Popularna objava gregorjanc Objavljeno December 12, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno December 12, 2013 (ODA KMETU2) SKROMEN KMEČKI SEM JADRANSKI ŠEPAVEC, IZ HRIBOVSKE VASI DOMA, VSE KAR IMAM SO KOZOLC, DVA ORANŽNA KRAMPEKA IN EN TOPLARČEK. ČEZ TEDEN PRIDNO JAZ GARAM, ZA VIKEND PA SI DUŠKA DAM, Z ZMEŠANCI MOJIM OKOL SE PELAM, POLEG TEGA PA KMETICI2, VSESKOZI NA UHO ŠEPETAM. KMETIJA RES JE PREVELIKA, NUJNO RABIL BI POMOČ, PRI RAZNIH ŽENSKIH OPRAVILIH IN PA TUDI ZA ČEZ NOČ. A NAJPREJ MORAM SE SESTAVIT, TO ZDAJ NAJVEČJI JE PROBLEM, ZDAJ ŽE VSAKEM KO GA SREČAM KAR TAKOLE MU POVEM. HODIM Z BERGLAMI ZDAJ PO SVETU, Z MISLIMI VEDNO SEM NA MOTOSVETU, A TO ZGLEDA ENE SPLOH NE GANE, KER MI KLONK SKOZ DAJE. Mia, igorkr, Keiko in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Zivnorc Objavljeno December 12, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno December 12, 2013 Od nekdaj lepo se gospoda imela, Od kmetov dobrine vse je prejela. Lepo so živeli, se radi imeli, Dokler gospoda po svoje bi peli! Kmet imel je pripombe, Od gospode padle so bombe. Ga zbrisali in ga zaprli, prjatli njegovi v meglo se drli! maus, gregorjanc, MihaGS in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno December 12, 2013 Deli Objavljeno December 12, 2013 A mi lahko kdo pove, kaj točno se dogaja? maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno December 12, 2013 Deli Objavljeno December 12, 2013 Kmečki punt. ...hmmm... Kmeta kontaktiraj.... ker je predolgo za razlagat DAMI34, Kmet2, Kmetica2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno December 12, 2013 Deli Objavljeno December 12, 2013 Nekdo (kmet) si je upal na glas povedati, da tista nagradna igra ni bila fer izpeljana in kmeta ni več :grim Kmet2, igorkr, maus in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno December 12, 2013 Deli Objavljeno December 12, 2013 A mi lahko kdo pove, kaj točno se dogaja? Mislim da se dogaja 1. Motosvetovski kmečki upor Kmet2, DAMI34, Zivnorc in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Andrejcer Objavljeno December 12, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno December 12, 2013 K o Kmet2 resnico napiše, M u MS to takoj pobriše. E nkrat in zadnjič se je to zgodilo, T oliko MS-ju v opozorilo! Lubikaa Rozzica, motozajebant, DAMI34 in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno December 12, 2013 Avtor Deli Objavljeno December 12, 2013 K o Kmet2 resnico napiše, M aus to takoj pobriše. E nkrat in zadnjič se je to zgodilo, T oliko MS-ju v opozorilo! Sem mogu dvakrat prebrat, če Maus res nima prstov vmes. DAMI34, Kmet2, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 12, 2013 Deli Objavljeno December 12, 2013 Mene so tut ubrisali, ko sm odprl temo KMETova pripomba. Zdj sm pa žalostn Lubikaa Rozzica, Kmet2, MihaGS in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno December 12, 2013 Deli Objavljeno December 12, 2013 Mene so tut ubrisali, ko sm odprl temo KMETova pripomba. Zdj sm pa žalostn Joj neee..pa tolk sm hotu neki napisat v tisto temo DAMI34, maus in jami65 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 12, 2013 Deli Objavljeno December 12, 2013 Joj neee..pa tolk sm hotu neki napisat v tisto temo pssssssssst, da te slučajn kdo ne sliši!!! maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 12, 2013 Deli Objavljeno December 12, 2013 upisani ste :krneki: ... pr men ni izbrisa Zivnorc, igorkr, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 12, 2013 Deli Objavljeno December 12, 2013 tut na FBju mamo somišljenike KMET drzi se, ce ni glasu o tebi do vecera se zacne REVOLUCIJA se preden pride 19.12.2013 - GORELO BO, ker nebomo dopustili, da zapirajo postene drzavljane, medtem ko se mafija in lopovi sprehajajo po nasi dezeli.Prisel je dan "D" za slovensko dezelo in za narod ! Prisel je cas, za katerega smo vedeli da bo prisel. Zacela so se politicna nasilja nad postenimi vstajniki, ker smo jim zagnali STRAH v kosti. SLOVENKE in SLOVENCI, prisel je tudi vas cas, ko moramo stopiti skupaj in razgnati to skorumpirano BANDO na vse strani neba. Prenehajte se deliti na leve in desne, ker ti ne obstajajo, obstajajo samo skorumpiranci in lopovi ki nas zatirajo in prodajejo. SLOVENIJA - DOST JE ... GREMO SE ENKRAT V SKUPEN BOJ za svoje pravice in boljso prihodnost nasih otrok. samo kopiram, neč kriv maus, jami65, igorkr in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno December 12, 2013 Deli Objavljeno December 12, 2013 OSVOBODITE KMETA!!! jami65, Kmet2, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno December 12, 2013 Deli Objavljeno December 12, 2013 Dragi moji, zdi se mi, da morate na furo. Vas pridem obiskat, in prinesem cigarete. http://www.pb-idrija.si/kontakt cikadina, DAMI34, Zivnorc in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno December 12, 2013 Deli Objavljeno December 12, 2013 (popravljeno) Dragi moji, zdi se mi, da morate na furo. Vas pridem obiskat, in prinesem cigarete. http://www.pb-idrija.si/kontakt @Cartman, a tam ga skrivajo????? Popravljeno December 12, 2013. Popravil MP3500 Kmet2, DAMI34 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno December 12, 2013 Deli Objavljeno December 12, 2013 Dragi moji, zdi se mi, da morate na furo. Vas pridem obiskat, in prinesem cigarete. http://www.pb-idrija.si/kontakt Men je bližje tukaj, pa še veze imam http://www.psih-klinika.si/ DAMI34 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno December 12, 2013 Deli Objavljeno December 12, 2013 Haa,hudo,kera tema! Tok enih bedarij za pobrisat na MS,ampak tale kmetov trn je treba takoj vn vzet.... Kmet2, Keiko, Lubikaa Rozzica in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno December 12, 2013 Deli Objavljeno December 12, 2013 Študije nekaterih psihologov pravijo, da ljudje ki verjamejo eni teoriji zarote, ponavadi tudi lažje verjamejo številnim drugim.[1] Sodeč po študiji iz leta 2012, ljudje ki verjamejo večim teorijam zarote, verjamejo tudi takim ki se med sabo izključujejo, oziroma so protislovna.[2] Eden od navedenih primerov je ta, da ljudje ki verjamejo da je Osama Bin Laden umrl pred vojaškim napadom na njegov dom leta 2011, tudi velikokrat verjamejo da ga je v istem napadu vojska zajela živega. Vir: 1^ Goertzel (1994). "Belief in Conspiracy Theories". Political Psychology (Political Psychology, Vol. 15, No. 4) 15 (4): 1, 12, 13. doi:10.2307/3791630. JSTOR 3791630. 2^ Wood, Michael J.; Karen M. Douglas, Robbie M. Sutton (2012-01-25). "Dead and Alive: Beliefs in Contradictory Conspiracy Theories" (PDF). Social Psychological and Personality Science. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 12, 2013 Deli Objavljeno December 12, 2013 :PPa spet ne smem nč reč igorkr in Lubikaa Rozzica 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikolo Objavljeno December 12, 2013 Deli Objavljeno December 12, 2013 Mene so tut ubrisali, ko sm odprl temo KMETova pripomba. Zdj sm pa žalostn A si zihr da so te sam tokrat ... no sej, ce te se enkrat bos pa Dami35 pol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 12, 2013 Deli Objavljeno December 12, 2013 A si zihr da so te sam tokrat ... no sej, ce te se enkrat bos pa Dami35 pol Sej bo počas cajt, da menjam nick....sm že dolgocajtn. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 12, 2013 Deli Objavljeno December 12, 2013 Študije nekaterih psihologov pravijo, da ljudje ki verjamejo eni teoriji zarote, ponavadi tudi lažje verjamejo številnim drugim.[1] Sodeč po študiji iz leta 2012, ljudje ki verjamejo večim teorijam zarote, verjamejo tudi takim ki se med sabo izključujejo, oziroma so protislovna.[2] Eden od navedenih primerov je ta, da ljudje ki verjamejo da je Osama Bin Laden umrl pred vojaškim napadom na njegov dom leta 2011, tudi velikokrat verjamejo da ga je v istem napadu vojska zajela živega. Vir: 1^ Goertzel (1994). "Belief in Conspiracy Theories". Political Psychology (Political Psychology, Vol. 15, No. 4) 15 (4): 1, 12, 13. doi:10.2307/3791630. JSTOR 3791630. 2^ Wood, Michael J.; Karen M. Douglas, Robbie M. Sutton (2012-01-25). "Dead and Alive: Beliefs in Contradictory Conspiracy Theories" (PDF). Social Psychological and Personality Science. Študije drugih psihologov govorijo malce drugače. Stvari poenostavijo, povejo direktno, brezkompromisno in brez ovinkarjenja.....zgleda, da tut psihologi si niso zedinjeni po mišljenju. Kmet2, Zivnorc, Andrejcer in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikolo Objavljeno December 12, 2013 Deli Objavljeno December 12, 2013 Sej bo počas cajt, da menjam nick....sm že dolgocajtn. a misles de je to zarad nick-a :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 12, 2013 Deli Objavljeno December 12, 2013 a misles de je to zarad nick-a :lol1: Jebiga, Justin je že zaseden, KMet je blokiran....edin še pepelka sm lahko Kmet2, Zivnorc, pikolo in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave