Damy Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 Čigav je bil pa fotkič? Pa baterija v fotkiču? Kaj pa kartica? Na čigav komp. je šla fotka... Moj. Moja. Moja. Moj. :grim DAMI34 in trebor 2
DAMI34 Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 Moj. Moja. Moja. Moj. :grim vse v redu in prav, sam ti pa ravno nisi bila svoja (punoč) trebor 1
Damy Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 vse v redu in prav, sam ti pa ravno nisi bila svoja (punoč) A jaz kaj ne vem? trebor 1
Kmet2 Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 Kanon 5D,moj z kartico vred in moj komp......vse dokazljivo....fotoaparat kasneje prodan na Bolhi....no to bi jaz Bladzotu odgovoru,škoda k ne vpraša za v to odprti temi :grim Motozajebant ne pregovarjej se z vodstvom ker je skorumpirano nč ne dosežeš kljub dokazom in argumentom ^_^ DAMI34, Dr_Jakob, motozajebant in 2 others 5
bladzo Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 nimaš kej, korupcija je povsod... Kaj, a še nismo zaklenil teme... Kmet2, Alla in thumper 3
motozajebant Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 Bi ti figo kader postavu, če ne bi blo Damy...Torej, bi rekel, da ima ona največ zaslug... Trebor pa šteje za mimoidočega... Čigav je bil pa fotkič? Pa baterija v fotkiču? Kaj pa kartica? Na čigav komp. je šla fotka... ej alo! ideja je bila moja :krneki: kje pa ti vidiš Damy tukaj????? :blink:
motozajebant Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 vse v redu in prav, sam ti pa ravno nisi bila svoja (punoč) to je celo pot do doma ponavljala... mo, moja, naš, moj, najina..... pol sem pa zjutraj ugotovil, da je iskala pravilno sklanjatev za mačka DAMI34, thumper in Dr_Jakob 3
Damy Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 to je celo pot do doma ponavljala... mo, moja, naš, moj, najina..... pol sem pa zjutraj ugotovil, da je iskala pravilno sklanjatev za mačka Ne, ponavljala sem da je ura komaj malo čez dve. In ne 4 , ko si mi ti rekel
motozajebant Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 Ne, ponavljala sem da je ura komaj malo čez dve. In ne 4 , ko si mi ti rekel oči pa take
bladzo Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 (popravljeno) Aja, tisti, ki ste se sprijaznili s korupcijo, pa da ne boste v zadregi spraševali kako in kaj, vam kar pripisujem račun za nakazila. Pa ne bit skromni! SI56 0214 0001 5556 761BIC banke: LJBASI2X pa še sklic: SI00 3514 p.s.: potrdilo o nakazilu pa kr v to temo nalimajte... Popravljeno December 9, 2013. Popravil bladzo SF 1
Kmet2 Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 Kaj se da preko tega računa tud buške poslat :lol:
bladzo Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 Kaj se da preko tega računa tud buške poslat :lol: Ne to pa ne, te pa sam osebno sprejemamo
motozajebant Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 Aja, tisti, ki ste se sprijaznili s korupcijo, pa da ne boste v zadregi spraševali kako in kaj, vam kar pripisujem račun za nakazila. Pa ne bit skromni! SI56 0214 0001 5556 761 BIC banke: LJBASI2X pa še sklic: SI00 3514 p.s.: potrdilo o nakazilu pa kr v to temo nalimajte... Za vse nekomitente NLBja, ti manjkajo še osebni podatki za nakazilo Kmet2 1
bladzo Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 Dejansko včeraj spoznal, da so vse govorice o bladzotu resnične, mam res željo, da se Blažu že enkrat za vselej odstrani tist kol iz riti, ker res nevem od kje mu takšna naduvanost Alko ma res dva obraza :grim Pa sem mislu, da so govorice o lastnikih Z-jev, o obremenjenosti, le mit... :ninja: p.s.: to se teb sam zdi, da sem "naduvan", k kar ne morš verjet, da res taki fejst ljudje obstajamo :kva2: ... ( samozavestserijsko... ) :evilgrin: thumper 1
bladzo Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 Za vse nekomitente NLBja, ti manjkajo še osebni podatki za nakazilo Se opravičujem... Sej veš, pr teh mafijskih poslih ni običajno čist vse izdat, ampak bom vseeno... SI00 3514 Pomoč družinam v Sloveniji Slovenska karitas, Kristanova ulica 1, 1000 Ljubljana Alla 1
Kmet2 Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 Ja res si svetnik,smo ti že dokazal kaj si in to z argumenti :grim motozajebant in HyperJack 2
motozajebant Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 Se opravičujem... Sej veš, pr teh mafijskih poslih ni običajno čist vse izdat, ampak bom vseeno... SI00 3514 Pomoč družinam v Sloveniji Slovenska karitas, Kristanova ulica 1, 1000 Ljubljana ne sej če je poslovni račun ne rabiš
papez47 Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 ....aja papež zatajil si... :grrr ne, pa nism. Sem pa "obležal". 40 +, pa ne let, ampak stopinj. :grim Pa sej bo 2014 spet.................. umetnica51 1
HyperJack Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 (popravljeno) Pa sem mislu, da so govorice o lastnikih Z-jev, o obremenjenosti, le mit... :ninja: p.s.: to se teb sam zdi, da sem "naduvan", k kar ne morš verjet, da res taki fejst ljudje obstajamo :kva2: ... ( samozavestserijsko... ) :evilgrin: Ni glih mit, če še nisem nič podobnega slišal. Da se nisi ti to glih kar zmislu? Al kaj? p.s. Ne še zdej ne morm verjet, da si tako super :grrr Če je zate naduvanost adut, in če do zdej pri vseh teh tvojih letih še nisi ugotovil, da to ni glih iskana svar pri človeku pol ti ne morm pomagat......no sej sicer pa sam vidiš, da te mamo vsi radi :grrr 2 p.s. je pa morda kanček mita res resnica, vendar prej kot jaz , je obremenjen le moj bančni račun, ostalo je neobremenjeno Popravljeno December 9, 2013. Popravil HyperJack Kmet2 in igorkr 2
cikadina Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 vidim da smo nižji sloji na račun zanič ozvočenja (posledično nismo slišali nič kar se je gor govorilo) zamudilo spet eno motosvetovo zdraho kobayagy 1
igorkr Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 je obremenjen le moj bančni račun, ostalo je neobremenjeno Prjatu, če je tvoj bančni račun preobremenjen, lahko kaj prenakažeš na mojega :grim . Se najde še kej placa na mojem HyperJack 1
vandrovec Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 p.s. neka skodrana visoko leteča ženska, če si na forumu slučajno, malo glej okrog sebe, da še koga ne zrušiš kje med svojim afnanjem ...kar naj jih ruši, zakaj pa ne,...še jaz bi se kakšni taki pustil "zrušiti" :yes:
Kmet2 Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 Obužujemo ga,pa ne sam motosvetovci :grim HyperJack 1
SF Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 na pola-pola Pola sebi pola šarcu daje? hehehehe DAMI34 1
pikolo Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 Ne, ponavljala sem da je ura komaj malo čez dve. In ne 4 , ko si mi ti rekel A je potem vsaj izkoristil ti dve spretno pridobljeni uri motozajebant in thumper 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se