Popularna objava BREITNER Objavljeno Maj 9, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Z ženinim motorjem podaljšala registracijo, potem pa sva šla malo na vožnjo. Po nekaj časa pa se je prilegla pizza, k'o ata na mamo. Pa sva se imela super ... kolk km je padlo ne vem, bilo pa je pod 100, saj nisva imela nekega načrta, kam bi se zapeljala. ... lep miren ambijent na vrtu .... .... tudi ptiček je imel nekaj od pizze .... .... PREJ ... .... POTEM .... Schultz, SLVR, Keiko in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
črna strela Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Ljubljana - Kočevje - Fara - Stari trg (Madronič ) - Mozelj - Kočevje - Dvor- Žužemberk - Višnja gora - Škofljica - Ljubljana 260 km Kmet2, motozajebant, aljazek07 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motom Objavljeno Maj 9, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Po šihtu sva skočila do Louisa potem pa brž na Alpenstrasse... psst...po 18h je zastonj. Ma sem že pozabil kako se je po dobri cesti peljat. gregorjanc, DXR16, SLVR in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aljazek07 Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Malo je oblačno, te je kaj dež dobil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Ni blo dežja, ampak počasi je začel mraz stiskat. Tista luža na asfaltu je pa od snega. Sicer pa cesta na Dobrač čista in prazna... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Damy Objavljeno Maj 9, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Sonce je bilo treba izkoristit. 2/3 familije je šlo na izlet ^_^ Domžale - Preddvor - Jezersko - Pavličevo sedlo - Velenje - Polzela - (po tem se malo ne spomnim.. ) Trojane - Lukovica in domov. Rdeča detelja na Mengeškem polju Takole se me čaka, ko fotkam Vse je bilo na mestu: sonce, temperatura, oblaki, pravi letni čas -> čist kičasto Štirinožci Plan B, če moj fotoaparat odpove Naprej bi šlo samo še strmo navzdol :wacko2: Daj vsakemu dnevu priložnost, da postane tvoj najlepši ^_^ Fotkanje me včasih odnese, zato je treba preveriti kje hodim In prva pomoč v Luciferju Na poti iz Velenja sem videla še nekaj stvari, ki sem jih prihranila za naslednjič .) Superca je bilo :hooray: SuNa, gsxf750, Zivnorc in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 10, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 10, 2014 Dobimo se z Zivimnorcem in Damijem34 na omw Postojna,po kraatkem posvetu se nam zalušta hribov.Odrinemo jo čez Kalce proti Idriji do Divjega jezera.... Naprej mim Mosta na Soči .ta barva me začara vsakič ko vidim Sočo! Iz Bovca se počas začnemo dvigovat Ker pa sem mel sabo dva plastičarja gre hitro vse skup v rit Ker smo tapravi Kekci in vedno dobre volje gremo pogledat še Kekečevo domačijo. Cesta nič zahtevnega toda za moja dva prijatelja cel podvig :lol: Tu sta začela tuhtat kako nazaj pa da ne bi šli po isti cesti...... Dami ma vedno dobre rešitve kot navigator in vam povem tip je nevaren sam seb je našel rečno strugo....... No končno speljemo pot do Vršiča ki pa je še v debelem snežnem objemu ^_^ Se spustimo v Kranjsko goro Od tam pa na obisk našemu prijatelju ki trpi...........res ne vem ,sam se mi zdi da ko ga obiščemo ,da trpi še bolj :lol: Nekaj časa nas je polna soba potem nas je pa sestra sterala saj so imeli večerjo.Pa smo šli še mi mal pojest stisnit vtise dneva in obiskat domov še mal ženo lp gregorjanc, RobiRoberto, MihaGS in 34 others 37 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Maj 10, 2014 Deli Objavljeno Maj 10, 2014 (popravljeno) Super slike ... barva jezera tudi mene vedno znova pomiri. Padli borec je videt nasmejan ... se pa vidi, da ima WiFi anteno v nogi. Mah ni to nič .... če bi ti jaz pokazal moje rentgenske slike bi se čudil, da ... ahh ... se ni za hvalit, sem pa idealn primer za ortopedske učbenike. Samo volja in pozitivno razmišlanje človeka vrne v normalno življenje. Nima se smisla smilit samemu sebi ... 1x se živi. Popravljeno Maj 10, 2014. Popravil BREITNER trebor, Nikii, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Maj 10, 2014 Deli Objavljeno Maj 10, 2014 Vitsi dnevnih voženj 1.maj: s škornji odrsala tuonaco Vtisi dnevnih voženj 10.maj: s škornji odrsala daytono nauk zgodbe: vsak se more vozit na svojem mopedu! sopotnik škoduje motorju! za vse to pa so krivi naši dacarji, ki so tako zelo poenostavnili davčne postopke! banda! že pišem odškodninski zahtevek! DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BREITNER Objavljeno Maj 10, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 10, 2014 (popravljeno) Če gre verjet vremenarjem, je bil danes zadnji dan pred občutno ohladitvijo, ter padavinami, ki sledijo v naslednjih dneh. Zato sva se z ženo odločila, da skočiva do vnuka, ter nato nadaljujeva do Radencev, kjer se v idiličnem parku pri vrelcu malo ustaviva. Okolica je bila idealna, da potestiram svojo novo igračko in sicer Samsung Galaxy fotoaparat, kateri se je izkazal za dober nakup. Padlo je okrog 120km ... spodaj pa nekaj današnjih slik ... Ista kot zgoraj, ampak z drugačnimi parametri slikanja ... Popravljeno Maj 10, 2014. Popravil BREITNER črna strela, Nikii, Snečer in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava dlicen Objavljeno Maj 10, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 10, 2014 (popravljeno) Bovec. Popravljeno Maj 10, 2014. Popravil dlicen kamionar, DAMI34, Keiko in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEBA33 Objavljeno Maj 10, 2014 Deli Objavljeno Maj 10, 2014 Pa samo en tip-on sem hotu dostavit v Koper,3 države in 530 km ,pa sem že nazaj doma.Splačal se ni,je blo pa luštn Ena fotka nekje vmes Schultz, vandrovec, igorkr in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motom Objavljeno Maj 10, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 10, 2014 Lep dan, kot nalašč za izlet do Goriških brd. Do cilja preko Soriške planine in Čepovana... nazaj pa preko Ajdovščine, Žiri in pogledat če kaj dogaja na motozboru v Naklem. kamionar, Kmet2, DAMI34 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 10, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 10, 2014 2 dni vtiskov najprej 350km a je potrebno kej napisat? trebor, SLVR, motom in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 10, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 10, 2014 pa še 550km. Lovju Jadranka Ninč., krucymucy, pik1 in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava igorkr Objavljeno Maj 10, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 10, 2014 Danes šli pa malo obrnit do Sv. Marije Magdalene v Paklenico. Zbor ob 9ih v Postojni. No meni je ura prehitevala, Kmet je bil pa točen. Ostalim je malo zaostajala Preden smo odšli, se je Dami še incognito smejal , medtem ko je kmet2 preživljal težke ljubezenske trenutke Takoj za mejo pa že šraufanje suzukija. V Karlobagu pa še Kawasakija, ki se je skrival za Yamaho. Yamahe kot vedno ni bilo treba nič šraufat. Vse dela, pa tudi rezervoar ji ne več toliko pušča, tako da prav fajn Suzuki v elementu. Medtem, ko so se motorji sončli, smo mi pridno papcali tam, kjer se Dalmacija začenja - Sv. Marija Magdalena (p.s. tudi kelnarji že delajo v stilu - kako čemo, polako čemo :wacko: ) Veronika me je čakala Pa še malo muzike, ker smo se peljali tam mimo, kjer je ta Klapa doma (Yamaha moja crvena ) Mavti, motom, gregorjanc in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rokic Objavljeno Maj 10, 2014 Deli Objavljeno Maj 10, 2014 Lep dan, kot nalašč za izlet do Goriških brd. Do cilja preko Soriške planine in Čepovana... nazaj pa preko Ajdovščine, Žiri in pogledat če kaj dogaja na motozboru v Naklem. goriška brda 031.JPG Sem en lep čas gruntal kje je tole slikano Gornje Cerovo? Pa, da ne bo off. Aerodrom Željava Kmet2, Keiko, Schultz in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno Maj 11, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 11, 2014 Pred obrokom sem skočil na bližnji hrib. vreme je bilo brezhibno še malo oblakov, da ni pusto testiral sem senzorje (pozabil na srčni utrip in uskladitev časa) delo božjih rok na vrhu Ninja nato sem parkiral ob cesti in si ogledal naravno znamenitost par minut pod cesto in glej slap, ki je po deževju lepo padal Po obedu sem odšel še na "vožnjo" z "atv". https://picasaweb.google.com/106439269587192855420/PohorjeSlapSkalcaMotoMaj2014?noredirect=1 DAMI34, Kmet2, BMWRIDER in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
u-r-o-s Objavljeno Maj 11, 2014 Deli Objavljeno Maj 11, 2014 Kaj imaš to za eno kamero? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Maj 11, 2014 Deli Objavljeno Maj 11, 2014 (popravljeno) Pred obrokom sem skočil na bližnji hrib. Zdaj če prav vidim na videu ... (en moj kolega ima tukaj vikend), si se peljal v Framu gor čez Kopivnik na Areh? Zanimivo, da sem neštetokrat se peljal tam mimo in si nikoli nisem ogledal slapa. Dobra ideja za naslednjo vožnjo. Kaj imaš to za eno kamero? To ima Garmin VIRB. Popravljeno Maj 11, 2014. Popravil BREITNER Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava domi46 Objavljeno Maj 11, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 11, 2014 včerej šu mau Zja na sprehod pelat do Morja Prvi postanek in potem do Krka na poti nazaj pa še na ene fajn čevapčiče k Bajti strajnarR, DAMI34, Nikii in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava corser Objavljeno Maj 11, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 11, 2014 Končno spet en moto vikend. Malo preganjanja po Krasu, zvečer pa dober žur v dobri družbi... DXR16, Schultz, pik1 in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno Maj 11, 2014 Deli Objavljeno Maj 11, 2014 Sem en lep čas gruntal kje je tole slikano Gornje Cerovo? Pa, da ne bo off. Aerodrom Željava DSC_5060.jpg Sem moral pogooglat... in res, Gornje Cerovo. Parkirala sva v senci pod drevesom, krasen razgled in mir... seveda tudi tovornjaka ni bilo. igorkr, Kmet2, gsxf750 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Keiko Objavljeno Maj 11, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 11, 2014 Včeraj je bil dan za mooorje Zjutraj dobim sms od Kmeta2 da če sem za furo po Jadranki, se še upiram da grem sama ker sem za njih čisto preveč počasna, poleg tega pa sem se v bistvu itak že prejšnji dan odločla za solo varianto... Mi oporeka da bodo vozili zmerno – heh! :grrr Torej – šibam v LJ po motor, se do Vrhnike prešvercam po AC, tam ven in po ta stari lepo do Postojne, tam so že kofetkali Dami34, Kmet2, IgorKR, Suzuki in Gsxf750 in še ena druščina, ki jih še ne poznam. Ravno ko pridem ven da bi popila prej naročeno pijačo je bla že akcija. Na eks in gasa – sej se mi je zdelo da ne bo šlo… fantje majo preveč mevelj v riti Nekje od Pivke naprej jih izgubim. OK, bom šla pač svoj tempo si mislim. V Ilirski Bistrici se ustavim na bencinski da si kupim sendvič in še enkrat tankam pred mejo, napišem sms Kmetu da naj gredo lepo kar naprej brez mene. So bli vseeno na meji ker še ni prebral sms-a. Povem da šibam dol sama, naj uživajo v svojem tempu... Grem dalje, kot ponavadi do Jurdanov, tam na AC in naprej mimo Rijeke, potem ven za Bakarac in klasika – čez Novi Vinodolski, kjer sem vidla motorje od zgoraj omenjene bande, njih pa ne In naprej čez Senj in potem končno uživancija Mmm kaj je pasalo! Je bla pa celo pot taka invazija žužkov – je samo pokalo po čeladi, kombinezon je tudi ni kej bolje odnesel. Pa cel čas je bil en tak čudno kisel vonj v zraku – očitno neka zadeva cveti pa so potem vsi žužki čisto zmešani Vijuganje do Karlobaga, kjer sem se ustavla na bencinski, kupla tekoče poživilo za kasneje in se odločla da še ni dovolj uživancije, da šibam naprej … Skoraj prazna cesta – res užitek za vozit! Ko sem prišla do Starigrada, sem se odločla da še nimam dovolj ^_^ zato sem šla še naprej – čez Rovanjsko … do mosta … Tam je blo pa dovolj in ker sem bla malo že lačna in sem si zaželela ležanja na plaži, sem obrnila in šibala nazaj. Pri Juretu sem spet vidla bando na kosilu, a samo pomahala in šibala dalje Ker če bi se ustavla, bi mi zmanjkalo časa za malico in martinčkanje na plaži … Mmm kako lušen odklop – malca, potem pa malo pregrevanja na sončku ob spremljavi valov … Po dobre pol urce poležavanja je bil čas da se spravim nazaj v opremo in na motor. Nazaj po isti poti – Senj, Kraljevica, Bakar, mimo Rijeke, čez Ilirsko Bistrico, tam tankat, potem pa čez Pivko in Ride nazaj do LJ. Vsega skupaj cca 680 km. Fantastično Mia, trebor, krucymucy in 48 others 51 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava črna strela Objavljeno Maj 11, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 11, 2014 (popravljeno) V soboto sem se odločila da grem pogledat v Umag na motozbor MK Stari rokeri. Ker pa smo bili zmenjeni šele popoldne sem se sklenila, da naredim obvoz čez štajersko proti primorski z zelenkotom sva letela do hrastnika - rimske t. - celje - postanek na vranskem (meni cukr padu) potem hitri postanek v postojni Na Črnem kalu pa je bla zelena mamba že pošteno lačna V Ankaranu sem pobrala Miss CBR-ko in sva leteli proti Umagu Najprej en krog z motorjem po središču dogajanja in seveda po zapestnico ...potem pa razkomotit se v apartma in pripravt na žur Vzdušje je bilo vredu, bendi /muska so bili fajn, folk super... http://www.youtube.com/watch?v=1pm4fQRl72k ... seveda brez firbcanja dukatijev ni šlo... še nočni pogled v uličico pred apartmaji... V nedeljo pa smo se odpravil iz Umaga proti Novem gradu in se ustavili pri kanalu Mirne ... napolnili želodčke in se odpravili do Limskega kanala ter nazaj proti Kopru, kjer so se poti naše skupine razšle... Sama pa sem nadaljevala beg pred dežjem Vtisi: km: cca 600 Popravljeno Maj 11, 2014. Popravil črna strela SLVR, Kmet2, skalaprava in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se