Snečer Objavljeno Maj 11, 2014 Deli Objavljeno Maj 11, 2014 (popravljeno) Zelo poučno in lepo spisano. Sem enakega mnenja. Prispevek Keiko@ Popravljeno Maj 11, 2014. Popravil Snecer corser 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gregorjanc Objavljeno Maj 12, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 12, 2014 Jp, vceri sem pa že navsezgodi zjutraj študiral kak se bi lohk mal na mopi spravu. Napišem par SMSu pa ne dobim nobenga odgovora kdo bi šu še zraven. Pa sem se odloču, da bom pa soliral en mini krog. Pa sem šel in sem se vozu, pa vozu, pa vozu, pa vozu, pa vozu, pa vozu, pa vozu, pa vozu.... Vmes sem mal fotkal. Pa vmes je blo treba mal tankat pa vizir opucat. . . . V glavnem me je blo povsod dost pa kr neki kilometrine sem nabral. igorkr, Kmet2, gsxf750 in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava HyperJack Objavljeno Maj 12, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 12, 2014 Moto vikend se prične že v petek popoldne ko poberem svojo lepšo polovico v Ljubljani in se prvič skupaj odpraviva na vožnjo z enim motorjem.... Ljubljana - Vrhnika - Postojna - Cerknica -Ribnica - Kočevje Piše se sobota 10.05.2014 Stric naju povabi na RD fešto, tokrat malo drugače, ker je bil kraj kamor nas je povabil idealen za nadaljevanje vožnje, sva šla z ženo kar vsak s svojim mopedom v smeri Ribnica - Sodražica - Nova Vas do Križnje jame , prvič sploh da sem se podal v malo večjo jamo :grim , vodnik je bil celo moj bivši prfoks Geografije, pojava ta Matej, smo v srednji šoli pri njegovem pouku celo peli ob spremljavi njegove kitare...lepi spomini na srednješolke dni , sej ne da je bilo to še tako ene 8let nazaj :grim , nima veze, prvo ena fotka pred vhodom =) ...sledi opozorilo, da je v jami cirka 8stopinj, na zunanjih jutranjih 20 je to kar prava osvežitev :grim , prednost napram ostalim sem imel to, da sem ostal kar v moto kombinezonu, ki me je lepo grel čez celotni ogled jame, moram rečt, ljudje pejte pogledat. Ni masovnega turizma tako kot v Postonjski jami, vožnja z čolnom po notranjih zajezitvah samo še zaključi vtise z piko na i TERME RIVIERA, voda z osmimi stopinjami, ohladi, še tako vročega človeka :grim Medved prišlek in njegova lobanja iz časa ledene dobe, čeprav na blokah majo itak vsako zimo ledeno dobo....zgoraj primerjava z današnjim medvedom....po besedah vodiča naj bi imel medved prišlek do 1,5t , da mi je srečat kaj takega, mojga versisa poje za malco Nato pa dan po dobri jedači zaključimo z vožnjo čez Čabar - Gerovo - Delnice - Kočevje Piše se nedelja 11.05.2014 V soboto zvečer smo po dolgim sms debatah le prepričali en drugega, da bo v nedeljo prav stabilno vreme :grim , tako se v nedeljo zjutraj ob 8.00 zberemo, Shibby&Saša, Skoda, Cofko Cof, Dizl & moja malenkost. Plan poti preko Kočevja - Delnic do senja, se je v Delnicah nekoliko spremenil, oblaki onstran jelenja so narekovali fejst vetrovno vožnjo, zato smo ubrali bližnjico skozi Mrkopanj. Morda je nekaterim še sedaj žal, da smo jo, ker cesta ni nič kaj dosti bolj izgledala kot od kakšne off road steze...po slabi uri vožnje spočijemo riti, ko po pregledu zemljevida doktoriramo, da smo samo še kakšnih 15min od Jezeran....malo morgen pridemo do table Vrbovsko :glare: , ajmemeni, čez vse Vukojebine mi do Vrbovskega ko je pa ob meji tako lepa cesta do tam....ugotovitev, zgubiš se tako z Garminom kot tudi z zemljevidom, prednost zemljevida je samo v tem, da ti vsakih 100m ne govori, da obrni kjer je možno... Vmes srečamo dvorec Harryja Potterja :grrr Nato pa ustaljena ruta do Ogulina, lagano sportski do Jezeran , kjer je sledila šola Varne vožnje g.Cofko Cofa Izvajanje v praksi... Glede na to, da je Skoda nedolgo nazaj bral da so vložili predlog o spremembi zakona o pravilniku glede minimalnega profila, mu odveč hodi nekaj gume.... Malo se je čudil čemu Z toliko vleče...ni čudno če tanka diesel :grrr Seveda, toliko treninga varne vožnje človeka utrudi, sledi okrepčilo, dostava pizze iz kočevske pekarne, pozabil sem le mikrovalovno, smo se znašli drugače No nato pa nazaj do Ogulina, Vrbovskega, čez Vinico v Črnomelj, kjer parkiramo skoraj na krožnikih Nekateri jemo dobrote in se tolažimo ker nismo prišlo do Senja...nič zato, zakšnih lignjev še na morju ne dobiš Povabimo Anžeta na sok in ga takoj izkoristimo za fotko Tako zaključimo naše hudo popotovanje, čeprav Cofko je bil komaj na pol poti, važno da je srečno prišel domov Moto vikend zaključil z 700km, brez ene kapljice dežja corser, Keiko, Snečer in 41 others 44 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 v Samarinu se papa odojka pa jagenčka ne pa lignje SLVR, mladench, nejcgs in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 pico pa čez cesto pr strgarju! SLVR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 v Samarinu se papa odojka pa jagenčka ne pa lignje Pećenko jem vsak vikend ko grem v Beli Krajino, tak da mam te kralje živali že počas poln kura* pico pa čez cesto pr strgarju! Jaz nism hotel pizze jest, če pa smo jo eno uro nazaj SLVR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava FLY Objavljeno Maj 12, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 12, 2014 Namesto na kremšnito sem skočil na Čaven,sploh ker bo naslednje dni uradno dež. Nad Vitovljami Wajdušna Tukaj sem imel nekaj težav z policijskimi navodili.. To je baje znak,da voziš po pravi poti Uradno ime ceste,ki ni najnovejša Tukaj se umetnik z obale ukvarja z turizmom Ob cesti še ni roštiljev Še pogled v dolino tiho (Smrečje)in gas čez hrib domov s56g, DXR16, markII in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Maj 13, 2014 Deli Objavljeno Maj 13, 2014 :grim igorkr, DXR16, črna strela in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aljazek07 Objavljeno Maj 13, 2014 Deli Objavljeno Maj 13, 2014 kaka muzika :lol: Ender 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Maj 13, 2014 Deli Objavljeno Maj 13, 2014 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Maj 13, 2014 Deli Objavljeno Maj 13, 2014 Šverc komerc a? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno Maj 13, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 13, 2014 kaka muzika :lol: ti je spodnja kj bl všeč? :grim trebor, igorkr, DXR16 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aljazek07 Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 Ja, ta je vredu trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 To si mel srečo na Rogli, ker včeraj je vrglo 30 canti snega! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Damy Objavljeno Maj 14, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 14, 2014 No, danes se pa je nabralo za ene 30km :grim Domžale - klinični (trauma) - Domžale Pokliče Kmet2, če gremo pogledat Kruciya Bogi revež, bi skoraj brez večerje ostal no, jaz sem se malo fino delala Kakšno uro smo mu "utrujali" (Kmet2, NejsGS, trebor, markll in moja malenkost) in se po tem spokali na pir/čaj. Še ena panoramska... Krucy pozdravi se čim preje. :yes: Mia, markII, skalaprava in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 Čigav je Transalp? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 Od Treborja,je Yamaha ribnla osa rider in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dondule Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 je Yamaha ribnla Sam da ni Kawasaki Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 No, danes se pa je nabralo za ene 30km :grim Domžale - klinični (trauma) - Domžale Pokliče Kmet2, če gremo pogledat Kruciya Bogi revež, bi skoraj brez večerje ostal no, jaz sem se malo fino delala DSC_0001.JPG DSC_0003.JPG .... Damy si jim popravla povprečje, ostali so večinoma čelavi Kmet2, BinaBana, Damy in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 Luda kosa zapušča pametnu glavu DAMI34, DXR16, trebor in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 BMW sanatorij BREITNER in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Spasky Objavljeno Maj 15, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 15, 2014 Jst mam bolj pozabljive vtise...sem si pa zapomnil: (slika sposojena iz motori.hr foruma) Motozbor v Slavonskem Brodu. še ena slika, nekje vmes na poti... (blizu Našic) luštnih, predvsem sončnih 1000km. BMWflar, corser, gregorjanc in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 mmm to so prave packe! c3c 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Maj 15, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 15, 2014 Še ena panoramska... DSC_0009.JPG Krucy pozdravi se čim preje. :yes: Ti pa si za hece. Napišeš, da naj se Krucy čimprej pozdravi, zraven pa slikaš mrtvaški most, hehe. Kaj to pomeni, da naj se čimprej spoka na drugo stran? Čigav je Transalp? Od enga padalca, ki niti za pijačo ni dal Od Treborja,je Yamaha ribnla Da ne boš ti zaribal, ko te bom po kolenu :yes: LP Robert Kmet2, hajoktejn in igorkr 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bstulic Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 Jst mam bolj pozabljive vtise...sem si pa zapomnil: (slika sposojena iz motori.hr foruma) Motozbor v Slavonskem Brodu. še ena slika, nekje vmes na poti... (blizu Našic) luštnih, predvsem sončnih 1000km. Same macchine sportive ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se