John2005 Objavljeno November 26, 2013 Deli Objavljeno November 26, 2013 Živjo, ima mogoče kdo kakšno izkušnjo s tem motorjem? Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno September 24, 2014 Deli Objavljeno September 24, 2014 Leto bo naokoli... Si ga kdo lasti? mnenja, izkušnje?! razmišljam o menjavi in iščem sport/touring motor... Multistrada too much €€, tale pa dober kandidat ^_^ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
John2005 Objavljeno September 24, 2014 Avtor Deli Objavljeno September 24, 2014 V motoristu imajo baje testnega. Če se ti da čakat 2h ure, da te prodajalec ovoha ga mogoče celo lahko preizkusiš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertq4 Objavljeno December 28, 2018 Deli Objavljeno December 28, 2018 Pozdravljeni, od kar sem pred mnogimi leti naredil izpit, sem se le nekajkrat priložnostno zapeljal z motorjem. Ravno prav, da želja po lastnem nikoli ni ugasnila. Trdno odločen, da se na spomlad le zapeljem s svojim, sem pred dilemo. Glede na to, da zadnjih nekaj let nisem sedel na motor si želim motor, ki je okreten in enostaven za upravljanje, hkrati pa, da bi se z njim lahko odpeljal tudi na kakšno daljšo eno ali več dnevno pot. V mislih sem imel Hyperstrado, ki mi je tudi vizuelno zelo všeč, me pa zanima vaše mnenje, še posebej pa izkušnje tistih, ki jo vozite ali ste jo že vozili. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno December 28, 2018 Deli Objavljeno December 28, 2018 Pripravi se na morebitno vojno za/proti v naslednjih postih. Upam sicer , da ne... Najbolj važno je, kako ugaja tebi. Zato predlagam, da se zapelješ kakšno pogledat in se nanjo vsaj usest, še raje pa preizkusit. Če ti motor ugaja in na njem uživaš, te tudi dražji servis in kak čriček tu pa tam ne bosta odvrnila od njega. Oziroma drugače, če boš zaradi pritiska izza šanka v imenu gospodarnosti vzel kakega (čisto korektnega) japonca, pa znjim ne boš užival, nisi naredil nič. nejc74, sesir in Bostjan L 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertq4 Objavljeno December 29, 2018 Deli Objavljeno December 29, 2018 Hvala ti, bo že držalo kar si napisal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se