Zivnorc Objavljeno November 13, 2013 Deli Objavljeno November 13, 2013 ...ne... ona jih bo vidla pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 13, 2013 Deli Objavljeno November 13, 2013 Lej brate moj,če bi se želela z smokiji ukvarjat bi si rajši celo vrečko v merkatorju kupla :grim MoTo G_P, pik1, maus in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 13, 2013 Deli Objavljeno November 13, 2013 Lej brate moj,če bi se želela z smokiji ukvarjat bi si rajši celo vrečko v merkatorju kupla :grim .... in to tistih, tanovih ... ekstra tadebelih .... trebor, umetnica51, Dadi in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damy Objavljeno November 13, 2013 Deli Objavljeno November 13, 2013 Zadnjih par strani mi daje občutek, da bo na to zabavo prišlo samo 6 motosvetovcev: maus, pik1, zivnorc, Kmet2, DAMI34, Kmetica Šala mala, fantje in dama ^_^ pik1, Kmet2 in c3c 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 13, 2013 Deli Objavljeno November 13, 2013 Zadnjih par strani mi daje občutek, da bo na to zabavo prišlo samo 6 motosvetovcev: maus, pik1, zivnorc, Kmet2, DAMI34, Kmetica Šala mala, fantje in dama ^_^ sj ta ekipa ma itak 2x do 3x letno MNZ Kmet2, Kmetica2 in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 13, 2013 Deli Objavljeno November 13, 2013 Zadnjih par strani mi daje občutek, da bo na to zabavo prišlo samo 6 motosvetovcev: maus, pik1, zivnorc, Kmet2, DAMI34, Kmetica Šala mala, fantje in dama ^_^ ... pa še jest ne vem, če se mi bo sploh ratal tko pozn od doma ven izmuznt ... MihaGS 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 13, 2013 Deli Objavljeno November 13, 2013 sj ta ekipa ma itak 2x do 3x letno MNZ ... in to tist, večdnevni ... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 13, 2013 Deli Objavljeno November 13, 2013 A jaz tud pridm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno November 13, 2013 Deli Objavljeno November 13, 2013 A jaz tud pridm :grrr to je sam zato napisala, da ne boš žalosti zganjal do takrat Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 14, 2013 Deli Objavljeno November 14, 2013 Zadnjih par strani mi daje občutek, da bo na to zabavo prišlo samo 6 motosvetovcev: maus, pik1, zivnorc, Kmet2, DAMI34, Kmetica Šala mala, fantje in dama ^_^ a jst sm pa piček al kva ? pajkica, Zivnorc in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MihaGS Objavljeno November 15, 2013 Deli Objavljeno November 15, 2013 a jst sm pa piček al kva ? Tukaj je še več takih pičkov k ti. motozajebant 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno November 15, 2013 Deli Objavljeno November 15, 2013 Zadnjih par strani mi daje občutek, da bo na to zabavo prišlo samo 6 motosvetovcev: maus, pik1, zivnorc, Kmet2, DAMI34, Kmetica Šala mala, fantje in dama ^_^ Jst ziher pridem...v upanju, da prideš tudi ti, s svojim problemom vred (nimaškajzaoblečt... ) Damy in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno November 15, 2013 Deli Objavljeno November 15, 2013 sj ta ekipa ma itak 2x do 3x letno MNZ Vem, da marskdo u vasi klapi po trikat na leto praznuje rojstnih dni....de mate pa tud tri silvestrovanja....svaka vam cast! mnz? Mozno/verjetno! DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damy Objavljeno November 15, 2013 Deli Objavljeno November 15, 2013 Jst ziher pridem...v upanju, da prideš tudi ti, s svojim problemom vred (nimaškajzaoblečt... ) Pridem ^_^ . In upam, da do takrat rešim svoj problem ... thumper in TakeALookAround 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno November 15, 2013 Deli Objavljeno November 15, 2013 Pridem ^_^ . In upam, da do takrat rešim svoj problem ... Če ne drugega, imaš motoristično opremo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 16, 2013 Deli Objavljeno November 16, 2013 Tukaj je še več takih pičkov k ti. a zdej boš pa foušijo zganjal? MihaGS 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 16, 2013 Deli Objavljeno November 16, 2013 Pridem ^_^ . In upam, da do takrat rešim svoj problem ... ... najboljš, da do takrat nardimo s tabo eno "generalko", da bomo vidl, kako bo pol na MNZ-ju izpadl .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damy Objavljeno November 16, 2013 Deli Objavljeno November 16, 2013 ... najboljš, da do takrat nardimo s tabo eno "generalko", da bomo vidl, kako bo pol na MNZ-ju izpadl .... A bomo imeli modno revijo ? pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 16, 2013 Deli Objavljeno November 16, 2013 A bomo imeli modno revijo ? jp, erotičnega perila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damy Objavljeno November 16, 2013 Deli Objavljeno November 16, 2013 jp, erotičnega perila Eh, dolgčas.... kdo bo pa to še gledal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 16, 2013 Deli Objavljeno November 16, 2013 Eh, dolgčas.... kdo bo pa to še gledal ... ne, ti bomo probal najdt kej za oblečt ... DAMI34, Damy in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 16, 2013 Deli Objavljeno November 16, 2013 Eh, dolgčas.... kdo bo pa to še gledal o bi gledala, bi....lej sam primer: predstavljaj si Žiuganorca u tangičih to pa še ni vse, zraven........ thumper in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 16, 2013 Deli Objavljeno November 16, 2013 Vem, da marskdo u vasi klapi po trikat na leto praznuje rojstnih dni....de mate pa tud tri silvestrovanja....svaka vam cast! mnz? Mozno/verjetno! vsaka neumnost je lahko čisto dober in soliden izgovor za žur recimo včeraj smo kupovali motor. izvleček: na koncu smo bili pijani, imeli smo odprto konferenco s KC, okrog Wajdušne so se nekateri 3x zgubili... aja, mopeda nismo kupili...na koncu smo celo pozabili na nakup. Ampak blo je fajn. V bistvu je bila ena manjša uvertura v MNZ pik1, TakeALookAround, Damy in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 16, 2013 Deli Objavljeno November 16, 2013 A bomo imeli modno revijo ? ja motorno revijo bomo mel..de vidmo če naši motorčki še delajo... DAMI34 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TICI Objavljeno November 20, 2013 Deli Objavljeno November 20, 2013 No letos pa vletim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se