... Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 Pozdravljeni! Sem nov in imam 15 let kmalu bom dobil nov motor flexer 25 SM http://www.tomos.si/slo/modeli/moped/flexer-25-sm in še vedno ne vem kakšna mešanica mora biti med oljem in bencinom tank pa ima 3.5 litrov zanima me pa tudi za mnenje nad motorjem Za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem
stuhec Objavljeno December 29, 2013 Opozori Objavljeno December 29, 2013 Do zdaj si se ze sigurno kaj tankal in se vozil Jz ga namrec tut mislim kupit novga Tak da kaj povej se
franc Objavljeno December 30, 2013 Opozori Objavljeno December 30, 2013 Tole so kitajska jajca. Če se ne boš kaj preveč vozil in pazil nanj še nekako gre, drugače pa tole ni "Tomos" kot so nekoč bili. Oprema, barva, končna obdelava (kvaliteta delov) je hudo na psu. Za "skočit" v trgovino parkrat na teden (če ni predaleč) , za kaj več pa ga jaz nebi imel. lp
smasher Objavljeno December 30, 2013 Opozori Objavljeno December 30, 2013 (popravljeno) kaj niso ene verzije flexerja z rezervarjem olja zadi v prtljažniku?ž Drugače če bi pogledal en lik nižje pod model standard, ima isto mašino (http://www.tomos.si/slo/modeli/moped/standrd-xl-25) piše mešanica 2%, to pomeni da glih en deci olja zliješ v 5L kantico bencina. Če boš res kupil to novo zadevo, najprej rpeveri use vijake in use matice, če voziš po luknjasti podlagi lahko kakšna amtica popusti (odpadla prednja luč, odpadla troblja in use živo ropotalo) Popravljeno December 30, 2013. Popravil smasher
Fiat Barchetta Objavljeno Januar 14, 2014 Opozori Objavljeno Januar 14, 2014 Tole so kitajska jajca. Če se ne boš kaj preveč vozil in pazil nanj še nekako gre, drugače pa tole ni "Tomos" kot so nekoč bili. Oprema, barva, končna obdelava (kvaliteta delov) je hudo na psu. Za "skočit" v trgovino parkrat na teden (če ni predaleč) , za kaj več pa ga jaz nebi imel. lp Haha evo, se čist strinjam. Samo za trgovino, za drugo pa res tole ni Jajca od kitajca pač
TomosRideR Objavljeno Marec 27, 2016 Opozori Objavljeno Marec 27, 2016 Se popolnoma, strinjam... Kupu kitajca skuterja, alpa današnjega "TOMOSA" ti ni razlike... Tako kod je reku, do trgovine pa nazaj.. Z njim se res nikamor nebi upu.. Predlagam ti, da si kupiš starejši letnik. Jaz imam letnik 2009... In ti lahko povem da sem prezadovoljen... Šel sem do ljubljanskega grada gor je prišel brez problema.. Goriva pa ne pije velik.. Seveda če ga predelaš ti bo več pil.. Lep pozdrav
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se