thumper Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 (popravljeno) podjebnem vas vse po spisku .. zamenjal felgo najdu gumo... nesposobneži..če b mel človk vas za prjatle sovražnikov neb rabu.. Popravljeno Januar 2, 2015. Popravil thumper Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 podjebnem vas vse po spisku .. zamenjal felgo najdu gumo... nesposobneži..če b mel človk vas za prjatle sovražnikov neb rabu.. Pr tvojih letih se ni dobro tako razburjat :grrr DAMI34 in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 3, 2015 Deli Objavljeno Januar 3, 2015 Pr tvojih letih se ni dobro tako razburjat :grrr pr mojih letih moram ohranjat formo ( j***m vaše pobožne želje d b se umiru) .. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 3, 2015 Deli Objavljeno Januar 3, 2015 pr mojih letih moram ohranjat formo ( j***m vaše pobožne želje d b se umiru) .. ... počak mal, k boš u naša leta pršou ... ... ti ne bo več do zajebancije ... :) DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 3, 2015 Deli Objavljeno Januar 3, 2015 ... počak mal, k boš u naša leta pršou ... ... ti ne bo več do zajebancije ... :) še 2 leti in pol gre itak vse u qurac thumper in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 3, 2015 Deli Objavljeno Januar 3, 2015 Papki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 3, 2015 Deli Objavljeno Januar 3, 2015 Papki ja res..ene gume ne morte najt pol se morm pa jebat s feltno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 3, 2015 Deli Objavljeno Januar 3, 2015 ja res..ene gume ne morte najt pol se morm pa jebat s feltno... Ma ti ne morš najdet enga normalnega motorja...... thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Januar 3, 2015 Deli Objavljeno Januar 3, 2015 ..ne me podjebavat tle gor... .... konjijedni.... :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 3, 2015 Deli Objavljeno Januar 3, 2015 Evo ga še en papučar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 3, 2015 Deli Objavljeno Januar 3, 2015 Ma ti ne morš najdet enga normalnega motorja...... jst ti nism kriv če si se rodil k je bla moja štirka oldtimer... Mavti in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Januar 4, 2015 Deli Objavljeno Januar 4, 2015 ne pozabit :grim Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 4, 2015 Deli Objavljeno Januar 4, 2015 ne pozabit :grim nikoli !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 5, 2015 Deli Objavljeno Januar 5, 2015 nikoli !!! Eh kadar češ ...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 5, 2015 Deli Objavljeno Januar 5, 2015 Eh kadar češ ...... sam boš šel z mojim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 5, 2015 Deli Objavljeno Januar 5, 2015 sam boš šel z mojim Kadar češ,in če ne pridem dam za odojka in gajbo ....ka pa zdej..... maus in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 5, 2015 Deli Objavljeno Januar 5, 2015 ok no bomo pa jedl in pil.. točn veš kaj je moja slaba stran .. maus in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 8, 2015 Deli Objavljeno Januar 8, 2015 prc, prc, prc :krneki: DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se