YZFgeorge Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 Čisto tako me zanima, na kateri strani se vi lotite kosa torte? Na tisti sredinski in ožji, ali na širši oz. zunanji strani? Jaz osebno vedno na zunanji.......na edino pravi strani!!!!!!!!!! :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 Pa si siguren da je to prava stran? Pol je kozarec na pol prazen ali na pol poln? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 jest se toritic spljoh ne lotevam; mi ni nc kej prevec zanje... z veseljem zamenjam za ksno fajn pasto al pa spagete :wink: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 Jaz se torte vedno lotim čimbolj celovito :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 zacnes na tamaumu taozkmu koncu za vrhu zato da ti na konc vec ustane :lol: no vsaj jest :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 Kar celo si stlačiš v usta, da ni dileme ?:twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 Tole je pa res ena življenska dilema. :shock: :? Bom si vzela kakih 14 dni časa, da proučim vse možnosti... 8) :twisted: Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 Stigma - če bi ti vidla, kako jaz torto zapopadem, bi ti blo hitro jasno, da ni dileme sploh :eating: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 Tole je pa res ena življenska dilema. :shock: :? Bom si vzela kakih 14 dni časa, da proučim vse možnosti... 8) :twisted: Alla Kupi nekaj tort in naredi doktorsko dizertacijo! Prijateljski nasvet: vzami nizkokalorične torte ali pa začni kupovat novo garderobo! :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 Kupi nekaj tort in naredi doktorsko dizertacijo! Prijateljski nasvet: vzami nizkokalorične torte ali pa začni kupovat novo garderobo! :wink: Ni panike, prebava tko dobr laufa da lahko jem tudi brezmejne količine visokokaloričnih tort :D .....sam en problm je.......nisem pretiran fan slatkišev, tko da si bom rajš več časa vzela za raziskave.... :D :D Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 Odlične torte imajo v Salonu na Trubarjevi... Straciatella nja-njam - zelllooooooooo proporočam :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 Kupi nekaj tort in naredi doktorsko dizertacijo! Prijateljski nasvet: vzami nizkokalorične torte ali pa začni kupovat novo garderobo! :wink: Ni panike, prebava tko dobr laufa da lahko jem tudi brezmejne količine visokokaloričnih tort :D .....sam en problm je.......nisem pretiran fan slatkišev, tko da si bom rajš več časa vzela za raziskave.... :D :D Alla Uf, da je meni tak problem :oops: Vzemi 6 mesecev- saj vse raziskave trajajo, ne morš to kar nekaj površno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 Jaz se torte vedno lotim čimbolj celovito :) ......jaz pa temeljito. :P 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 In kakšno mate rajš čokoladno al sadno al mešano al... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 Čisto tako me zanima, na kateri strani se vi lotite kosa torte? Na tisti sredinski in ožji, ali na širši oz. zunanji strani? Jaz osebno vedno na zunanji.......na edino pravi strani!!!!!!!!!! :wink: Kaj nisi znal ankete nardit? :twisted: Saj je vseeno, kje začneš....važno, da je dobra in jo lahko zmašeš! BTW George....tista včeraj je bla za prste polizat 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 Tega vprasanja pa jaz ne razumem :oops: :oops: :roll: ..................... od tort imam najraje pohanega piscanca :wink: :D :D lp DTW 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 Tega vprasanja pa jaz ne razumem :oops: :oops: :roll: ..................... od tort imam najraje pohanega piscanca :wink: :D :D lp DTW 8) :lol: :twisted: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno Januar 26, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 26, 2003 Jaz sem bolj za sadne torte......pa to take, ki niso preveč sladke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 SymRu pa je resni ljubitelj čokolade + višnje + smetana :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 Hmm lotim se torte s tiste strani s kere me pici :) Najraje mam pa sadne pa to tiste kere sama nardim k niso prevec sladke :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 Naj je nikoli ne zmanjka! Ko je enkrat v mojem dosegu jo čez največ 3 minute že ni več :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 jaz jo pa začnem jest na sredini, zato ker je zlata sredina vedno najboljša :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno Januar 27, 2003 Deli Objavljeno Januar 27, 2003 Kosi torte so za vrabčke... :twisted: Cela torta (samo taka nekaj šteje) pa ima itak obliko valja, tako da je vseeno, kje na obodu jo napadeš... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Januar 27, 2003 Deli Objavljeno Januar 27, 2003 Kupi nekaj tort in naredi doktorsko dizertacijo! Prijateljski nasvet: vzami nizkokalorične torte ali pa začni kupovat novo garderobo! :wink: Ni panike, prebava tko dobr laufa da lahko jem tudi brezmejne količine visokokaloričnih tort :D .....sam en problm je.......nisem pretiran fan slatkišev, tko da si bom rajš več časa vzela za raziskave.... :D :D Alla Jest ti grem z veseljem za poskusnega zajčka!!!Jem pa itak vse sadne, čokoladne,vanilijeve,s skuto,.........torej vsako na več načinov če treba!! :D :D :shock: :silly: Ciao,by Per Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 28, 2003 Deli Objavljeno Januar 28, 2003 Tebi ni bilo ponujeno preizkušanje! :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se