Skoči na vsebino

Vtisi z dnevnih voženj 2014

trebor

Priporočene objave

Bemu asa no kira smola, js sm te pa na Črnivcu isku :grrr.

Js pa po šihtu brez hrane :P direkt na mator, relacija ........ mAzirje, Gornji Grad, Črnivc, Kamnk, tAhinjska dolina, na Vranskem mal pogledu tečaj varne vožne za avtomobiliste, pol pa čez gomilsko, Braslovče, Šmartno ob Pa©ki :D back to Velenje :). Vreme k sreči zdržalo, edino ko zavil proti Gomilskem, je lih tok porosilo, da so bile sledi na vizirju :).

Popravljeno . Popravil Danilo D
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dons padlo prvih 120 km na novem GSA.

TOP SHIT :OK:  :OK:  :OK: , vreden vsakega EEE.

slik nimam,se mi je preveč smejalo!

lp, andrej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bemu asa no kira smola, js sm te pa na Črnivcu isku :grrr.

Js pa po šihtu brez hrane :P direkt na mator, relacija ........ mAzirje, Gornji Grad, Črnivc, Kamnk, tAhinjska dolina, na Vranskem mal pogledu tečaj varne vožne za avtomobiliste, pol pa čez gomilsko, Braslovče, Šmartno ob Pa©ki :D back to Velenje :). Vreme k sreči zdržalo, edino ko zavil proti Gomilskem, je lih tok porosilo, da so bile sledi na vizirju :).

Šmartno ob Packi, LOL :D 

jst sm konkretno jedla šele zdele. Malica je bila ena muesli ploščica, kosilo pa 2 kepci sladoleda :P 

sej zdej se mi je dopust nehu, k so se počitnce začele, tko da bzvz, da me iščeš sploh, konc motoriranja za tole rundo :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes sem v popoldanskem času skoču na motor za eno uro....

Tako da štart od doma do Branika, kjer sem zavil na lokalno cesto in se mimo grada peljal v Komen. Tu sem zavil levo za Kobdilj in se spustil proti Wajdušni. Vendar sem po parih km imel preblisk in sem zavil desno za "passo dello Stiacco".... Štjak po domače, kjer sem s vrha "Švice" naredu ene par slikc.

post-3455-0-30162800-1398530630_thumb.jpgpost-3455-0-54755900-1398530637_thumb.jpgpost-3455-0-12835500-1398530646_thumb.jpg

Nato pa sem odpeketal domov. Naredu kratkih a sladkih 62 km.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes štart na Kozini do Dekanov, na krožnega pa nazaj. Pol pa še ena turca do Sežane in nazaj. Pred Sežano me je malček zmočilo ma nič hujšega. :D

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kje pa so motorji?

Zadaj v kamperju? :-) jutri se lahko celo vidimo

Sneci evo mi smo v Petrovcu na moru......kamp Maslina.....vabljena s Breitnerjem na sok :)

Motorji so v gepeku zadaj :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jutri lahko :-) okoli kosila, mešano na žaru

Ob času kosila bomo na albanski meji,lahko pa se dobimo na Adi Bojani v času kosila!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kje pa so motorji?

Ja sem se jaz tudi spraševal. Ker če je tema namenjena vtisom dnevnih voženj (je pa res, da nikjer ne piše s čim ?!? ) z motorini, potem naj tako tudi bo. lahko pa se odpre tema Na štirih kolesih okoli in okoli in se tam piše in dela vtise, popa slike in podobno ...

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja prav si misliš,nikjer ne piše! Ampak ker je to moto forum in da ne izkoriščamo luknje v zakonu :P prosim moderatorje da to prestavijo v temo "Vtisi voženj z avtodomom" ki sem jo odprl,saj nisem našel primerne tematike.

Če tema kljub mojem brskanju že obstaja pa to prosim premaknite tja,novo odprto temo zaklenite ali izbrišite in prav tako ta napisan post!

Hvala,lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja prav si misliš,nikjer ne piše! Ampak ker je to moto forum in da ne izkoriščamo luknje v zakonu :P prosim moderatorje da to prestavijo v temo "Vtisi voženj z avtodomom" ki sem jo odprl,saj nisem našel primerne tematike.

Če tema kljub mojem brskanju že obstaja pa to prosim premaknite tja,novo odprto temo zaklenite ali izbrišite in prav tako ta napisan post!

Hvala,lp

Lepo se mejte!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!