Manijak Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 Akej igrate dsj? Kolk mate rekorde? Mate kakšne dobre taktike kako skočit dle?(položaj smuči ob odrivu, položaj v letu) Lp GHETO SUPASTAR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 Akej igrate dsj? Lp GHETO SUPASTAR A lohk mal razsvetlis tiste k ne vemo za kaj gre in opises kratico... :oops: :?: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Januar 25, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 25, 2003 Delux ski jump! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 Jaz vem samo kaj je DSN ... o DSJ se mi pa niti ne sanja ... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 ADSL? ....ja imamo. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Januar 25, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 25, 2003 To so smučarski skoki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 mi tebe tudi. :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Januar 25, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 25, 2003 Kako to de noben ne pozna te igrce?? Pr nas to cela šola nabija!!! :?: :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 Kako to de noben ne pozna te igrce?? Pr nas to cela šola nabija!!! :?: :?: Kaj pa če pri nas nismo v šoli ? :shock: 8) :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 Kako to de noben ne pozna te igrce?? Pr nas to cela šola nabija!!! :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: sola.......uh,lepi cajti. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 Kako to de noben ne pozna te igrce?? Pr nas to cela šola nabija!!! :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: sola.......uh,lepi cajti. 8) Če češ lahk namest mene hodeš u šolo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 bos ti potem izvedel do konca gradbisca,narisal nacrte in delal izpite namesto mene? :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 Aha, če je pa stvar taka pa mrbit tut ne. Sej je kul u šol :lol: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 DSJ ja ahja so bli cajti ko smo v planici skakal 255m al kolk je bil ze rekord v tistih casih :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Januar 25, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 25, 2003 Se opravičujem. Sm se mal spozabu!!! Vi ste že šolo čez dal in mate kej bol pametenga za delat. robberrt:Zdej je v planici rekord 290m. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 noro a je ze kaksna novejsa verzija jest mislm dasmo igral dsj2, k je blo za 1 celo stran skakalnc ce si odkodirov. Dej ce mas kej novejsega se bova zmenila da mi posles da vidm ce se znam 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Januar 26, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 26, 2003 Ja je nova verzija 210. Tle maš čez dve strani skakalnic. Pa še sneži kdaj pa kdaj. A si kdaj igral s treinerjem? To je tist k lahko veter nastavš kolk in kam bo pihal. Ga daš do konca pa proti skakalnici pa te kr nazaj u skakalnico zabije. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se