robberrt Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 No ravno jem sladoljet iz mc'donaldsa unga MCFLurry okus kokos, pa me zanima kje je vam najboljsi sladoljet? Zakon mi je tud v domzalah 1001 noc, pa v BTC-ju spodej v hali A, pa v city parku... :P aja okusi pa sadni in tud keri drugi :roll: :arrow: aja pa punce al rajš ližete lučke al kornete al kepce? :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 Ma ni važno kaj je-lučka, kepica..., glavno da se liže! :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 Meni je najboljsi sladoled ta kerga sama nardim doma :arrow: mljask drgac pa v nm so vcasih imeli zlo dobr sladoled v Sladkem raju sam ga zdej ni vec :( kepica je bla pa tolk velka da sm jo ke nekaj casa lizala je bla pa za ene 2-3 kepice navadne :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 Ma ni važno kaj je-lučka, kepica..., glavno da se liže! :lol: :?: :? :?: :? :?: :shock: ......matr vola......imam jaz pokvarjene misli... :oops: :roll: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 Ma ni važno kaj je-lučka, kepica..., glavno da se liže! :lol: :?: :? :?: :? :?: :shock: ......matr vola......imam jaz pokvarjene misli... :oops: :roll: :lol: DA TE NIJE BILA SRAMOTA!!!!!????????' :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 Najraj sladoljet, hmmmm, McFlurry nesquick :) Neeee, pravzaprav domačega, rumpunč ::) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 McFlurry že, ampak oni z bonboni- Smarties :icecream: Ližeš pa grickaš :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 Eh, jaz se zmer zajebem, pa naročim "mcflurry m&m's" :) pa jim nič ni jasno, pol pa rečem, "no, tistga, s pisanimi bomboni" :) Aja, sicer daaaaaaaaleeč najboljši sladoledi pa so poleti v gostilni Pri žabarju :) Yummy! No, Samsara ima pa luštkane kupe in koktejle, če le plac dobimo tam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 Šiptarski na morju al pa un u BTC-ju k ga s tistim strojem nafila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 Ma ni važno kaj je-lučka, kepica..., glavno da se liže! :lol: :?: :? :?: :? :?: :shock: ......matr vola......imam jaz pokvarjene misli... :oops: :roll: :lol: DA TE NIJE BILA SRAMOTA!!!!!????????' :twisted: :roll: ...........sigurno ga ni :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 Trenutno mi je tanartabuls tist k ga imajo v Btc-ju ob Kratohvilu, sam se trenutno ne sponm imena kafica :oops: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 McFlurry že, ampak oni z bonboni- Smarties :icecream: Ližeš pa grickaš :lol: Jaz tut z veseljem ližem pa grickam. :oops: :oops: :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 Jaz tut z veseljem ližem pa grickam. :oops: :oops: :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 Mislm......ja kaj si pa ti mislu.......itaQ , da o sladoledu!!!!!!!! BTW......kot je nekoč nekdo napisal - raje imam mrzlo žensko kot toplega brata!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 Da vrnem temo na prvi tir: Se rajs pa mam mrzu sladoled na vroci zenski :oops: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 Odlična ideja!!!!!!!!!!!!! :idea: :idea: :idea: :idea: Iščem brhko kandidatko,za poizkus,kako hladen sladoled še prenese občutljiva ženska koža.......kjerkoli na telesu!!!!!!!! BTW......strogo v raziskovalne namene!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 Meni je daleč najboljši sladoled v Samsari. Pozimi je pa tut un v hali A dober. Sam majo smotano politiko. Ne morš namreč naročit mešane kepice :evil: :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 Se takoj javim za asistenta :lol: 8) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 Odlična ideja!!!!!!!!!!!!! :idea: :idea: :idea: :idea: Iščem brhko kandidatko,za poizkus,kako hladen sladoled še prenese občutljiva ženska koža.......kjerkoli na telesu!!!!!!!! BTW......strogo v raziskovalne namene!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Javljam se na dolžnost! :lol: :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 Samo še elektronski termometer nabavi,pa se dogovorimo za mesto testiranja......MAX....dobrodošel asistent 8) 8) Termometer za temperaturo slčadoleda......ne za ugotavljanje plodnih dni......to izkušeni dedci med prsti začutimo!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 Prva kandidatka je ze tu :onfire: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 A se imaš za izkušenega? Lastna hvala, cena mala :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 a lahko malo MANJ citirate?! ......al pa vsaj zbriste tiste 3/4 solate,katere se ne nuca.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 tako je, radirkaman :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 RAZUMEM! :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se