Skoči na vsebino

Fim Speedway 2013


KennyJR

Priporočene objave

A res nimamo speedway teme medtem ko Žagar tolk dobro vozi :-).

A ni mel šport tv celo sezono prenose, sedaj ko pa imamo domači gp, pa nobenega prenosa?

V čem je fora??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prenos je bil na sport TV ,sam sem si tekmo ogledal v živo. Žagar me je malo razočaral z samo 8-mi točkami in v pol finalu z 0-lo samo 4-to mesto v skupnem seštevku ostaja tam kjer je bil  dosedaj !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A res nimamo speedway teme medtem ko Žagar tolk dobro vozi :-).

A ni mel šport tv celo sezono prenose, sedaj ko pa imamo domači gp, pa nobenega prenosa?

V čem je fora??

Mislim, da je tema o speedwayu (ali vsaj o Žagarju) obstajala, pa je zamrla. Vzrok je najbrž v tem, da je za to, da spoznaš kako atraktiven šport je speedway potrebno vstati s kavča in si najprej stvar ogledati od blizu na kakšnih treningih...

Saj prenos je bil na sportklub+, prej pa so bili prenosi na sportklub4 (vem pa, da nekateri operaterji ne omogočajo ogleda teh kanalov).

Kaj reči o dirki...? Žal steza ni omogočala kaj dosti prehitevanja, Žagar se je (spet) poigraval z našimi živci in (spet) naredil nekaj potez, ko se vprašaš "je..m ti, pa zakaj..."Sicer je treba priznati, da nisem imel nikoli občutka, da bi mu proga v Krškem ravno ležala. Čondo je nekoliko zvila trema (kar se je jasno videlo po nekoliko trdem položaju na motorju), ni pa dosti zaostajal, s kakšnim boljšim štartom bi lahko dobil še kakšno točko več, pošteno povedano pa tudi kakšno manj, če nebi imel nekaj sreče.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No prenos je bil na šport klubu :) zdej nevem, al se samo slabo spomnim in je že od vedno tu, al so kej zamenjal? :)

 

žagar je prvih nekaj voženj slabše odpeljal, zadnji dve v rednem delu pa seveda fenomenalno :) v polfinalu tako ni imel kaj dosti šans... v krškem pa tudi nikoli ni blestel... no če bo med 8 na koncu sezone bo pa tako ali tako imel naslednje leto spet šanso (v koliko je dirka v krškem še na sporedu)... že to kar počne v letošnji sezoni je izjemno... če mu pa uspe še kakšna zmaga bo pa to sploh noro :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Žagarju ne ustrezajo steze z malo oprijema in steza v Krškem je bila v soboto trda z malo sipkega materiala (torej z malo oprijema), ki, če ga je dovolj, omogoča hitrejše zunanje linije,. Dodatno je imel smolo z žrebom, saj je potegnil številko 1, tako da je startal vedno na sveže pripravljeni stezi, ko je ves material relativno  enakomerno razporejen in še ni zbrušen na zunanjo stran, kar posledično pomeni več oprijema in  kasneje omogoča atraktivna prehitevanja po zunanji strani.

Domači organizator mu je skušal potem vsaj delno pomagati s tem, da je v eni vožnji  pustil njegovo  štartno mesto grobo, neobdelano, kar naj bi teoretično pomenilo boljše možnosti za dober štart, a so jih v vrhovnem vodstvu dirke pogruntali in nagnali traktor ponovno na stezo.

No steza je bila kakršna je bila, eni bodo rekli saj je za vse ista, saj so sami profiji,  pa ni tako. Vseeno enim paše taka, drugim pa drugačna in ob taki izenačenosti razlika še bolj pride do izraza. A ta špil je pač tak tudi zato je tako zanimivo. No,  kaka točka več, je bila dosegljiva.

Za Čondo pa  menim,  da je vozil pogumno. Vedno je krenil na polno in vozil brez popuščanja. Vsa čast za tiste 3 točke.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!