thumper Objavljeno Januar 2, 2015 Opozori Objavljeno Januar 2, 2015 (popravljeno) podjebnem vas vse po spisku .. zamenjal felgo najdu gumo... nesposobneži..če b mel človk vas za prjatle sovražnikov neb rabu.. Popravljeno Januar 2, 2015. Popravil thumper
Kmet2 Objavljeno Januar 2, 2015 Opozori Objavljeno Januar 2, 2015 podjebnem vas vse po spisku .. zamenjal felgo najdu gumo... nesposobneži..če b mel človk vas za prjatle sovražnikov neb rabu.. Pr tvojih letih se ni dobro tako razburjat :grrr thumper in DAMI34 2
thumper Objavljeno Januar 3, 2015 Opozori Objavljeno Januar 3, 2015 Pr tvojih letih se ni dobro tako razburjat :grrr pr mojih letih moram ohranjat formo ( j***m vaše pobožne želje d b se umiru) .. Kmet2 1
pik1 Objavljeno Januar 3, 2015 Opozori Objavljeno Januar 3, 2015 pr mojih letih moram ohranjat formo ( j***m vaše pobožne želje d b se umiru) .. ... počak mal, k boš u naša leta pršou ... ... ti ne bo več do zajebancije ... :) DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Januar 3, 2015 Opozori Objavljeno Januar 3, 2015 ... počak mal, k boš u naša leta pršou ... ... ti ne bo več do zajebancije ... :) še 2 leti in pol gre itak vse u qurac thumper in pik1 2
thumper Objavljeno Januar 3, 2015 Opozori Objavljeno Januar 3, 2015 Papki ja res..ene gume ne morte najt pol se morm pa jebat s feltno...
Kmet2 Objavljeno Januar 3, 2015 Opozori Objavljeno Januar 3, 2015 ja res..ene gume ne morte najt pol se morm pa jebat s feltno... Ma ti ne morš najdet enga normalnega motorja...... thumper 1
Zivnorc Objavljeno Januar 3, 2015 Opozori Objavljeno Januar 3, 2015 ..ne me podjebavat tle gor... .... konjijedni.... :glare:
thumper Objavljeno Januar 3, 2015 Opozori Objavljeno Januar 3, 2015 Ma ti ne morš najdet enga normalnega motorja...... jst ti nism kriv če si se rodil k je bla moja štirka oldtimer... Kmet2 in Mavti 2
thumper Objavljeno Januar 5, 2015 Opozori Objavljeno Januar 5, 2015 Eh kadar češ ...... sam boš šel z mojim
Kmet2 Objavljeno Januar 5, 2015 Opozori Objavljeno Januar 5, 2015 sam boš šel z mojim Kadar češ,in če ne pridem dam za odojka in gajbo ....ka pa zdej..... thumper in maus 2
thumper Objavljeno Januar 5, 2015 Opozori Objavljeno Januar 5, 2015 ok no bomo pa jedl in pil.. točn veš kaj je moja slaba stran .. maus in Kmet2 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se