Damy Objavljeno December 7, 2013 Opozori Objavljeno December 7, 2013 Damy kr sz avtom pa gasa:) Ja :grim , bom vsaj 1x za spremembo imela frizuro thumper 1
Sanda7 Objavljeno December 7, 2013 Opozori Objavljeno December 7, 2013 hehe no sej ponavad tud nej švoh
nxyz Objavljeno December 7, 2013 Opozori Objavljeno December 7, 2013 Želje izpolnjuje DJ in ne motosvetovci.... Predno si pa kaj zaželiš, pa pomisli na vso družbo v lokalu in ne le nase...(velja za vse) Sicer pa, vreme danes ne bo dober izgovor.... Glasbena je za tistega, ki si jo zaželi, vsaj ponavadi, zgleda na MNZ ne Bolje kakšna domača vmes kot pa nonstop tuc tuc tuc, kot da bi bili vsi na steroidih :grim trebor, HyperJack, pik1 in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno December 7, 2013 Opozori Objavljeno December 7, 2013 Točn tako,sm mu že jz hotu povedat sam sem tih,k za mene veljajo pr vodilnih drugačna merila in pravila thumper 1
HyperJack Objavljeno December 7, 2013 Opozori Objavljeno December 7, 2013 Ti ti ti tiiiii tiiii moja rožiiiica!!! ) http://www.youtube.com/watch?v=RuiBoAWfSJE umetnica51 1
Damy Objavljeno December 7, 2013 Opozori Objavljeno December 7, 2013 Ti ti ti tiiiii tiiii moja rožiiiica!!! ) http://www.youtube.com/watch?v=RuiBoAWfSJE In tako ene 20x na uro ???
Whiskey Objavljeno December 7, 2013 Opozori Objavljeno December 7, 2013 (popravljeno) A še niste v Roll baru Popravljeno December 7, 2013. Popravil Whiskey
JONI 46 Objavljeno December 7, 2013 Opozori Objavljeno December 7, 2013 ja. prid. striptizete majo matinejo ob sedmih... Kolega, ne se norca delat iz mene, sej vem da bos spet najblizje striptizet, ne bom ti tega mesta prevzel... Kmet2 1
umetnica51 Objavljeno December 7, 2013 Opozori Objavljeno December 7, 2013 Ti ti ti tiiiii tiiii moja rožiiiica!!! ) http://www.youtube.com/watch?v=RuiBoAWfSJE Bravo Hyper Jack :notworthy: ...če bo vsaj en komad SLOVENSKI....In če bo Dj kar sam od sebe zavrtel vsaj to znano...Ti ti moja rožica ....pol bom vesela k rožica... če ne bom pa mirno v kotu sedela...sj to tud znam :yes: Ajde zdj grem pa še jest konske škornje z globinom namazat... pa kavbojke gor dat.... ker me firbec matra če bo corser res taksi zame naroču in če me bo ludiluka ta mau kušnu po naročilu anje37... kar globoko dvomim... :lol: ...ker nima tako narodnozabavnega okusa k jest Bladzo ne sekiri se preveč... sj vedno mislim na druge k dajem SLOVENSKE glasbene želje didžejem... :unsure: :lol: HyperJack 1
bladzo Objavljeno December 8, 2013 Opozori Objavljeno December 8, 2013 ti ti ti moja motosvetovka thumper in umetnica51 2
Kmet2 Objavljeno December 8, 2013 Opozori Objavljeno December 8, 2013 Dobr je blo po 2 mesecih iz postelje mal med prijatelje,hvala vam za rezervirano klopco tako tistim ki so jo rezervirali in tistim ki so jo odstopili,blo je luštno. Pohvale organizatorjem za dobro organizirano fešto gasperX, Keiko, thumper in 6 others 9
Popularna objava umetnica51 Objavljeno December 8, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno December 8, 2013 ti ti ti moja motosvetovka Spoštovani bladzo :glare: sj ti čist vredu človek,sam včasih znaš bit težak kostomatr .... no ja, jest tud včasih ne morem da ne bi najedala... :yes: HVALA za štok kolo bladzo :grrr ...bladzo res tokrat te moram pohvalit... ZELOO DOBRO JE BILO, najbolje doslej Kot je kmet že napisal...zeloo dobra organizacija, vse je bilo VRHUNSKO DJ je vrtel samo dobro musko in je ustregel vsaj eni moji glasbeni želji...On ne more od Skaterja... Verjamem,da bo drugo leto še bolje... in da bomo še bolj plesali Hvala pa soplesalcema igorkr, ki je bil malo podmazan....... in gasperx, ki pod dozo pleše najbolje.... pik1 hvala vsaj za en obrat na plesišču... cedevita dolžna sem ti palačinke... Lepoo je bilo videti kmeta čist pr miru... sam smejal se je lohk....kmetica ti si bila pa sploh originalna...nxyz tebe sm mal zgrešila... Hvala taxsistoma binabana,ki je mela 13 cm petke...pa trebor... DAMI o tebi nebi.... ker te je tvoja Tatjana zasenčila... :grrr zivnorc ti najbolje zgledaš ob svoji ženi... si zgledau tako, kot da bi se ravnokar poročil... čist zelen si bil in pr miru... ludiluka zate pa 3 Aja, tist model ki me je na plesišču celo dvignil v luft...naj se javi, ker je ogrožal mojo varnost....in moj s.p Dr Jakob ti pa drugič malo manj teži...ker ti bom jakno daytona zalepila nekam... maus žal si bil predrag da bi se slikala s teboj.... Keiko ti si nekam cvetela... najbrž od vode z okusom... Pa črno strelo je bilo lepooo videti... nazadnje sm te videla v Mariboru v temi... trump pa je bil včeraj velik srečnež.... je prespal v Ljubljani pr neznani osebi :lol: ali je bila moški ali ženska bo povedal sam... aja... lajbn res se ne spomnim da sm ti dala čopič...sicer pa te tvoja cikadina polepša na fulll...nikol nis bil tako lep kot včeraj... SF tist tvoj šnopc bi mi kmal grlo razžru.... drgač pa še vedno kr neki vpiješ ko me vidš :unsure: :lol: ...aja SF slišim drgač še dobro... V Roll baru sem pozabila 2 zelenomodri majici oz pulovarja... DIN baje da mi ti vrneš moje majce... ......suzuki pa je neki nabijal okrog ladjice... čeprav še vedno pravim da se da najbolje po reki peljat s traktorskimi gumami.... Sj vem,da vas je velikoo, hvala vsem... se opravičujem a ne da se mi več pisat o vseh... a priznam luštno je bilo... takooo dobroo kot na srečanju z umetniki oz na vaški veselici oz na konjskih dirkah... :lol: ....aja papež zatajil si... cikadina, thumper, Keiko in 8 others 11
MoTo G_P Objavljeno December 8, 2013 Opozori Objavljeno December 8, 2013 Mat kurja je blo lušnu...Motosvet has done it again...TOP! straza 1
motozajebant Objavljeno December 8, 2013 Opozori Objavljeno December 8, 2013 Luštno je bilo :grim Kljub temu, da nimam sreče z nagradnimi igrami, sem včeraj zadel, telefon, avto in foto aparat :grim ps. prodam vse za enga vijolčnega bladzo, thumper in Kmet2 3
igorkr Objavljeno December 8, 2013 Opozori Objavljeno December 8, 2013 (popravljeno) Luštno je bilo :grim Kljub temu, da nimam sreče z nagradnimi igrami, sem včeraj zadel, telefon, avto in foto aparat :grim ps. prodam vse za enga vijolčnega Ti samo tapravi reči nekaj napačnega, boš hitro odšel z enim vijoličnim (BMW sajl) Popravljeno December 8, 2013. Popravil igorkr pik1, Kmet2 in motozajebant 3
jozexj6 Objavljeno December 8, 2013 Opozori Objavljeno December 8, 2013 mau me glava boli pik1, thumper, JP77 in 2 others 5
Damy Objavljeno December 8, 2013 Opozori Objavljeno December 8, 2013 Jaz trenutno še pripravljam izbor fotografij in opravičila .... igorkr, thumper, pik1 in 2 others 5
igorkr Objavljeno December 8, 2013 Opozori Objavljeno December 8, 2013 mau me glava boli Mene pa prav neč, ker sem cel večer pil limonado (danes me je samo zdravje )
pik1 Objavljeno December 8, 2013 Opozori Objavljeno December 8, 2013 mau me glava boli ... tud mene .... :blink: . ps. ... sicer je blo pa luštn .... motozajebant, Kmet2 in thumper 3
motozajebant Objavljeno December 8, 2013 Opozori Objavljeno December 8, 2013 ... tud mene .... :blink: . ps. ... sicer je blo pa luštn .... Kaj je nono.... včeraj si bil glasen da se boš danes motoriral trebor in thumper 2
SF Objavljeno December 8, 2013 Opozori Objavljeno December 8, 2013 Jebite se posrani japonci. DAMI34, Dr_Jakob, trebor in 3 others 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se