Bostjan L Objavljeno Marec 15, 2014 Deli Objavljeno Marec 15, 2014 Če nebo za bencin, gremo peš na morje DAMI34, thumper, c00L3r in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Marec 15, 2014 Deli Objavljeno Marec 15, 2014 (popravljeno) Če nebo za bencin, gremo peš na morje img-roadside.jpg Takšen plan bi imel pa še jst za leto 2014 :yes: Popravljeno Marec 15, 2014. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Marec 16, 2014 Avtor Deli Objavljeno Marec 16, 2014 Takšen plan bi imel pa še jst za leto 2014 :yes: kot fotograf ali motorist? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Marec 17, 2014 Deli Objavljeno Marec 17, 2014 Glede sliko in to,da je govora o pes na morje,bi fantje radi "rinil". DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frischfleisch Objavljeno Marec 17, 2014 Deli Objavljeno Marec 17, 2014 Romunska, moldava, bugarska.. pa malo po srbiji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 17, 2014 Deli Objavljeno Marec 17, 2014 Jao, do zdj še nism uspel nardit planov za 2014, ker se čist preveč vozm thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 17, 2014 Deli Objavljeno Marec 17, 2014 (popravljeno) moj plan je preživet ... ampak samo zarad tega, da vam še mau najedam .... Popravljeno Marec 17, 2014. Popravil maus motofrik, thumper in gsxf750 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Marec 17, 2014 Deli Objavljeno Marec 17, 2014 moj največji plan je najti sponzorja :naughty: Verjetno bogatega, starega in z visoko vročino. Samo pogledaš ga, pa je kaput. gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 17, 2014 Deli Objavljeno Marec 17, 2014 Težka bo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 17, 2014 Deli Objavljeno Marec 17, 2014 Verjetno bogatega, starega in z visoko vročino. Samo pogledaš ga, pa je kaput. jaz iščem princa na konju, po možnosti naj ma več konj.... zarad mene je lohka mau star, sam delujoč, če ma sive lase me ne gane, pa mislim da sem že povedala, da je lohk arabskega porekla.... p.s. a se ti kje tuki najdeš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Marec 17, 2014 Deli Objavljeno Marec 17, 2014 najbolj od vsega jo zanimajo konji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zmilan Objavljeno Marec 18, 2014 Deli Objavljeno Marec 18, 2014 (popravljeno) Jaz sem lani planiral, da imam še zdaj poln računalnik in garmin.Prevozu pa še ne 2000 km.Torej je moj plan letos, vse nad 2000,Na konco leta pa se premaknem v rubriko 'Kje smo se vse vozili v 2014' in upam, da bo kaj za napisat. Popravljeno Marec 18, 2014. Popravil zmilan thumper in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Marec 18, 2014 Deli Objavljeno Marec 18, 2014 jaz iščem princa na konju, po možnosti naj ma več konj.... zarad mene je lohka mau star, sam delujoč, če ma sive lase me ne gane, pa mislim da sem že povedala, da je lohk arabskega porekla.... p.s. a se ti kje tuki najdeš Sedaj se išče konja z mercedesom in ne princa s konjem . Tako so mi povedale . thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Marec 18, 2014 Deli Objavljeno Marec 18, 2014 najbolj od vsega jo zanimajo konji pa še to ne celi ... :lol: ne planiram več nč...še tist kar sem imel v željah je šlo u maloro... tako da sam še vozi miško ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 18, 2014 Deli Objavljeno Marec 18, 2014 konjski zrezki so zakon! KLOVN 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LANICA Objavljeno Marec 27, 2014 Deli Objavljeno Marec 27, 2014 Letos planiram malo Srbije,Črne gore,Bosne.Vožnje za dober teden. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Marec 27, 2014 Deli Objavljeno Marec 27, 2014 moj plan je preživet ... ampak samo zarad tega, da vam še mau najedam za kofete .... osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazek Objavljeno Marec 27, 2014 Deli Objavljeno Marec 27, 2014 Kak Svicarski prelaz, mogoce Visoke Alpe med Francijo in Italijo; in ce bo dovolj dopusta na Skotsko in Irsko sohen 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Marec 27, 2014 Deli Objavljeno Marec 27, 2014 Pr ns se je pa vse zalomil, en si je sluzbo najdu, pa dopusta nau dubu, en se je zacopal do uses, tko da ne dela vec s svojo glavo Z ta tretjim nau nc, ker se skor ne voz vec, s tacetrtim dopustov ne uskladimo...tko da...SAM bom mogu nekam it! AL pa pit s prjatli pa bedarije zganjat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Marec 27, 2014 Deli Objavljeno Marec 27, 2014 (popravljeno) Starina . . . . . če mi uspe prva navedena . . . . . . pol bom mel VELIK plan za leto 2014 . . . . . . potovanje do črnega kala na ! Če te ne srečam na svojem POTOVANJU, bom zmagu! Bom ušparu . . . . k mi ne boš najedu za ! Popravljeno Marec 27, 2014. Popravil osa rider thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Marec 27, 2014 Deli Objavljeno Marec 27, 2014 Plan dva tedna sardinije je padu v vodo, tako da mam čas za kj drucga . Do konca junija morem skoristit še 12 dni starga dopusta, pol me pa še 30 dni novga čaka, tko da nekam bo res treba it :grim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Marec 27, 2014 Deli Objavljeno Marec 27, 2014 Ma dej, Sardinija nam ni usojena....vsaj zaenkrat se ne. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nikii Objavljeno Marec 28, 2014 Deli Objavljeno Marec 28, 2014 Prvi plan: jutri The Magistrala kamionar, sohen, solorider in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Marec 28, 2014 Deli Objavljeno Marec 28, 2014 (popravljeno) Moj plan prodaja garsonjere v Novigradu.Potem pa en mopi z obveznim ABS-om in gas do San Bernarda. Popravljeno Marec 28, 2014. Popravil gusar Nikii in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 28, 2014 Deli Objavljeno Marec 28, 2014 na kavo in burek Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se