Skoči na vsebino

Clio

cliomk1

Priporočene objave

Zdravo pred par dnevi sem kupil cliota letnik 96 1.2 z oznako bebop avto ima še ne 20.000 km zdej me pa zanima vem da ma oznako mk1 ne vem pa al je phase2 al 3 gledam slike na enih piše tko na enih drugač?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdravo pred par dnevi sem kupil cliota letnik 96 1.2 z oznako bebop avto ima še ne 20.000 km zdej me pa zanima vem da ma oznako mk1 ne vem pa al je phase2 al 3 gledam slike na enih piše tko na enih drugač?

Clio 96 ... 20.000 km ..... potem pa svizec zavije čokolado.... mogoče 2.000.000

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Clio 96 ... 20.000 km ..... potem pa svizec zavije čokolado.... mogoče 2.000.000

Nevem,če mi boš verjel tudi jaz vem za tazga,prodaja ga en oficir star 90 + let avto je bil vedno v garaži najdalša tura je bila 1X v Omiš sicer pa samo do štacune 1X na teden ca 500m !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz poznam modela, ki ima Yugota 1989 v garaži. Aja, direktno iz trgovine so mu ga pripeljali in postavili v garažo, kjer še dandanes stoji. Možakar nima vozniškega...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

wiki prav tkole http://sl.wikipedia.org/wiki/Renault_Clio

sicer pa, zakaj te to zanima?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

wiki prav tkole http://sl.wikipedia.org/wiki/Renault_Clio

sicer pa, zakaj te to zanima?

Zanima me ker mislim narediti nekaj manjših predelav in ko gledam style opremo se mi zdi da je vse za one starejše cliote.

In ja 4fun avto ma dejansko in čist točno 19778 km mel ga je pa en starejši gospod ki je ženo enkrat na leto peljal v moravce pa kokr sta se vozila ruše maribor.(preverjeno ker je stric sosed od naše babice v bloku v rušah) Včerej je bil narjen velik servis zamenjane svečke kabli vžigalni tak da avto dela ko urca :-)

Avto sem kupu zato ker je bil za mali dnar in da ga predelam vizualno motorja pa ne bom pipal.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!