Cartman Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 Zee Bayrische kripl bataljon. sucks. trebor, Kmet2 in TakeALookAround 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 Zee Bayrische kripl bataljon. sucks. Lepo se obnašej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ender 2 Objavljeno Maj 6, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 6, 2014 (popravljeno) na hitr, med prazniki 25.04. do 3.05. Ljubljana-Bihać-Livno-Sarajevo-Banja Luka-Ljubljana Krasna cesta, na žalost veliko preveč dežja in mraza ko sm dam pršu sam še s sprejem podmazu ketno in s pirom vamp. Livno: Jajce: Mostar: Popravljeno Maj 6, 2014. Popravil Ender 2 gregorjanc, SLVR, MarkoR in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 V jajcu in mostarju smo bli tud mi. V jajcu smo spal s torka na sredo, v mostarju smo bli pa v cetrtek za kosilo. Na drugi strani mosta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ender 2 Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 Je blo kr nekaj motoristov, mrbit smo se nevede srečal v Mostarju, smo bili tudi mi tam v četrtek v času kosila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 Nesi mu tablico, krucyju, da nam kaj lepega napiše Sem si jo narocu v nedeljo. Dozdej nisem vedu kaj naj bi jo rabil. cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 Sem si jo narocu v nedeljo. Dozdej nisem vedu kaj naj bi jo rabil. sam pazi, da navš odvisen od nje ratu cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 tle pa glih tko zgleda, k da si mopi po travnku vrgu gsxf750 in krucymucy 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 tle pa glih tko zgleda, k da si mopi po travnku vrgu ...konju jedan... ..po kolenu peljal, sproti slikal, z desno nogo pa še skuterista čeulu.... gregorjanc, KLOVN, trebor in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 tle pa glih tko zgleda, k da si mopi po travnku vrgu tut jaz sem to gledal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 nemška trpežnost :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 Sem si jo narocu v nedeljo. Dozdej nisem vedu kaj naj bi jo rabil. In kaj se je zgodilo, da se matraš v bolnici? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava schaby Objavljeno Maj 6, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 6, 2014 Z rahlim zamikom vtisi iz 1.-2. majskih vtisov po Istri trasa 1. dan Novi grad - Grožnjan - Šterna - Oprtalj - Motovun - jezero Butoniga - Pazin - Žminj - Kanfanar - Dvigrad - Sveti Lovreč - Poreč - Novi grad okrog 160 km 2. dan Novi grad - Motovun - Pazin - Kršan - Učka - Opatija - Plomin - Labin - Nezakcij - Fažana - Bale - Rovinj - Dvigrad - Sveti Lovreč - Poreč - Novi grad okrog 320 km mal smotano, ker je blo treba zarad dežja mau skrajšat 2. dan in del ture odpeljat po že znani poti sicer pa super 1.dan Cerkvica (zvonik) Šterna Oprtalj Motovun - zviška, iz panoramske točke pri Oprtalju Motovun - od spodaj Akumulacijsko jezero Butoniga Dvigrad, že rahlo prepozno :closedeyes: 2. dan meglen (kmalu deževen) pogled na reški zaliv iz Učke Cres iz Plominske Flanone Nezakcij - rimske razvaline pri Puli Dvigrad, v boljši svetlobi kot prejšnji dan (ampak zaradi vlage megleno) radi se, radi Skyrim / Game of Thrones moment istrski ( Y ) ima još kamenja YOU SHALL NOT PASS Dvigrad iz daljave Schultz, Mia, Keiko in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 In kaj se je zgodilo, da se matraš v bolnici? noht se mu je zarasel na nogi trebor, Zivnorc, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Toncek Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 (popravljeno) Nadaljevanje . Jutro oblačno, proti vzhodu se je svetlikalo. Motorje smo kot dogovorjen umaknili, postavili lončnice, skratka kot, da se ni nič zgodilo. Zajtrk, tako kot se spodobi, za razliko od italijanskih, ko dobiš samo maslo in marmelado. Bojni načrt, gremo si ogledati Budimpešto. Poskušal sem izbrati čim bolj tekočo traso ogledov. Citadela, Elizabetin most, mimo NEP stadiona, trg Herojev, Štefanova bazilika, Parlament, Verižni most, nulti kilometer, grič Buda s palačo in cerkvijo sv. Matjaža. Zadovoljni z ogledi po mestu, predvsem pa z vremenom, ki je zdržalo brez nalivov si privoščimo kavo. Ura je okoli 12.00, treba bo domov. Po avtocesti do Blatnega jezera, ter ob severni obali do Tihanyja. Postanek za ogled in hitro kosilo v bližnji csardi. Glede na deželo najbolj prija gulas supe (bograč). Pihati je začel hladen severo-vzhodnik, ki se je krepil proti meji. Še hiter skok do term Heviz, tako, da sem pokazal prijateljem naravno termalno jezero, kjer se med lokvanji gosti namakajo v zdravilni vodi. Začelo je rositi, temperatura je padala. Do doma je še preko 300 km. Spet bo pela AC. Do Maribora smo na ravnem zaradi burje vozili v konkretnem nagibu. Postanek na OMW blizu Lendave, malo smo poklepetali z dvema policistoma, ki sta se vračala iz Romunije, popili čaj. Naslednji postanek Lukovica. V Lukovici je začelo deževati, veter se je umiril, zoprna vožnja po dežju, temi in bleščečimi lučmi nasproti vozečih avtomobilov. Domov smo prišli ob 22.30. Zadovoljni, polni vtisov, ki nas bodo spremljali še nekaj časa, gotovo pa do naslednjega moto potovanja. Hura, sezona se je šele začela. Srečno vožnjo vsem!!! Tonček Popravljeno Maj 6, 2014. Popravil Toncek kamionar, Mia, Schultz in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 @ Kmet2,Evo še ena najina DAMI34, jami65, HyperJack in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 (popravljeno) Ne, ni se mi dalo bit v sluzbi, spet.... Od doma - Dvor - Kocevje - Velike Lasce - Kurescek (kva to majo Beverly hills tam okol?) - Ig - Podpec - Rakitna - Cerknica - Planina - Postoja - postanek na ridah - Vrhnika - ac do odcepa za Litijo - Litija - Bogensperk - domu... Nabralo se je 325 soncnih km, srecal kar nekaj motoristov in videl prelepo urejene vasi, hise in se kaj od Iga proti Kurescku... Pogled iz vasi Golo Nekje med Rakitno in Cerknico Popravljeno Maj 6, 2014. Popravil a79 DAMI34, Scarlett, DXR16 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava HyperJack Objavljeno Maj 6, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 6, 2014 Dne 06.05.2014 Dan res kot iz filma, po osmi uri zjutraj sonce že na polno sijalo, čeprav sem mel do šihta vklopljeno gretje ročk tudi to pri 1stopinji ni pomagalo , oddelamo tistih nekaj urc, ko se po malci dobiva z glavicom in dorečeva, da greva v smeri Dvora...v Smuki zavijeva levo za smer Vidma, pričakoval sem povojni asfalt ampak glej ga zlomka sploh ni bilo tako slabo. Zdej za kakšnega športaka glih ni, za vse ostale ljubitelje narave in gozdov je tale bližnjica do Vidma prava poezija =) Vse lepo in prav, ko me šokira, da tudi najbolj bogu za leđima se najde ljubitelja Kawasakija, svojo naklonjenost je dokazal na drugačen način....mislim, da je glavic nasel svojo sanjsko hišo =) Preko Vidma do Rašica --- VElikih lašč, kjer glavica spet peljem po zakotnih cesticah do blok. Od Nove vasi do CErknice in Planine pa vse do Postojne na zasluženo kafe...tu pa se začne žurka.. od daleč zagledamo vojaško zakamufliran GS700 ki nam kaže fakiča, kdo drug kot kmet2! Pa če se bi zmenili, se ne bi mogli tako srečat =). v živo je izgledalo nekako tako....uuuuuuu VERSIS!! Občudujemo HD, in lično predelavo :grim Predebatiramo in prepričamo Kmeta2, da gre z nami do Idrije. Odrinemo, tokrat v malo drugačni postavi, Kmet2 si zaželi Versysa :grim , ne boste verjeli, želel je občutiti vse to kar čuti Snecer in mislim, da mu je tudi uspelo, ker ga do Kalc nisem več sledil. Samo vem, da mi je prvo gumo zvozil do roba, ko pa mi je predajal motor nazaj je izgledal nekako tako.... V Kalcah sem nam pridruži še Črna strela in v timskem duhu nadaljujemo tole povorko...Kjer v Idriji ob prvi tabli Žiri zavijemo čez most in se odpeljemo mimo RobiRobertotove bajte, po tisočerih ovinkih in dokaj dotrajanem asfaltu že naredim pavzo... :grim Kmetico je skrbelo kje se Kmet podi...ker ni našel izgovora, je okrivil mene, da sem ga peljal nekam v divjino... Nato do Žiri in Logatca, kjer je sledila napaka v komunikaciji in smo izgubili tako kmeta kot Glavica :grim Smo se šli lepo še 1x pofočkat Ni vrag, Kmeta2 se ne rešiš zlahka, zato nas je našel, spet na kavi Čez Notranjsko domov direkt v garažo . 310km, sončnih! :grim gsxf750, skalaprava, Mia in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 (popravljeno) In kaj se je zgodilo, da se matraš v bolnici? En me je z japonskim vozilom nasadu odzadaj, pol sem pa padu. Popravljeno Maj 6, 2014. Popravil krucymucy 3cavalli3 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 (popravljeno) Danes je blo pa pri meni skromnih 108km, Velenje, Lajše, Graška Gora, SG, Kotlje, Ravne na K. , Mežiča, Črna na K. , Sleme in back to Velenje lep pozdrav iz ....... Ivarčkega jezera Popravljeno Maj 6, 2014. Popravil Danilo D hajoktejn, nxyz, Schultz in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 En me je z japonskim vozilom nasadu odzadaj, pol sem pa padu. Torej si bil prepočasen? sta jo oba normalno odnesla? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 Še jest pomoje da prvič mal napiše v vtise uiiii No ker sm edini dan v tednu fraj in ker sm po enem tednu lahko škorenj zbasal na nogo takoj na motor... In smo šli. Najprej do kolega v Žabarijo, potem pa Radeče-Šentjur-Ljubljana naprej pa sam do Postojne čez Rakitno. Mal podebatiram z Lojzom, pol pa nazaj proti Kranju... No mal se je zataknilo vmes srečal en kup motoristov nobenga prepoznal ker je bil vmes en rez grd kwakasaki. No pol pa Pik in Kmet2 takoj obrnt pa nazaj na Omv debatirat.... Po dolgem času pa kaj drugega kot pa nazaj proti Kranju... lepih cca 410km Kmet2 hvala za cocacolo In Kmet2,Pik, ČrnaStrela, Hyperjack hvala za družbo.. ostalih z vami pa nevem Dobr sm se povabu na cocacolo pik1, Kmet2, kamionar in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 En me je z japonskim vozilom nasadu odzadaj, pol sem pa padu. Torej si v bolnici, ker te je tvoj presežek tehnike vrgel iz sedla? Zanimivo, pa tako dobro poznaš ride. Kako se je lahko to tebi zgodilo? Nauk zgodbe: ni BMW za vsakega! Kak bi rekli južna brača; nije žvaka za seljaka! Drugač pa upam, da ni kaj hujšega. Porihtaj se! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Kaksna bedna sklepanja.... DAMI34, Scarlett in gregorjanc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Odrinemo, tokrat v malo drugačni postavi, Kmet2 si zaželi Versysa :grim , ne boste verjeli, želel je občutiti vse to kar čuti Snecer in mislim, da mu je tudi uspelo, ker ga do Kalc nisem več sledil. Samo vem, da mi je prvo gumo zvozil do roba, ko pa mi je predajal motor nazaj je izgledal nekako tako.... Po moje bo danes klical na dks. HyperJack in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se