sraufff Objavljeno September 1, 2013 Deli Objavljeno September 1, 2013 Imam cestne gume Maxxis C9273. Prve bi bilo potrebno zamenjati zato me zanima katere gume mi priporočate še posebej pa me zanimajo vaše izkušnje, ki ste jih imeli na cestah. Odločam se med Maxxis Razer TT, Maxxis Speraz in Duro. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikec99 Objavljeno September 10, 2013 Deli Objavljeno September 10, 2013 Imam cestne gume Maxxis C9273. Prve bi bilo potrebno zamenjati zato me zanima katere gume mi priporočate še posebej pa me zanimajo vaše izkušnje, ki ste jih imeli na cestah. Odločam se med Maxxis Razer TT, Maxxis Speraz in Duro. Maxxis Razer TT vm iz izkušenj da se zelo dobro obnesejo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikec99 Objavljeno Oktober 8, 2013 Deli Objavljeno Oktober 8, 2013 Imam cestne gume Maxxis C9273. Prve bi bilo potrebno zamenjati zato me zanima katere gume mi priporočate še posebej pa me zanimajo vaše izkušnje, ki ste jih imeli na cestah. Odločam se med Maxxis Razer TT, Maxxis Speraz in Duro. Ima še kdo kakšne predloge? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se