semamiz Objavljeno December 31, 2013 Deli Objavljeno December 31, 2013 Uživajte življenje in cenite male stvari ... pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno December 31, 2013 Avtor Deli Objavljeno December 31, 2013 No ja , v prvi vrsti vam želim veliko prijetnih trenutkov na jeklenih konjičkih ... Naj nam dobro služijo in varno pripeljejo domov , mi pa jim v zahvalo nalijmo čistega olja in ubujmo jih v dobre gume ... thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno December 31, 2013 Deli Objavljeno December 31, 2013 se pridružujem željam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ambrož Žorž Objavljeno December 31, 2013 Deli Objavljeno December 31, 2013 Veliko sreče Če imaš srečo srečaš pravo osebo, te varuje na cesti, skrbi za zdravje, najdr službo,............... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 2, 2014 Deli Objavljeno Januar 2, 2014 Če maš srečo ti še k......zraste :Psam da bo zdravja pa bo vsega dovolj jami65 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 2, 2014 Deli Objavljeno Januar 2, 2014 Uživajte življenje in cenite male stvari ... hvala enako! a si to povedal tudi bejbam? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno Januar 2, 2014 Avtor Deli Objavljeno Januar 2, 2014 hvala enako! a si to povedal tudi bejbam? Saj vedo , da z malega zraste veliko ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Januar 2, 2014 Deli Objavljeno Januar 2, 2014 Uživajte življenje in cenite male stvari ... Jest cenim VELIKE STVARI...In pol dobim še večje. To je moj moto Lubikaa Rozzica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 3, 2014 Deli Objavljeno Januar 3, 2014 U51 to mi je všeč,vsaj ena ki prizna da je veličina pomembna :grim Lubikaa Rozzica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Januar 3, 2014 Deli Objavljeno Januar 3, 2014 ... no... zdej pa začnimo vse skupaj uresničevat..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 3, 2014 Deli Objavljeno Januar 3, 2014 jaz bi pa enga fajnga BMWja...pa je dei mraz nazaj odpisu, da če sm fukj****, pa ni blo časa da mi mu odpisala, da sem maxxa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se