dau blokado da negre več ko 25km/h pa me zanima če je to sploh mižno Jaz pa ti predlagam, da vzameš zraven kakšnega kolega, znanca, ki se na to bolj spoza, ko boš šel kupovat...
Bremzer Objavljeno Avgust 15, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2013 js bom kupu skuter pa me zanima če bi lahka v ta skuter dau blokado da negre več ko 25km/h pa me zanima če je to sploh mižno Na vsakem skuter se da tako zmanjšat kot tudi povečat hitrost ! Najenostavnejše je, če samo podložiš prednjo jermenico na variomatu z pravšno debelino podloške in preprečiš,da se prenji premer variomata poveča ! Če je skuter 4-taktni se da hitrost tudi zmanjšat tako,da znanjšaš premer na vsisni cevi in to tako, da daš pri vsisnem vhodu v glavo tesnilo z manjšo luknjo,ravno tako lahko zmanjšaš premer na izpuhu ! Enostavno je tudi če samo zmanjšaš hod ročice plina ali npr. z omejevalcem obratov ! !
motozajebant Objavljeno Avgust 15, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2013 js bom kupu skuter pa me zanima če bi lahka v ta skuter dau blokado da negre več ko 25km/h pa me zanima če je to sploh mižno nemoje sine :grrr orcus 1
mitja.ferjancic Objavljeno Maj 2, 2014 Opozori Objavljeno Maj 2, 2014 Kupi raje prav motor!http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=8427644
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se