Snečer Objavljeno April 18, 2014 Deli Objavljeno April 18, 2014 Ob mojem prihodu, je BMW na parkiriscu pred OMV-jem zasedal dokaj majhen delez, zgolj 16,7% izmed vseh parkiranih motorjev. Nisi raje umaknil bavarca, ker ob gornjih fotkah si z njim resnično kazil zasedbo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno April 18, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno April 18, 2014 kira huda slika iz gozda , ko bi le blo res kaj takega :grim. Drugače sem se pa danes tudi jaz malo motoristil, in ker blo tok lepo vreme, sem še predčasno šel iz šihta . Relacija ..... Velenje, Slovenj Gradec, Dravograd- kjer me je olikan policist na motorju lepo pozdravu , Lavamund, Soboth, Lavamund, Vidra vas, Pliberk, mejni prehod Reht, Mežica, Črna na Koroškem, Sleme in back to Velenje, 249km . Vreme pa lepo, no ja, lohk bi sonce kajbolj posvetilo, gužve na cesti razen med Velenjem in Mislinjo ravno ni bilo, sreča pa tudi nekaj naših iz čezmejnih matoristov . snegec pegec nad Pliberkom pik1, Scarlett, Snečer in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno April 18, 2014 Deli Objavljeno April 18, 2014 Nisi raje umaknil bavarca, ker ob gornjih fotkah si z njim resnično kazil zasedbo. A sem bil z bavarcem tam? trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava HyperJack Objavljeno April 19, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno April 19, 2014 18.04.2014 Po malci sem reku, kurc gleda šiht, zadn mesec garam ko magarac, sonce je sijalo in bi bil greh, da ne bi šel nucat gum =) Itak si noben drug ni hotel vzet frej, tko da sem šel kar sam...Kočevje-Livold-Kočevska reka - Borovec in skok na Medvedje ride, cesta umazana od spravila lesa, tko da previdnost ni odveč, nova cesta pod medvedjimi ridami, proti Osilnici je že na parih delih vdrta, tko da letos pričakujte sanacijo, vsaj tak občutek sem imel, ko sem zagledal ene 10ljudi pa CGP.jeve avtomobile, pa v kotičku očesa sem videl, da imajo v rokah zapisnik o reklamacijah =P Bosljiva loka - Petrina - in v brzinskem tempu nazaj proti Livoldu, ker je bil dan še mlad, sem se odpeljal do Starega trga, od tam naprej pa po cesti proti Vinici, ceste se spomnem še iz pred dobrih 5let ko smo še po makadamu ubrali bližnico proti Vinici...pogruntam, da je situacija še vedno ista....znak konec ceste...Versači melje pesek, kar me po 500m makedama preseneti nov asfalt Noro res, ljudje to morte enostavno provat... gozdovje v vsej svoji spomladanski lepoti, asfalt še brezmadežno črn :grim , lepi ovinki in niti enega avtomobila, tik tak, pa sem bil v Vinici. Lej to kačo V Vinici drug svet, temperatura se dvigne za +5, rata vroče, šibnem do Črnomlja, kjer pokofetkamo z SLVR.jem :grim ...nato pa do Metlike, čez Gorjance v Novo mesto, poberem Škodo, pozdravimo Strajnarja in pičimo za Mirno peč, Trebnje in po brzinski bližnjici do Žužemberka, kjer ob Krki z Shibbyjem spijemo en radler....dan gre proti koncu jaz pa hitro domov pripravit večerjo za ženo Versačita bom preimenoval v faracajk, ker mi ni uspelo dvignit porabe nad 4,5l/100km :grrr 260km in konkreten prehlad Sitko, Damy, Keiko in 32 others 35 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno April 20, 2014 Deli Objavljeno April 20, 2014 Nas niti dž ne ustavi da se dobimo na razpravi ob kavi. odem15, pik1, DXR16 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno April 20, 2014 Deli Objavljeno April 20, 2014 Pridni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava a79 Objavljeno April 21, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno April 21, 2014 V petek mi na sihtu nekaj ni dalo mira in ko sem pogledal vremensko napoved za naslednje dni, je bilo jasno. Grem prej domu in na eno furco.. Torej od doma - Bostanj - Brestanica - Podsreda - Lesicno - Sentjur - Dramlje - (namen do Konjic in skok na Roglo) - ##$%$"#"&zgubu, nikakva cesta $$%#$$%& - Dramlje - Sentjur - Planina pri Sevnici - Bostanj - Trebnje - domu.. Srecal sem par motoristov, od tega dva letecmana - lepo odzdravla, napravu sem lepih 220km, ulavfal nove roadsmart II in pripeljal vsran motor domu.. Fajn je blo!! Grad Podsreda DXR16, igorkr, Schultz in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 21, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno April 21, 2014 Eno par slikic iz Mirne Peči Evo kamorkoli sm se postavu se je Norc nastavu in ker nama je zmanjkalo šuškov je lovil tekočino v kozarčke Blo deževno in temu primerno tudi udeležba in čas trajanja .) Ja tud tisti ki ne znajo motorja vozit so bli .znajo pa lepo parkirat Norc je zavohal,da se nekaj žge prav je mel,vžgal se je Versys,izgleda da je vlaga hudič za takšen motor,je pa servis Strojan zelo hitro ukrepal in počistil nesnago Na kraju dogajanja pa so bili tudi novinarji ki so seveda pridno beležili Mokro,zelo mokro Videni tudi Trebor in Skalaprava,vžgala se je huda debata Ki jo je moral pomiriti bivši duhovnik Mirne peči ki je prijahal na Treborju podobnem stroju! IgorKr bi vrjetnu reku da sta pryamahala Najdli tud še Sanđin-Miksona in njegovo lepšo polovico Tako se je končalo saj je Zivnorc dobil klic,da takoj domu,ker je kosilo in ker je to družinski praznik sem bil kot brat povabljen na domače dobrote Kar je ostalo pa je dobila krvoločna Bibi,saj bi drugače ostali brez bedr To je blo to za ta deževni dan,lp Lubikaa Rozzica, Ninč., gregorjanc in 29 others 32 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Bear Objavljeno April 21, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno April 21, 2014 Ob 6.45 tankanje na Bivju, kjer počakam kolega na varaderki, ob 7.00 štartava. Po avtocesti mahneva za Postojna, kjer je bla prva postojanka, tamkajšnji OMW. Dobimo se s še eno varaderko in yamaho xt125x. In krenemo naprej po stari cesti proti Ljubljani, kjer se nam na pridružita še ena varaderka in cbr-ka. No zdaj smo bli v polni postavi in štartali po stari cesti za Mirno Peč. Čez čas pa pridemo do Mirne Peči, spijemo eno pijačo, fotka in po avtocesti za Koper, kjer nas je zalivalo celo pot. Lepo je blo kljub pranju ampak lahko mirne vesti rečem da sm šou ko je dosti ljudi blo zaradi dž-ja doma. Aja pa po cesti viden Cartman, na samem dogodku pa Kmet. Schultz, DXR16, DAMI34 in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Scarlett Objavljeno April 22, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno April 22, 2014 Kratko ali slatko, preden se začne monsunsko obdobje: Komenda - Kamniška Bistrica - Črnivec - Gornji Grad - Letuš - Vransko - Tuhinjska - Komenda V Kamn.Bistrici še vedno vlačijo les iz gozda, danes je bilo peska, kamnov, vej in blata veliko, pa svašta od mehanizacije se vozi vse povprek, bobcati, traktorčki, hiabi, kamioni.. :blink: Čez Črnivec (hvala naključnemu kolesarju za kofetek ) pa do Gornjega Gradu in še čez vse do odcepa za Nazarje sem bila skoraj sama na cesti , potem pa se je začel vrvež, najbrž tudi zaradi ure, ki se je bližala 14:00. In seveda obvezen žegen z vrha od Prekope pa skozi celo Tuhinjsko.. Mušice mam spucane, ketno pa (spet) namazano, to je važn.. Kmet2, DAMI34, Schultz in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno April 22, 2014 Deli Objavljeno April 22, 2014 Ko sem pa vidu prvo sliko iz Mirne peči, sem si pa reku ..... lejga kmeta sredi polja he he :grim. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno April 23, 2014 Deli Objavljeno April 23, 2014 Kratko ali slatko, preden se začne monsunsko obdobje: Komenda - Kamniška Bistrica - Črnivec - Gornji Grad - Letuš - Vransko - Tuhinjska - Komenda V Kamn.Bistrici še vedno vlačijo les iz gozda, danes je bilo peska, kamnov, vej in blata veliko, pa svašta od mehanizacije se vozi vse povprek, bobcati, traktorčki, hiabi, kamioni.. :blink: Čez Črnivec (hvala naključnemu kolesarju za kofetek ) pa do Gornjega Gradu in še čez vse do odcepa za Nazarje sem bila skoraj sama na cesti , potem pa se je začel vrvež, najbrž tudi zaradi ure, ki se je bližala 14:00. In seveda obvezen žegen z vrha od Prekope pa skozi celo Tuhinjsko.. Mušice mam spucane, ketno pa (spet) namazano, to je važn.. kbistrica.jpgčrnivec.jpg Priporočam, ko se pride iz Gornjega Grada pred Petrolom na desno zavije in se gre do Nazarij in potem Mozirje. Lepša in bolj zanimiva kot tista na okrog čez Radmirje Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno April 23, 2014 Deli Objavljeno April 23, 2014 ...... čez Zadrečko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno April 23, 2014 Deli Objavljeno April 23, 2014 Tako je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno April 23, 2014 Deli Objavljeno April 23, 2014 Priporočam, ko se pride iz Gornjega Grada pred Petrolom na desno zavije in se gre do Nazarij in potem Mozirje. Lepša in bolj zanimiva kot tista na okrog čez Radmirje Hvala, bom naslednjič probala najt (če pa ne, bo pa še bolj zanimiva furca, nejbrž ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Scarlett Objavljeno April 23, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno April 23, 2014 še ena mokra vaja dons: Od doma do Tržiča je kapljalo , od Tržiča do Ljubelja naju je malo opralo , na avstrijski strani pa sonce in suho , tako da si je blo treba privoščit dva spusta . Čez avstrijsko Jezersko sva mela komplet mokro cestišče :glare: , sej drugač je sonce svetil, sam kakšno uro prej je mogl pa fajn scat. Tko da je blo bolj po jajcih, ampak prov nč narobe, sm mela izgovor, da sm šla lahk bolj počas tko da dons še luštnih 180 km, poškropljenih še enkrat na koncu, ko sem šla parkirat (dost žegnov za letos!) Mal vtisov: Lubikaa Rozzica, AleksG, DAMI34 in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno April 24, 2014 Deli Objavljeno April 24, 2014 še ena mokra vaja dons: .... Tko da je blo bolj po jajcih, ampak prov nč narobe, sm mela izgovor, da sm šla lahk bolj počas .... Samo en medklic: nič iskat izgovorov za previdno vožnjo - kar lepo po svojih zmožnostih in presoji situacije; še tako je prehitro kakšna nepredvidena piz***ja. Scarlett, Ninč. in nxyz 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno April 24, 2014 Deli Objavljeno April 24, 2014 Samo en medklic: nič iskat izgovorov za previdno vožnjo - kar lepo po svojih zmožnostih in presoji situacije; še tako je prehitro kakšna nepredvidena piz***ja. Se strinjam, itak sem previdna, včeraj sem bla pa še mal bolj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 (popravljeno) Bosljiva loka - Petrina - in v brzinskem tempu nazaj proti Livoldu, ker je bil dan še mlad, sem se odpeljal do Starega trga, od tam naprej pa po cesti proti Vinici, ceste se spomnem še iz pred dobrih 5let ko smo še po makadamu ubrali bližnico proti Vinici...pogruntam, da je situacija še vedno ista....znak konec ceste...Versači melje pesek, kar me po 500m makedama preseneti nov asfalt Noro res, ljudje to morte enostavno provat... gozdovje v vsej svoji spomladanski lepoti, asfalt še brezmadežno črn :grim , lepi ovinki in niti enega avtomobila, tik tak, pa sem bil v Vinici. evo, tudi pri meni v soboto točno isto... samo v kontra smeri - od vinice proti staremu trgu. tako lepa cesta, kot bi jo nekdo samo za mene narisal - do table "konec ceste". razmišljam a to pomen, da bo prvi asfalt čez 20km ali ga sploh ne bo več in cesta pač ne pelje nikamor, ker konec ceste je vendarle konec ceste... na koncu si recem jebatga in smo šli. glede na presenečejne, ki je sledilo pa nekaj sto metrih makedama, res škoda, da niso postrgal še mal po tovornjakih ostankov asfalta in potegnil še to... Popravljeno April 25, 2014. Popravil domina HyperJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLVR Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 Makadamski odsek je za odganjanje caffe rejserjev! trebor, Ninč. in hajoktejn 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 Makadamski odsek je za odganjanje caffe rejserjev! prej bi rekla, da za odganjanje ljudi, k ne marajo motorjev pucat... ker glede na samo lokacijo tegale makedama močno dvomim, da ja tam prav velik naval kofi-rejserjev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLVR Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 Tu se motiš, Kočevarji tle hodjo v Vinico na sladoled! hajoktejn 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kolen Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 Tu se motiš, Kočevarji tle hodjo v Vinico na sladoled! A v kočevju nimajo sladoleda ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 A v kočevju nimajo sladoleda ? Imamo imamo, brez skrbi, samo Kočevarji hodimo po daljši poti na sladoled, ker itak če se v kočevju zapeljem na kafe v big starja, sem kafe rejser, če grem pa na sladoled, sem pa ice cream rejser, tko da se moramo na žalost dlje vodit. Obiskovalci, pa si brez problema privoščite sladoled pri Medotu, v centru kočevja - nasproti Name : hajoktejn, SLVR in Kolen 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 (popravljeno) Današnji popoldanski izlet po šihtu na Vršič je bil zadetek v polno. Cesta celo zelo dobra, mraza nič, razen v Italiji ob povratku čez Predil. Popravljeno April 25, 2014. Popravil motom MarkoR, igorkr in gsxf750 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se