BREITNER Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Kaksna bedna sklepanja.... Haha..... pa si zagrabil! 1:0 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Pateticno.... 1:1;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Pateticno.... 1:1;) Konec tekme! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hudoba Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Konec tekme! Penali! Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Torej si v bolnici, ker te je tvoj presežek tehnike vrgel iz sedla? Zanimivo, pa tako dobro poznaš ride. Kako se je lahko to tebi zgodilo? Nauk zgodbe: ni BMW za vsakega! Kak bi rekli južna brača; nije žvaka za seljaka! Drugač pa upam, da ni kaj hujšega. Porihtaj se! Mal si prehiter. V kriziscu sem zavijal in zato zaviral, od zadaj pa me je nasadil prakticno brez zaviranja drugi motorist. Pa ni bilo v ridah, niti v sloveniji ne. Pazi malo spredaj vozece, ti si ze zakrnel sofer. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Objestna vožnja v skupini torej No, saj kaj hudega pa ni bilo a ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Pazi malo spredaj vozece, ti si ze zakrnel sofer. Tak je, na cesti se lahko marsikaj zgodi. Verjetno so poškodbe hvala bogu minimalne .... kakšen zlom noge, morda roke .... ? Ne spomnim pa se, da bi se kdaj skupaj peljala, glede na to, da "poznaš" mojo fizično kondicijo za vožnjo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Keiko Objavljeno Maj 7, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Kaj ko bi to izjemno konstruktivno debato raje prestavli sem: http://www.motosvet.com/tabla/topic/27607-cestno-%C4%8Drno-sivo-nabijanje/page-227 Verjetno nisem edina, ki bi raje brala kakšne zanimive vtise kot tole prepucavanje – hvala! Fazer03, gsxf750, BinaBana in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ender 2 Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Prepucavanje sodi k fousariji, Ker ljudje niso bili poleg popotovanj DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Objestna voznja v skupini torej No, saj kaj hudega pa ni bilo a ne. Bolj zasanjana, ker se zgodilo na dolgem ravnem odseku. Pri voznji skozi ovinek je clovek vsaj skoncentriran in se to ne more zgoditi. Glede poskodbe pa tko, hodil bom se, hribolazil pa tekel pa najbrz ne vec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Mavti Objavljeno Maj 7, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Na prvi maj zjutraj montiral kolesa z novimi gumami nazaj na skuter potem pa veselo na pot :yes: , no ja me je samo trikrat opralo tam med Boštanjem in Sevnico bi že kar potapljaško obleko rabil ,naslednji dan smer Gorjanci,sledi eno tuširanje ,sobota v BTC Ljubljana seveda po daljši poti,sledi eno in pol tuširanje (polovico je prestregel Trojanski predor je bil ravno ob pravem času na pravem mestu :hooray: ), nedelja pot proti morju pa že kar problem nobenega dežja ,saj se bom še razsušil .Skupaj prazničnih 1084 kilometrov Slika( od nedelje ) potniške velikanke zasidrane v Kopru: Thomas Mayesti 207 metrov Kmet2, Mia, BREITNER in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 8, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Torek,zunaj šajba,ne gre drugače kot na motiko Na OMW me posvojijo Glavič,HyperJack in Črna strela pičimo preko Idrije v nek hrib čez Žiri v Logatec. Od tam pa spet na OMW kjer se pridruži še večni mladenič Pik1 Glavič se drži za glavo saj ne more vrjet,da ga je Črna strela prehitela po zadnjem in to v ovinku Naša lepa dežela ^_^ Naredil lepih 250km v družbi kultiviranih japoncev :lol: Včeraj pogledam v nebo,črno zaprto ,Dami se zmisli da v Wajdušni že pada,Pik pa kot otrok že čist nervozen gremo,gremo sej nisi s cukra ...........in prov ma,nism je pa zato njegov kozolec,mal vlage in že je spustu kardan ---------ma čedalje b0olj vrjamem Snecerju :lol: Končno majster zalima nek semering od kamiona gor in greva proti mojim krajom. V Kočevju se ustaviva na Rudniškem jezeru ,srebava brezalkoholni pirček ko nekdo kriči"ej vidva" no končalo se je pa tako,da sva s Pikom 1h pomagala vlečt 20kg krapa v motoristični obleki iz vode :yes: Greva nazaj v gostilno,uživava v razgledu......... Nakar pri 13 stopinjah v jezeru zagledava trdoživega Kočevarja .............ja tud jaz sem Kočevar,zato se ne čudte če sm mal poseben Ustaviva se še pri stricu ki obnavlja stare motorje in je moj dober prijatelj. Na zalogi ma vedno kaj zanimivega,na sliki skoraj ista letnika...........motor je mal mlajši :lol: MotoGuzzi Iz domačih krajov se odpraviva do mejnega prehoda Petrina,čez Osilnico......... do Čabra.Tam čez mejni prehod Podplanina nazaj v našo lepo preko Drage....... do Sodražice v Cerknico,Unec,Postojna rutinirana stop točka kjer na pumpi srečava edinga motorista Šebenika,kjer lepo pokramljamo in pijemo kavico.............ko v daljavi vidim signalne rakete Ja to je bil znak Pikove žene da je večerja na mizi,hitro sva jo ucvrla domov da ne bi bil kažin lp črna strela, gsxf750, DAMI34 in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KNNMS Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 ............ko v daljavi vidim signalne rakete Ja to je bil znak Pikove žene da je večerja na mizi,hitro sva jo ucvrla domov da ne bi bil kažin lp Sam je bla pa fejst raz... ta žena, ker sem jih še dolgo potem poslušal. Rakete mislim, da ne bo pomote. :grim Upam da se je pomirila ker so se kar šajbe tresle. Kmet2 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 a tist krap je mel 20 kg da ni ta mal RIBIŠKA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 a tist krap je mel 20 kg da ni ta mal RIBIŠKA ... prov ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KNNMS Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 a tist krap je mel 20 kg da ni ta mal RIBIŠKA Tudi če je mel kej manj je mogu kr dobro vlečt. Bravo ribiču... ja in pa vama seveda, da nista u vodo čofnla :grim Kmet2, pik1 in Ninč. 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Sayo nism ribič,nimam pojma sem vrjel ribiču ki ga je ujel na besedo. Je pa res da sm včasih mal naiven Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Ja ce je pa ribic rekel.... trebor, pik1, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ribič07 Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Tak na oko ma toti krap 7-8 kg... sayo, lajbn in cikadina 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Tak na oko ma toti krap 7-8 kg... sej čez ene tri strani bo imel že 30kil in ne bo več krap ampak tuna ) kamionar, maxxa, Mavti in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 a tist krap je mel 20 kg da ni ta mal RIBIŠKA Je čisto mogoče. Takšen krap v mežiški dolini lahko tehta s svincem vred tam nekje. Mavti 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 to je sam vrat od krapa Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Schultz Objavljeno Maj 8, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Evo, danes sem lepo najprej peljal motor na prvi servis. Vse skupaj je trajalo malo več kot urco. Nato sem imel v planu, da bom nadaljeval do bohinjske bistrice in čez soriško planino domov, samo je vse skupaj padlo v vodo, ker nisem imel varstva....jah tudi none v penziji včasih nimajo cajta. Potem sem izbral možnost B in sem lepo odpeketal do Vrhnike po AC nato pa po regionalki na Podkraj v Ajdovščino. U Wajdušni sem jo ucvrl do NG in tu nadaljeval ob Soči do okrepčevalnice "Dolga njiva", kjer sem si privoščil zelo zdravo prehrano. Ko je bil želodček napolnjen in ni več krulil, sem ponovno osedlal konja in se vrnil ter naredil še en par ovinkov do doma. Evo tu je eden od obvozov.....sem šel še do "Cerje". Nabralo se je vsega skromnih 244 km, samo sem pa užival vsak prevožen km . maus, a79, nxyz in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Sayo nism ribič,nimam pojma sem vrjel ribiču ki ga je ujel na besedo. Je pa res da sm včasih mal naiven Saj veš Kmet, kakšne so ribiške .... , isto kot lovske! Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se