gato Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 dober dan mene pa zanima ali mogoče kdo ve kaj bi bilo lahko narobe z mojim motorjem namreč pred kakšnim letom mi je počil batni obroček nato sem mašino razdrl ter ga zamenjal nato je trajalo kakše pol leta da sem ga spravil skupaj ker nisem nikoli našel primernega časa ko sem ga hotel vžgati motor ni dal iskre nato sem zamenjal cinšpulo (zunanja vžigalna tuljava) ampak ni bilo nič drgače. prosim če mi odgovorite hvala lp
Bremzer Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 dober dan mene pa zanima ali mogoče kdo ve kaj bi bilo lahko narobe z mojim motorjem namreč pred kakšnim letom mi je počil batni obroček nato sem mašino razdrl ter ga zamenjal nato je trajalo kakše pol leta da sem ga spravil skupaj ker nisem nikoli našel primernega časa ko sem ga hotel vžgati motor ni dal iskre nato sem zamenjal cinšpulo (zunanja vžigalna tuljava) ampak ni bilo nič drgače. prosim če mi odgovorite hvala lp Če še vedno ni iskre NEMORE vžgat ! ! preveri,če si pravilno montiral magnet -vztrajnik (na kajlo ali štift),potem pereglej platine, če so plave je defekten kondenzator(zamenjaj) ,popili-očisti platine in jih (ko so najbolj odprte nastavi na 0,40 mm,nastavi predvžig(z premikanjem kompletne ploüöe) na ca 4mm pred zgornjo mrtvo točko(takrat začnejo platine odpirat),predv$ignastavi s pipserjem ali om metrom.Ko boš vse to napravil in boš imel iskro probaj vžgat, če bo svečka suha(iskro pa imaü) išči napako še na gorivu -vergazer-dovod.
Kmet2 Objavljeno Avgust 24, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2013 Zamenjaj kondenzator in preveri platine,preventivno jih lahko z finim vodobrusnim papirjem tudi pošmirglaš,še prej pa zamenjaj svečko in poglej za iskro. daneb 1
daneb Objavljeno Avgust 26, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 Ali si kaj kontroliral platine in predvžig? Najboljše svečke za avtomatika so "Bosna" F 80. Kmet2 1
gato Objavljeno Avgust 26, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 ne platine sm pustil pri miru se bom pa poglobil
gato Objavljeno Avgust 26, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 imam pa šeno upršanje kaj če platine niso nastavljene kako jih pravilno nastaviš?
Kmet2 Objavljeno Avgust 26, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 imam pa šeno upršanje kaj če platine niso nastavljene kako jih pravilno nastaviš? A se norca delaš al resno sprašuješ al ne vidiš dobr kaj je daneb objavu :grim daneb 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se