dnje Objavljeno December 29, 2013 Opozori Objavljeno December 29, 2013 Vem da je že polno takih tem na forumu ampak nisem nobene zasledil da bi kdo izbiral med dvema različnima tipoma motorjev. Torej, če bo prav bo prišel k hiši nek motor. Obvezno je da je 4takten, pa da bi se dalo peljat še kakšnega sopotnika na kakšen izlet in tako dalje. Gledal sem za hondo cbr in cbf ter za yamaho xt ter yzf. Hondi sem kar nekako odpisal, cbf mislim da ima bolj "švohoten" motor, cbr pa je delana bolj za tiste res višje vrtljaje...vsaj tako sem dobil občutek. Yamaha xt ima dosti več navora, sicer je manjša končna vendar bi se boljše obnašalo s sovoznikom kajneda? sicer je pa tudi yzf najmočnejši motor v tem razredu kar jaz vem in je isto vredu, mogoče je malo težje imeti sovoznika pa vseeno. Kaj predlagate? Še kakšen drug motor, je mogočje kateri od teh boljši itd.? hvala za pomoč! lp.
'.' Objavljeno December 29, 2013 Opozori Objavljeno December 29, 2013 (popravljeno) Predlagam da vprašaš Tukaj. Namenjena točno tej izbiri med dvemi ali več motorji, dovol aktivna tema z večjo šanso da ti kdo odgovori Sicer pa iz razbranega nimam najmanjše ideje kakšen motor bi si želel - cbr, cbf in xt so trije povsem razlicni segmenti namenjeni povsem drugacni rabi. Malo bol se razpiši o namembnosti/navadah, je to za do sluzbe in nazaj, kolko procentov je avtoceste kolko je regionalne kolko je mestne voznje, kakšne plane imaš in kaj pričakuješ od motorja in tako dalje. Še enkrat, najbolje bo da na zgornjem linku vprašaš Popravljeno December 29, 2013. Popravil Aynach
dnje Objavljeno December 29, 2013 Avtor Opozori Objavljeno December 29, 2013 hvala za link, se bom rajši kar gor razpisal. lp.
pik1 Objavljeno December 29, 2013 Opozori Objavljeno December 29, 2013 hvala za link, se bom rajši kar gor razpisal. lp. ... za začetek se zapri u eno sobco, in podrobno prouči vse te ponujene linke .... :eek: ... in se šele nato razpiši .... motozajebant 1
motozajebant Objavljeno December 29, 2013 Opozori Objavljeno December 29, 2013 Čaki da se Cufa vstane, pa boš ti bolj malo pisal v tej temi..... KLONK
Priporočene objave