Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Pozdravljeni, imam problem pri skuterju malaguti phantom f12 in sicer, ko je motor hladen potegne lepo, tudi ko sva na motorju 2, ko pa se po nekaj kilometrih segreje pa ne potegne več nikamor. Pred cca 1000km sem menjal valčke in jermen, pred 100km pa svečko. Je imel kdo isti problem?

Objavljeno

Pozdravljeni, imam problem pri skuterju malaguti phantom f12 in sicer, ko je motor hladen potegne lepo, tudi ko sva na motorju 2, ko pa se po nekaj kilometrih segreje pa ne potegne več nikamor. Pred cca 1000km sem menjal valčke in jermen, pred 100km pa svečko. Je imel kdo isti problem?

Poglej,če takrat ko več nevleče črno kadi potem ti zaug (čok ) neizključi,če pa nekadi je očitno premalo goriva ; zapacan dovod(mrežica na pipici če jo ima) filter goriva,filter zraka,prezračevanje tanka (podtlak v rezervoarju) itd. V skrajnem slučaju pa si ga pregrel in je kaj narobe s cilindrom ali batom (risi,popokani obročki)!

Ps;sicer pa je to delo za servis in ne za hobi mehanika !

Objavljeno

Pozabil sem dopisati da ima 7200km in nevem, če je možno, da bi pri tej kilometrini bilo kaj tako hudo narobe?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!