Whiskey Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 Lastniki versaćijev ne hodijo na takšne prireditve, je nevarnost politega olja z bemflov prevelika. Snecija je strah da pride v družbo :grim thumper 1
Snečer Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 Snecija je strah da pride v družbo :grim 20EUR+ da bacam+čas za vožnjo do LJ in nazaj? Niti v sanjah.
corser Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 20EUR+ da bacam+čas za vožnjo do LJ in nazaj? Niti v sanjah. jaz ti vse plačam Kmetica2, BelaStrela, malakai in 2 others 5
MihaGS Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 Snecer, on 04 Nov 2013 - 19:41, said: 20EUR+ da bacam+čas za vožnjo do LJ in nazaj? Niti v sanjah. jaz ti vse plačam Pa še jaz dam zraven, pa še 2dcl za Versaćija! gandi in Kmetica2 2
maus Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 jaz ti vse plačam Snecer, on 04 Nov 2013 - 19:41, said: jaz ti vse plačam Pa še jaz dam zraven, pa še 2dcl za Versaćija! plačita men cikadina, Whiskey in Kmetica2 3
Snečer Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 Snecer, on 04 Nov 2013 - 19:41, said: jaz ti vse plačam Pa še jaz dam zraven, pa še 2dcl za Versaćija! Ga ni denarja, da se vozim v LJ, z drugimi se pa itak ne vozim Naredite v MB pa me zanima, kolko vas bo prišlo, heh.
maus Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 Ga ni denarja, da se vozim v LJ, z drugimi se pa itak ne vozim Naredite v MB pa me zanima, kolko vas bo prišlo, heh. plači mi, pa pridem zastojn tudi v MB Kmetica2, c3c, MoTo G_P in 2 others 5
Whiskey Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 20EUR+ da bacam+čas za vožnjo do LJ in nazaj? Niti v sanjah. Eh, kaj pa je 20 €? Ena runda? Boleče je, če gledaš vse preko denarnce. MihaGS, corser in BelaStrela 3
corser Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 Eh, kaj pa je 20 €? Ena runda? Boleče je, če gledaš vse preko denarnce. ma saj ga ne boli 20eur. To je Shrek kompleks... ziher... :grim Sicer pa, da ne bomo spet okoli Snecerja gradili temo... Veselim se MNZ, veselim se tistih bab, ki me grabite za rit (pri tem, da ste vse vezane...) in veselim se še česa in koga.... Maus. Maš drink al kako se napiše po tvoje...drwink... MihaGS, Zivnorc, Kmetica2 in 1 other 4
pik1 Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 ma saj ga ne boli 20eur. To je Shrek kompleks... ziher... :grim Sicer pa, da ne bomo spet okoli Snecerja gradili temo... Veselim se MNZ, veselim se tistih bab, ki me grabite za rit (pri tem, da ste vse vezane.. .) in veselim se še česa in koga.... Maus. Maš drink al kako se napiše po tvoje...drwink... ... ja upam, da letos ne zamudim vsega, tko kt lani ... Zivnorc in thumper 2
thumper Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 Vsi, ki se boste pripeljali z BMW motorjem, dobite 1L olja gratis (že rabljenega, ampak ni panike BMW vse požre)! ne razsipavaj...pršparej zase za februar... Futka in jaz prideva. upam da ne tko kot lani.. A jest tut lahka pridem. ne ne morš...ti lohk težko prideš.. Lastniki versaćijev ne hodijo na takšne prireditve, je nevarnost politega olja z bemflov prevelika. to ni nevarnost ampak dejstvo... čak mal al si pussy al ne obvladuješ mopeda? 20EUR+ da bacam+čas za vožnjo do LJ in nazaj? Niti v sanjah. če ne v sanjah dej pa v mori .... bladzo in Zivnorc 2
Zivnorc Objavljeno November 5, 2013 Opozori Objavljeno November 5, 2013 .... letos pa ne prinesem s sabo kondomov.... mogoče pa bo Murphy.... tko kot lani..... maus, thumper in BelaStrela 3
gasperX Objavljeno November 5, 2013 Opozori Objavljeno November 5, 2013 Jaaaaa itak da pridem, brez mene bo dolgčas maus in TakeALookAround 2
Rude Boy Objavljeno November 5, 2013 Opozori Objavljeno November 5, 2013 tradicionalno prednovoletiranje ! čestitam k tradiciji in šanku z Molotov Cocktailom ! JP77 1
Zivnorc Objavljeno November 5, 2013 Opozori Objavljeno November 5, 2013 ...aja.... ... pa obljubim, da se bom letos na MNZ lepše obnašal.... do starejših od sebe, sevede.... thumper 1
pik1 Objavljeno November 5, 2013 Opozori Objavljeno November 5, 2013 ...aja.... ... pa obljubim, da se bom letos na MNZ lepše obnašal.... do starejših od sebe, sevede.... .... pol se ti pa ne bo treba prov lepo obnašat .... Zivnorc in gasperX 2
Robertjur Objavljeno November 5, 2013 Opozori Objavljeno November 5, 2013 KHM!! Zadnč sem pršu mal u Rolla pa z grozo ugotovu de štange ni .... ka pa dej?? Zivnorc 1
Dr_Jakob Objavljeno November 5, 2013 Opozori Objavljeno November 5, 2013 upam da ne tko kot lani... Nejeverni Tomažek... thumper 1
cikadina Objavljeno November 5, 2013 Opozori Objavljeno November 5, 2013 ja lani so ble zelo kaotične cestne razmere, sej bi človk reku, da se so se cestarji pa policija ker iz tega naučili, ampak če bo podobno vreme, bo spet cela slovenija stala, pa boste bolj ljubljanska motosvet družba.
Zivnorc Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 ...Cikadina: ..naš slogan se glasi: PRIDEMO TUDI NA DOM Kmetica2, c3c, BelaStrela in 1 other 4
VS800 Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 .... pol se ti pa ne bo treba prov lepo obnašat ....
maus Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 (popravljeno) ...aja.... ... pa obljubim, da se bom letos na MNZ lepše obnašal.... do starejših od sebe, sevede.... takih pa tm ne bo ... .... pol se ti pa ne bo treba prov lepo obnašat .... sem pregledou, da si ti neki podobnega že napisu Popravljeno November 6, 2013. Popravil maus pik1 in Zivnorc 2
Zivnorc Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 ..edin, če me dve skupi okupirata... pa vska jih mora imeti po 25 ... pol bom pa mal razmislu, kako se bom obnašu... :unsure: maus in thumper 2
maus Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 če bodo mele v rokah kardane, bi na tvojem mestu, kar tečt začeu :krneki: thumper in Zivnorc 2
Zivnorc Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 ... tut ketna nč mn ne boli.... thumper 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se