Cufa Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 Zapišite na koledar – 7. decembra bo v Rollbaru (BTC, Ljubljana) na sporedu Motosvetova novoletna zabava. Da ne bo zmanjkalo adrenalina, boste tudi letos lahko merili moči v dirki s karti (zadnje prijave ob 20. uri, prva dirka pa že uro kasneje, lahko pa se pofočkate tudi v tejle temi.) Na letošnjem MNZ-ju bomo razglasili zmagovalca nagradne igre Fotografija za avanturo. Tudi leto se bomo potrdili in vsem, ki boste prišli na zabavo z motorji, uredili možnost garažiranja motocikla do naslednjega dopoldneva – da se ne bi na cesti v zgodnjih jutranjih urah zgodila kakšna neumnost zaradi preutrujenosti. Torej – 7. 12. Od 20. ure dalje v Rollbaru nasproti Koloseja – žur do konca.
corser Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 JamesonCola.... :grim BelaStrela, pik1 in črna strela 3
Kmet2 Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 Kaj boste tud men uredili eno klopco,da bom lohk ležu pa mel nogico podloženo thumper, gandi, Kmetica2 in 6 others 9
MARE 65 Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 Kaj boste tud men uredili eno klopco,da bom lohk ležu pa mel nogico podloženo Al pa če bi kar posteljo dal na kolesa pa bi te tja prišlepal...lahko tud s KTM... trebor in Kmet2 2
Snečer Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 Mogoče se pa kdo z Uralom prijavi. Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 Mogoče se pa kdo z Uralom prijavi. Ja ne vem ,mogoče,ne vem kakšna imajo pravila in za koga veljajo :grim
maus Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 Verjetno pridem :krneki: thumper, Frips in Kmet2 3
Kmet2 Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 Verjetno pridem :krneki: No ti boš pa zraven mene ,pa če me bo kdo hotu brcnt v kolen mu boš čelno stisnu :lol: gandi in maus 2
goggy99 Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 Pridm zihr ...Kmeta2 prepričat naj ne proda zverine ..pa mal na Kmet2 1
motozajebant Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 jst pridem na eno pivo, pa mi je čist vseeno če mi mama ne bo pustila, cuz` I`m gangsta trebor in MihaGS 2
pikolo Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 jst pridem na eno pivo, pa mi je čist vseeno če mi mama ne bo pustila, cuz` I`m gangsta Zdej zdej ti bo pajkica svetovala da si punco najd MihaGS, motozajebant, cedevita in 5 others 8
maus Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 No ti boš pa zraven mene ,pa če me bo kdo hotu brcnt v kolen mu boš čelno stisnu :lol: čelnu bom unga, k te bo faliu ... ker če bo tvoj kolen faliu, bo mene brcnu u glavo :glare: cedevita, pik1, gandi in 5 others 8
VS800 Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 (popravljeno) Spet bo petnajst strani kdo bo komu čelno dau.... Popravljeno November 4, 2013. Popravil VS800 TakeALookAround in corser 2
motozajebant Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 Zdej zdej ti bo pajkica svetovala da si punco najd ne znam, sem lesen pikolo in Kmet2 2
Whiskey Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 Kaj boste tud men uredili eno klopco,da bom lohk ležu pa mel nogico podloženo A nis že zadost ležu Akcija, miško :xx: Kmet2 1
bladzo Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 Vsi, ki se boste pripeljali z BMW motorjem, dobite 1L olja gratis (že rabljenega, ampak ni panike BMW vse požre)! trebor, BelaStrela, JP77 in 4 others 7
pik1 Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 Vsi, ki se boste pripeljali z BMW motorjem, dobite 1L olja gratis (že rabljenega, ampak ni panike BMW vse požre)! ...a olivnega ???? DAMI34, MihaGS in Keiko 3
Dr_Jakob Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 Futka in jaz prideva. thumper 1
TakeALookAround Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 JamesonCola.... :grim DzejmsonSprajt. :grim gasperX in BelaStrela 2
Whiskey Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 Vsi, ki se boste pripeljali z BMW motorjem, dobite 1L olja gratis (že rabljenega, ampak ni panike BMW vse požre)! Ne prepevaj! Olje je za tiste z Versačiji al pa Ktm-jčki. Ta drugim manjka še sape v hladilnik. Rabljeno olje naj bo za solato :grim
Snečer Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 Lastniki versaćijev ne hodijo na takšne prireditve, je nevarnost politega olja z bemflov prevelika. bosa in trebor 2
corser Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 Lastniki versaćijev ne hodijo na takšne prireditve, je nevarnost politega olja z bemflov prevelika. Pridi, pridi, da te malo "objamem" :naughty: Lubikaa Rozzica, bosa, Keiko in 3 others 6
pajkica Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 jaz prnesem štiri dodatne noge, če kdo rabi ..... ker niso lesene si MZ ne bo mogu nič pomagat ..... aja če nau izbora za Motosvetovo rit me nau umetnica51 in Scarlett 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se