igorkr Objavljeno December 8, 2013 Opozori Objavljeno December 8, 2013 (popravljeno) Zamerim pa Motozajebantu, ker ni bil včeraj za foro :grim Jst pa zamerim tebi, ka mi nisi prnesu majčke. Že zdej vozim Z-ja z dodatkom vitamina F1 (Fazerin). Prsežem pa, da ko bom Yamaho menjal si umislim Z-ja :grim . (Kmet ne skrbi, nisem še umaknil predkupne pravice za ta malega GS-a :grrr ) Popravljeno December 8, 2013. Popravil igorkr
motozajebant Objavljeno December 8, 2013 Opozori Objavljeno December 8, 2013 Eno stran nazaj poglej...si prehitr preletu. Imam občutek, da to leti na prispevek na naslovni strani Motosveta...
SF Objavljeno December 8, 2013 Opozori Objavljeno December 8, 2013 Hmmmmmmm ene dva Lekadola bi pasala... JP77 1
Cufa Objavljeno December 8, 2013 Avtor Opozori Objavljeno December 8, 2013 fotke, video, poklukat na vseh koncih vse, da se ne bo kdo držal ko limona, ker ga ni na sliki? Motorji so na začetku in na sredi videa. Hvala, prosim in na svidenje.
Dr_Jakob Objavljeno December 8, 2013 Opozori Objavljeno December 8, 2013 (popravljeno) fotke, video, poklukat na vseh koncih vse, da se ne bo kdo držal ko limona, ker ga ni na sliki? Motorji so na začetku in na sredi videa. Hvala, prosim in na svidenje. Napisal sem, da ni slik. (Namenoma smo parkirali tako, da bi lahko nastala kaka Uber erotiše slikica strumno poravnanih mopedov pred lokalom). In pa omemba... Ravno zadnjič sta bila na MS dva članka na temo motoristk v svetu in kok so one carice in vse ostalo... Nxyz je bila prva predstavnica nežnejšega spola z motorjem na MNZ ever. To ni kar tako, če mene vprašaš. LP j p.s. Sploh se ne držim kislo k limona (čeprav me že cel dan šraufa un frdaman Hors.. jao). Opozarjam pa na pomanjkljaje in izboljšave. Ne smem? Okej, VSE JE BILO PERFEKTNO. Boljše? Popravljeno December 8, 2013. Popravil Dr_Jakob thumper in Keiko 2
thumper Objavljeno December 8, 2013 Opozori Objavljeno December 8, 2013 kr luštn ..sam mraza pa snega ni blo...lepo je bilo videt vse ki sem jih videl...ostali k ste se skril da neb za pir dal pridete pa drugič na vrsto .. drgač pa sm pogrešal skuterje pa bmfle ...pa glih čeule s kapco sm mel obute..tud drugič na vrsto.. spat sem šel domov pa mi je bilo žal ker sem prišel poten pa sem se moral pred bajto še mal hladit.. tko zdej k so me pa kune zbudile k po podstrehi žurajo bom pa še en pir za afterparty .. trebor in Dr_Jakob 2
thumper Objavljeno December 8, 2013 Opozori Objavljeno December 8, 2013 Napisal sem, da ni slik. (Namenoma smo parkirali tako, da bi lahko nastala kaka Uber erotiše slikica strumno poravnanih mopedov pred lokalom). In pa omemba... Ravno zadnjič sta bila na MS dva članka na temo motoristk v svetu in kok so one carice in vse ostalo... Nxyz je bila prva predstavnica nežnejšega spola z motorjem na MNZ ever. To ni kar tako, če mene vprašaš. LP j p.s. Sploh se ne držim kislo k limona (čeprav me že cel dan šraufa un frdaman Hors.. jao). Opozarjam pa na pomanjkljaje in izboljšave. Ne smem? Okej, VSE JE BILO PERFEKTNO. Boljše? pa sm ti lepo reku de ne jej hrane z očmi če ni zmleta...
Dr_Jakob Objavljeno December 8, 2013 Opozori Objavljeno December 8, 2013 pa sm ti lepo reku de ne jej hrane z očmi če ni zmleta... Jebemti horsa prokletega. Od jutra do dveh popoldne sem objemal WC. PA DA NAU POMOTE, PIL NISEM SPLJOH! (2 šluka solz ne štejeta)
thumper Objavljeno December 8, 2013 Opozori Objavljeno December 8, 2013 Jebemti horsa prokletega. Od jutra do dveh popoldne sem objemal WC. PA DA NAU POMOTE, PIL NISEM SPLJOH! (2 šluka solz ne štejeta) mamutove solze ne štejejo..splze štejejo.razen če so od čist frišne bivše junfrce ... aja tvoje solze k so padale u školko štejejo napol...tud...
Gugo Objavljeno December 8, 2013 Opozori Objavljeno December 8, 2013 ande...nobene slikce....pa se moja podrtija od HONDE je uspela prit tja in nazaj...ne da bi mi crknla...eh.... Dr_Jakob, JP77 in thumper 3
Kmet2 Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 A so kje objavljene kakšne uradne slike in videi
Zivnorc Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 ...ej... a fešta je že bila? ... spet zamudu... :glare: ... vidim, da ste se lepo imeli ..nč... pa drugič ...važn, da ste se fajn imeli Kmet2, pik1, thumper in 2 others 5
Andro82 Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 uhuuu, mega je blo! JP77 in thumper 2
nxyz Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 "Meni pa se zdi rahlo nesramno, da ni v celem albumu niti ene slike množice motorjev, parkiranih izpred Rollbara. Prav tako ni niti malo omenjeno, da je letos prišla na MNZ z motorjem tudi prvič predstavnica nežnejšega spola, NXYZ. Take stvari mi dajo misliti koliko je to sploh še MOTOsvetova novoletna zabava. Drugič vabite raje na ŠE ENO novoletno zabavo." Jaka, jaz sem šla tja zaradi sebe in nisem bila prva ženska tam z motorjem, no edino od tako daleč edina :closedeyes: Drugače pa ja, bilo je fino, moram rečt, da ne razumem, zakaj ni več motorjev, ker vožnja ni noben bav bav, alkohol tudi ne more biti izgovor, če se lahko v rollu pusti motorje do naslednjega dne. Mausu čestitam za zaroko, foto dokazov tukaj ne bo, ker se tvoja boljša polovica ne želi izpostavljati Pa sej veš, menjat motor, rekla je ninđa od hiše Maji91 hvala za vožnjo na večerjo med zabavo, lakota je huda reč :closedeyes: Mujo, hvala, ker si bil v spremstvu in nisi šel z avtom :grim Jaka, dobro, da si me prepričal, da poskusim solze, da vsaj vem kako huda reč je to v resnici p.s. neka skodrana visoko leteča ženska, če si na forumu slučajno, malo glej okrog sebe, da še koga ne zrušiš kje med svojim afnanjem maus in igorkr 2
DAMI34 Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 js zihr nism visoka skodrana baba
maus Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 ....... Mausu čestitam za zaroko, foto dokazov tukaj ne bo, ker se tvoja boljša polovica ne želi izpostavljati Pa sej veš, menjat motor, rekla je ninđa od hiše .... je že ona letela iz hiše ... ninđa ostaja :krneki: DAMI34, nxyz, HyperJack in 1 other 4
Keiko Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 Sem skodrana, ma vseeno nisem bla jaz... V glavnem - luštno je bilo, fajn smo se nasmejali in naplesali v dobri družbi Veseli december se je super začel Andro82, igorkr, HyperJack in 1 other 4
gregorjanc Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 spet vse zamudu.... igorkr in Zivnorc 2
Zivnorc Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 ... ej... bodi srečen ... ...ker je Umetnca spraševala po tebi pikolo, igorkr in thumper 3
DAMI34 Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 Jaka, jaz sem šla tja zaradi sebe in nisem bila prva ženska tam z motorjem, no edino od tako daleč edina :closedeyes: Drugače pa ja, bilo je fino, moram rečt, da ne razumem, zakaj ni več motorjev, ker vožnja ni noben bav bav, alkohol tudi ne more biti izgovor, če se lahko v rollu pusti motorje do naslednjega dne. Mausu čestitam za zaroko, foto dokazov tukaj ne bo, ker se tvoja boljša polovica ne želi izpostavljati Pa sej veš, menjat motor, rekla je ninđa od hiše Maji91 hvala za vožnjo na večerjo med zabavo, lakota je huda reč :closedeyes: Mujo, hvala, ker si bil v spremstvu in nisi šel z avtom :grim Jaka, dobro, da si me prepričal, da poskusim solze, da vsaj vem kako huda reč je to v resnici p.s. neka skodrana visoko leteča ženska, če si na forumu slučajno, malo glej okrog sebe, da še koga ne zrušiš kje med svojim afnanjem Skodrana baba? Kmet2, trebor, maus in 1 other 4
motozajebant Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 (popravljeno) Skodrana baba? ps. kader sem postavil jaz, škljocnil je Trebor.... Bladzo, komu grejo avtorske pol? Popravljeno December 9, 2013. Popravil motozajebant trebor, thumper in DAMI34 3
DAMI34 Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 ps. kader sem postavil jaz, škljocnil je Trebor.... Bladzo, komu grejo avtorske pol? na pola-pola trebor 1
HyperJack Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 ps. kader sem postavil jaz, škljocnil je Trebor.... Bladzo, komu grejo avtorske pol? Odvisno s kakšno vsoto ga podkupiš =), nije ti to đabe :grrr DAMI34, motozajebant in Kmet2 3
bladzo Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 ps. kader sem postavil jaz, škljocnil je Trebor.... Bladzo, komu grejo avtorske pol? Bi ti figo kader postavu, če ne bi blo Damy...Torej, bi rekel, da ima ona največ zaslug... Trebor pa šteje za mimoidočega... Čigav je bil pa fotkič? Pa baterija v fotkiču? Kaj pa kartica? Na čigav komp. je šla fotka... Damy 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se