pik1 Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 zase se brigi :krneki: ... papiga ... :evilgrin: maus 1
maus Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 klunu te bom ... pol pa v knjigo upisu :krneki: pik1, trebor in thumper 3
pik1 Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 klunu te bom glih tja, kjer bom dosegu .... pol pa v knjigo upisu :krneki: .... sej bom s pancerji tja pršou .... .... viši k do gležna mi pa itk ne dosežeš ... maus, trebor in Kmet2 3
maus Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 pol pa sam upisu thumper, trebor, pik1 in 1 other 4
HyperJack Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 Kje se prijavimo za DiRKANJE? TakeALookAround in thumper 2
pik1 Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 Kje se prijavimo za DiRKANJE? ... Thumperja vpraš .... . ps. .... on jih ponavad usmerja ...
thumper Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 Kje se prijavimo za DiRKANJE? pr u51 pa anji... HyperJack, trebor, Kmet2 in 1 other 4
HyperJack Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 pr u51 pa anji... Neverjamem Prav komaj čakam soboto, boste končno lahko vsi pršli na vrsto, k mi že celo poletje obljubljate kafete DAMI34 in Zivnorc 2
pik1 Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 Neverjamem Prav komaj čakam soboto, boste končno lahko vsi pršli na vrsto, k mi že celo poletje obljubljate kafete ... brez dnarja ne hod ke ... :evilgrin: trebor in thumper 2
DAMI34 Objavljeno December 5, 2013 Opozori Objavljeno December 5, 2013 (popravljeno) ... brez dnarja ne hod ke ... :evilgrin: a une 4 € si že porabil, al jih še imaš? (samtokdavemamasmilsasedružitstabosploh) Popravljeno December 5, 2013. Popravil DAMI34
Zivnorc Objavljeno December 5, 2013 Opozori Objavljeno December 5, 2013 ...dej ne dramatiziraj še ti... k te bom še enkrat usekala... .......če slučajn pridm... te bom butnila še kam drugam...da boš dol padu in prosu druge naj ti pomagajop vstati :lol: ...pol ti pa noben kmet ne bo mogu pomagat..... .....k si preveč podoben čikigumijem SOFT ... ...in 3 tvoje pikce... ...ej ... a si predstavljate: Vaška gasilska veselica v Komendi..... ... pa ko dame volijo za ples... pa ko se umetnca prkaže na plesišču... ....in pol vsi fantje spizdijo.... ... al pa pol na koncu, ko je obvezen pretep.... je pa spet ona taglavna.... thumper, umetnica51, pik1 in 1 other 4
ludiluka Objavljeno December 5, 2013 Opozori Objavljeno December 5, 2013 ...ej ... a si predstavljate: Vaška gasilska veselica v Komendi..... ... pa ko dame volijo za ples... pa ko se umetnca prkaže na plesišču... ....in pol vsi fantje spizdijo.... ... al pa pol na koncu, ko je obvezen pretep.... je pa spet ona taglavna.... Hm pol si ga najebu v vseh primerih thumper 1
VS800 Objavljeno December 5, 2013 Opozori Objavljeno December 5, 2013 ...ej ... a si predstavljate: Vaška gasilska veselica v Komendi..... ... pa ko dame volijo za ples... pa ko se umetnca prkaže na plesišču... ....in pol vsi fantje spizdijo.... ... al pa pol na koncu, ko je obvezen pretep.... je pa spet ona taglavna.... Ti pa še nisi bil v Komendi, ane pajkica, umetnica51, trebor in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno December 5, 2013 Opozori Objavljeno December 5, 2013 Bil bil jaz sem ga peljal ,sam mu nisem povedal da je to Komenda,je mislu da je v Mariboru :lol: thumper, pik1, gandi in 4 others 7
papez47 Objavljeno December 5, 2013 Opozori Objavljeno December 5, 2013 Mslm, pa dobr .................... ............... ..................... :hooray: ........................ tole je "pišurija". Sem 15 minut rabil, da sem se nehal ..................... :lol: :lol: :lol: .................. pa še zdej ......................... Evo, grem prec troje pajkice pa minič kupit. Uniforma - torej JE. thumper 1
thumper Objavljeno December 5, 2013 Opozori Objavljeno December 5, 2013 Mslm, pa dobr .................... ............... ..................... :hooray: ........................ tole je "pišurija". Sem 15 minut rabil, da sem se nehal ..................... :lol: :lol: :lol: .................. pa še zdej ......................... Evo, grem prec troje pajkice pa minič kupit. Uniforma - torej JE. a pol si se javila kot kandidatka za vlečenje ?
Bear Objavljeno December 5, 2013 Opozori Objavljeno December 5, 2013 A gre kdo slučajo gor iz kopra oz. okolice in ima kak fraj plac (2) ? Čene ga pičimo z motori gor, sam treba najt plac za spat pol še.
TakeALookAround Objavljeno December 5, 2013 Opozori Objavljeno December 5, 2013 Ko u kempu, spalka pa zravn motorja v garazi. :grim thumper 1
HyperJack Objavljeno December 5, 2013 Opozori Objavljeno December 5, 2013 si bomo roke dajal Noup, ahka pa kakšne kafete daješ, če bi že glih hotu kej dat
umetnica51 Objavljeno December 6, 2013 Opozori Objavljeno December 6, 2013 Ti pa še nisi bil v Komendi, ane Bolje zanj da skor ni bil v Komendi... .....če bi zivnorc predolg cajta stal za šankom... .........in nabijal mal preveč okol prijateljic.... bi ga stopostov prtisnil nekam... :unsure: :lol: ...pri nas velja.... vsi takoj na enega...če se slučajn čutmo ogrožene
Zivnorc Objavljeno December 6, 2013 Opozori Objavljeno December 6, 2013 Bolje zanj da skor ni bil v Komendi... .....če bi zivnorc predolg cajta stal za šankom... .........in nabijal mal preveč okol prijateljic.... bi ga stopostov prtisnil nekam... :unsure: :lol: ...pri nas velja.... vsi takoj na enega...če se slučajn čutmo ogrožene ... hmmm... ko berem tole... ne vem, as dec al baba... ....aja... pr vas vse ženske govorite po "moško".... trebor in umetnica51 2
Popularna objava Zivnorc Objavljeno December 6, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno December 6, 2013 (popravljeno) Zdej pa čisto nekaj resnega.... u bistvu je tole P R O Š N J A A bi se dalo za našega prjatla Kmet2 prišparat tisti kotiček, kjer so tapicirane klopi, da da lahko na ogled svoje koleno, da lahko na tej klopi stegne nogo, podloži povšterček... in potem lahko motosvetovke otipavajo to koleno do nezavesti... ...resno... prosil bi motosvetovce, ....tudi če bo ta kotiček zaseden, da odstopijo prostor... tko kot mausu na autobusu, recimo.... ... če bo moral Kmet stati z berglami in hoditi naokoli... se zna zgoditi, da čisto ponesreč komu stopi na prste z berglo, oz. ga s komolcem v trebuh, al pa ga mahne z berglo po buč, ko se bo hotu popraskat za ušesom...tko da čisto iz preventive bi bilo bolje, da bi sedel... Hvala za prijaznost Aja ... jest sem pa njegov spremljevalec, tko da bom tut jest tam sedel... pridejo pa še moja žena... pa njen brat, pa moj bratranec, pa njegovi prjatli iz ižanske gasilske brigade... hahahahha... Popravljeno December 6, 2013. Popravil Zivnorc trebor, bladzo, DAMI34 in 9 others 12
igorkr Objavljeno December 6, 2013 Opozori Objavljeno December 6, 2013 Mene so vedno učili, da je treba starostnikom in invalidom vedno stol ali klop odstopit :grim. Kmet2, Keiko, Kmetica2 in 4 others 7
maus Objavljeno December 6, 2013 Opozori Objavljeno December 6, 2013 ...... ...resno... prosil bi motosvetovce, ....tudi če bo ta kotiček zaseden, da odstopijo prostor... tko kot mausu na autobusu, recimo.... ....... k js pridem gor izpraznijo avtobus... qwa spa mislu ... sam sedež ... phaaa :glare: upisan si :krneki: c3c, DAMI34, Zivnorc in 2 others 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se