zan0088 Objavljeno Januar 6, 2014 Deli Objavljeno Januar 6, 2014 2013 je bla moja prva sezona s kaksnimi bogimi 2000-3000 kilometri ki sem jih obracal 80% po dolenjski. Plan za 2014 je pa mal bolj ostalo Slovenijo prevozt pa parkrat cez magistralo, ce pa se bo nasla kaksna bolj 'zacetniska/ne prehitra/previdna' druzba pa tud kaksen balkan ali bliznja evropa za par dni lahko pride v upostev. Konc koncev sem to sezono se na bogih 35kW s se vedno vgrajeno blokado in bolj pocas stopnjujem KLOVN 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Januar 6, 2014 Avtor Deli Objavljeno Januar 6, 2014 2013 je bla moja prva sezona s kaksnimi bogimi 2000-3000 kilometri ki sem jih obracal 80% po dolenjski. Plan za 2014 je pa mal bolj ostalo Slovenijo prevozt pa parkrat cez magistralo, ce pa se bo nasla kaksna bolj 'zacetniska/ne prehitra/previdna' druzba pa tud kaksen balkan ali bliznja evropa za par dni lahko pride v upostev. Konc koncev sem to sezono se na bogih 35kW s se vedno vgrajeno blokado in bolj pocas stopnjujem Najlažje je da greš sam Cartman 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T 120 Objavljeno Januar 6, 2014 Deli Objavljeno Januar 6, 2014 Tudi sam imam plane vendar jih nikoli ne izvedem-mislim, da je tukaj tudi večina. Predlagam preimenovanje teme v Motoristične sanje v letu 2014. L.p. Efendi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schultz Objavljeno Januar 6, 2014 Deli Objavljeno Januar 6, 2014 Plani za 2014.....hmmm ....še več km kot lani. bosa in Efendi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno Januar 6, 2014 Deli Objavljeno Januar 6, 2014 Predlagam preimenovanje teme v Motoristične sanje v letu 2014. L.p. Sanje, želje, plani. Doro, da jih imamo, ko tega ne bo več tudi živimo ne več. O:-) rrrr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jure22 Objavljeno Januar 6, 2014 Deli Objavljeno Januar 6, 2014 Sanje, želje, plani. Doro, da jih imamo, ko tega ne bo več tudi živimo ne več. O:-) O Jaka, lepo da si se oglasil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Januar 6, 2014 Avtor Deli Objavljeno Januar 6, 2014 Tudi sam imam plane vendar jih nikoli ne izvedem-mislim, da je tukaj tudi večina. Predlagam preimenovanje teme v Motoristične sanje v letu 2014. L.p. Pa kdo ti je kriv Jaz svoje sem lani in tudi letos mislim da jih bom... TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Januar 6, 2014 Deli Objavljeno Januar 6, 2014 Js jih tut nisem, sem jih samo spremenil.... :grim Efendi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 6, 2014 Deli Objavljeno Januar 6, 2014 jaz tut sanjam enga princa k bo pršu pome, pa bo mel zadn zic frej...ah ja.... po možnosti naj bo arabc prosim umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vito23 Objavljeno Januar 6, 2014 Deli Objavljeno Januar 6, 2014 Več kilometrov in varno zaključiti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Januar 6, 2014 Deli Objavljeno Januar 6, 2014 (popravljeno) Mislm, da ma Leteči v footerju prpisan: No plan is good plan oziroma v tem smislu. Mislm: drugič ( :grim ), da vas bomo enduraši, pa ne tisti k hodjo na en in isti sekret, razveselili s kakim novim potopisom tudi v 2014. Popravljeno Januar 6, 2014. Popravil Whiskey gsxf750, thumper, FrigoFrops in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
u-r-o-s Objavljeno Januar 7, 2014 Deli Objavljeno Januar 7, 2014 Želja je že od lani nekaj dnevni Balkan, kakšni 3 dnevni Dolomiti, Avstrija pa dnevne furce... Skratka čim več varnih km, samo upam da se ne bo tale zima zavlekla predolgo v pomlad MarkoR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Januar 7, 2014 Deli Objavljeno Januar 7, 2014 jaz tut sanjam enga princa k bo pršu pome, pa bo mel zadn zic frej...ah ja.... po možnosti naj bo arabc prosim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Januar 7, 2014 Deli Objavljeno Januar 7, 2014 jaz tut sanjam enga princa k bo pršu pome, pa bo mel zadn zic frej...ah ja.... po možnosti naj bo arabc prosim Arabec zate http://www.os-volicina.si/ip/rom_konji_szvajker/pasme_konj_15.html gsxf750 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 7, 2014 Deli Objavljeno Januar 7, 2014 Arabec zate http://www.os-volicina.si/ip/rom_konji_szvajker/pasme_konj_15.html konju jedan mene nben ne šteka O:-) umetnica51 in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Januar 7, 2014 Deli Objavljeno Januar 7, 2014 Jaz te štekam. Mam pa neoženjenega bratranca, ki ima firmo tam doli...pa če te zanima.... :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 7, 2014 Deli Objavljeno Januar 7, 2014 Jaz te štekam. Mam pa neoženjenega bratranca, ki ima firmo tam doli...pa če te zanima.... :grim :grim :grim a ma zadn zic tut frej pome nej pride al pa mi avionsko karto pošlje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 8, 2014 Deli Objavljeno Januar 8, 2014 Hitr te bi nazaj poslal :grim DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 8, 2014 Deli Objavljeno Januar 8, 2014 ja kdo pa hoče tam ostat jaz bi se šla sam pelat... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Januar 27, 2014 Deli Objavljeno Januar 27, 2014 Tudi ta hrib bi bilo dobro odvozit ob priliki kakšnega potepanja po Bavarski: http://www.rossfeldpanoramastrasse.de/ MarkoR, Keiko, BelaStrela in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Januar 27, 2014 Deli Objavljeno Januar 27, 2014 Sem ga lani prevozil, plačaš cestnino, lepa cesta. Ker je na meji z Avstrijo, ga lahko obiščeš ob takšni priliki Efendi, Bostjan L, Kolen in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarkoR Objavljeno Januar 27, 2014 Deli Objavljeno Januar 27, 2014 (popravljeno) 4 EUR je za motorje, vklučno z voznikom in sopotnikom. Popravljeno Januar 27, 2014. Popravil MarkoR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ForU2 Objavljeno Januar 27, 2014 Deli Objavljeno Januar 27, 2014 (popravljeno) Sem ga lani prevozil, plačaš cestnino, lepa cesta. Ker je na meji z Avstrijo, ga lahko obiščeš ob takšni priliki Si pa imel kar nekaj gledalcev v zeleno-belih avtih Lani se vozil tu mimo, pa nisem vedel za to cesto.... http://www.moto-potepuh.si/index.php/potopisi Iz tega sledi.....plan za 2014....spet tja gor, za 3-4 dni ! Popravljeno Januar 27, 2014. Popravil ForU2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mixxx Objavljeno Januar 27, 2014 Deli Objavljeno Januar 27, 2014 Plani za 2014 (upam): jadranska magistrala, Maltalal, Grossglockner, ter večino "tadobrih" slovenskih cest črna strela 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Januar 27, 2014 Deli Objavljeno Januar 27, 2014 Plan....oz moja želja... z motorjem ( na zadnjem zicu) na slikarsko kolinijo v Zavidoviće... Kmet2 in Keiko 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se