DAMI34 Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 Črne makine najbulš vlečejo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 Od Treborja,je Yamaha ribnla Nemogoče . . . . . sintesajzer nikoli ne zariba! trebor in igorkr 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 Nemogoče . . . . . sintesajzer nikoli ne zariba! :grrr Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Maj 16, 2014 Deli Objavljeno Maj 16, 2014 Letos vtisi cist hudi,se mal pa jih bo 1300 ze letos! Jiha! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndrejEling Objavljeno Maj 16, 2014 Deli Objavljeno Maj 16, 2014 Lepo ti gre, sam proti tistim k so skoz na motorju to niti ni toliko, jaz ih imam letos že 7000km pa vem da jih ima marsikdo tudi več. Kolen, Kmet2 in BinaBana 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BREITNER Objavljeno Maj 16, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 16, 2014 Včerajšnji vtis .... Malo dobrot iz žara, ter šopska soljat. Zunaj nič slikal je blo vetrovno ko pes! CeneR, Schultz, goggy99 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno Maj 16, 2014 Deli Objavljeno Maj 16, 2014 Uf tole je zame BREITNER 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno Maj 16, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 16, 2014 Nepozaben vtis s potapanja po Srbiji. Voziva se že nekaj časa. Garmin dela, a ceste ni vrisane. Na zemljevidu Srbije, ja tu nekje sva. Cesta vodi navzgor, naselja že dolgo nisva videla, ko se na lepem pojavi par hiš in cerkev. Do sedaj je bil lep ozek asfalt, ki pa se je končal. V vasici s par hišami zavijeva desno in parkirava. Levo strm makadam, desno makadam. Odločiti se bo treba, levo ali desno ali nazaj. Ko se ozirava po okolici, k nama pristopi star ata. Da se niste možda izgubili? Nismo, samo ne vemo ali bi šli levo ali desno. A kuda bi htjeli? Za Sjenicu. Onda desno 9 kilometera ljepog makadama. Odakle ste? Seveda poveva in stekel je pogovor. Ata je povedal vso zgodovino kraja, izseljevanja in šolstva. Jezik mu je tekel enakomerno, ne hitro in ne prepočasi. Niti za trenutek mu niso zastale misli. Neverjetno. Dali bi htjeli videti manastir. Sledil je ogled in natančna razlaga, da je že tretji na tem mestu. Izveva, da jih je bilo 17 v družini in da so povsod po svetu, tudi v Sloveniji. Po dolgem zanimivem pogovoru ga vprašam, koliko ima let. Imam 92 godina. Eee, pa to je puno. Nije to mnogo, bilo bi to mnogo, ako bi živeo u Zagrebu. Razlezel se mu je nasmešek preko obraza. Malo smo še pokramljali in se poslovili. Najino srečanje z Atom je bilo nekaj prelepega in nepozabnega. Scarabeo motofrik, nejcgs, BinaBana in 42 others 45 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strajnarR Objavljeno Maj 17, 2014 Deli Objavljeno Maj 17, 2014 mmm to so prave packe! Nč ni od šmira, to ni nič! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Schultz Objavljeno Maj 18, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 18, 2014 (popravljeno) Po včerajšnjem poscanem dnevu, sem se danes odločil, da neglede na napoved se odpravim na celodnevno turco. No, kljub temu da sem zgodaj vstal mi ni ratalo štarat pred 09.20. No, načrtovana relacija je bila: po Istri (Buzet, Pazin, Labin) - Rijeka - Senj - Brinje - Drežnica - Ogulin - Delnice - Osilnica - Gotenica - Cerknica - Postojna in domov, samo se ni glih tako iztekla, ampak lepo počasi. Takoj po odhodu sem se ustavu na OMV-ju, za malo nabave, nato pa gas in dolge luči proti Buzetu. Prometa je bilo malo nič, na meji, so se dolgočasili. Vreme bolj za silo, vsake toliko je nekako naletaval dež, vendar cesta je bila suha. No....in tako sem nizal ovinke ter naredil en malo fotk po Istri do Lovrana dokler ni začelo deževat. Buzet Motovun Pazin Labin s pogledom na kvarner Tu sem navlekel nase goldon in z laganim tempom naprej, cesta je bila zelo spolzka. Pralo me je do Kraljevice. Tu pa kot da bi odrezal, naenkrat nč več dežja in cesta suha. Vozim še nekaj km naprej in kaže se že sonček, jst pa hitro ven iz dežjaka in gas in dolge luči naprej do Senja. Tu sem bil že pošteno lačen.....jah....je bla ura od kosila. V Senju v krožišču pri INA črpalki sem zavil desno v Konobo Gajeta in pojedel enga purana s krompirčkom. Na koncu še eno dobro kofe . Po kosilu sem nadaljeval proti naselju Brinje čez prelaz Vratnik, kjer sem naredu ta utrinek: Po tem sem se poslovil od morja in nadaljeval po celinskem področju. Pralo me ni več, neglede na čudne oblake, in km sem nizal z užitkom. Po Brinju sem nadaljeval za Jazerane, kjer sem zavil levo za Drežnico. Prvih 10 km je cesta kar dobro zdelana in provizoriše popravljena. Po Drežnici pa se bistveno izboljša in ob nizanju ovinku mi je ratalo pobrusit levo tačko na tenereji. Opa, sem si rekel....bo treba malo bolj zlhka, ker tukaj ni glih ne vem kolko prometa, če se usuješ. Peljal sem sozi eno vas, ki je štela vsega skupaj 3 hiše, 2 traktorja (en zetor in en universal), dva avta in en skuter....ljudi ni blo na spregled. Po prihodu v Ogulin sem napojil konja...jah po 370 km je bil tudi on malo žejen. Po tankanju sem nadaljeval za Delnice. Tu sem hotel it za Rijeko in proti domu, samo so bili eni čudni oblaki in sem jo mahnil proti meji. V Petrini sem mislil zavit za Osilnico, samo je bilo eno čudno vreme in če je cesta spolzka in mokra, ni niti užitka po tistih ovinkih. Tako sem jo mahnil proti Kočevju. Na tej relaciji sta me dohitela ena dva modela (en je imel modra R1 in en pa je imel tricikel (rumen)-ne vem znamke), ki sta izvajala malo idiotizma po cesti...prehitevanje v škarje in norenje mimo hiš ob cesti, kot da sta na dirki "Isle of Man". Tako da če sta motomarsovca, vama toplo priporočam, da če želita dočakat Abrahama, se skulirajta. V Kočevju sem naredu eno kratko za kofe in nato nadaljeval čez Sodražico in planinske ride proti domu. Epilog: Nabralo se je 584 km, vrnil sem se živ in zdrav, motor usran. Popravljeno Maj 18, 2014. Popravil Schultz Toncek, sayo, kotzi in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava jakATV Objavljeno Maj 19, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 19, 2014 Ko se je nedeljska goveja juhica usedla odrinem na popoldansko panoramsko. DAMI34, Schultz, a79 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robson Objavljeno Maj 19, 2014 Deli Objavljeno Maj 19, 2014 Pa še jaz z enim javljanjem... Tole je iz hribov, kjer sem šel stran od poplav... DXR16, BMWRIDER, igorkr in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Robson Objavljeno Maj 19, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 19, 2014 Pa še vmesni cilj v dolini... En dober "šiht" v sedlu, 700 in kusur kilometrov, glavnino v soncu in 24 stopinj... Jutri zapustim Višegrad, čaka me Kadinjača, pa Zlatibor, pa ..... jakATV, Schultz, igorkr in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno Maj 19, 2014 Deli Objavljeno Maj 19, 2014 Lep je bel GS. Lep... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno Maj 19, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 19, 2014 Za tale vtis, me je nekako navdahnil Robson. Če bo to gledal, bo vedel kje se mi je to dogajalo. Par kilometrov pred to tablo. Torej še en vtis. Ta je bil v Bosni. Ko prideva na vrh planine se odpre prvi pravi razgled po celotnem hribovju. To pa moram fotografirati. Ma, še čreda krav je na vrhu, kakšna idila. Čudovita fotka bo. Ne vem, zakaj pustim vrata avta odprta in motor vključen. Vzamem fotoaparat in grem kakšnih 40 metrov po vrhu in ošvrknem čredo krav in naravo. Tista krava me nekam čudno gleda. Sicer nisem ekspert za krave, ampak nekaj je bilo čudno. Naredim par fotk, čujem klic, pazi.... Krava se začne pomikati proti meni. Pofotkam jo. Gledava si v oči. No takrat tudi vidim, da je to bik. Še sreča, da je imel zvonc. Zaropotalo je in bik jo je mahnil v galop proti meni. V galop sem krenil tudi jaz. Kad krene, krene. Scarabeo igorkr, Kmet2, BMWRIDER in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robson Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Zanimiva prigoda :-). Očitno je bik končal na krožnikih, ali pa je imel prost dan, jaz sem srečal samo njegove sestre :-) igorkr, DAMI34, gsxf750 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 (popravljeno) Ker je ne uspem najti ne vem ali je res obstajala tema "o zaporah na cesti", zato bom današnjo sliko objavil kar tukaj ... Popravljeno Maj 20, 2014. Popravil RobiRoberto igorkr, c3c, Schultz in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
logarr Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Ja, tist dan bo maraton franja, tudi v Škofji Loki imamo takole tablo, tako da se splača te trase tisti dan izogibat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWflar Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Ker je ne uspem najti ne vem ali je res obstajala tema "o zaporah na cesti", zato bom današnjo sliko objavil kar tukaj ... A si kaj srečal tistega sosedovega kozla?Faca je! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava mladench Objavljeno Maj 20, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Nisem mogel zdržat doma pa sem moral na obisk v Belo krajino... ... k prijatelju... ... in prijateljici... ... naredil krogec po Črnomlju, potem pa dilema, po kateri poti nazaj, pa sem se spomnil na Medota v Kočevju, ki mi je postregel s tortico in kavo luštnih cca. 240km vandrovec, BREITNER, Mia in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Na Pokljuko in nazaj. Do Pokljuke lepa in umirjena vožnja... moti edino menjavanje sonca in sence. Na Mrzlem studencu postanek, tišino ''moti'' edino žvrgolenje ptic. Ni mraz, ker sonce že dobro greje. Nazaj dol do Bohinja spet počasi, do Bleda pa en hiter tempo na prazni cesti. Super je blo. Schultz, DAMI34, Kmet2 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava jakATV Objavljeno Maj 20, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Konec šihta, gremo. :grim BREITNER, MiNa, Schultz in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Bimmer Objavljeno Maj 20, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Moj današnji vtis. Dolžanova soteska in še malce naprej... DAMI34, BMWRIDER, gsxf750 in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 20, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Se zbudim in na nebu šajba vesel ko radio saj prvič letos zajaham krampa in gasa proti Kočevju kjer pozdravim medija... Se zapeljem še mal po Kočevskih gozdovih To cerkvico vrjetno vsi poznate :yes: Tam je tudi najstarejša lipa v Sloveniji Sodraški Aspen :lol: Pridm na Bloke Obiščem Bloško jezero....... Borutta nism vidu a je v Martinjaku Radar pozabu Baje oba za po terenu Nazaj iz Ilirske poberem v postojni še Abrahama Pika,skupaj pa še do Wajdušne k Damiju34 .) in čez ne vem kje spet do gozda s stricom pikom pa sva se šla še mal dričkat po vlakah,Dami pa je počival saj je Kawa zakuhala Do Kalc nazaj na Ride kjer so se začel podpisovat ..............so že tok stari,da ko vidi napis,aha tuki sm pa že bil :lol: lepih 340km ,odpadl ni nč CeneR, Keiko, gsxf750 in 28 others 31 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno Maj 20, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 20, 2014 (popravljeno) No evo pa še moj potopis, od danes . Štart ob 15:15 na OMV pumpi pri Gorenju v Velenju potem pa proti Arji vasi, tam na AC do prvega izvoza (sj mam vinjeto nč bat ) do Levca in potem do Celja. Naprej mimo Šentjurja, Šmarja pri Jelšama , Slatina Rogaška , Rogatec, Stara Gora, Stoperce, Majšperk Ptujska Gora, Majšperk, Štatenberg, Poljčane, Loče, Žiče, Slovenske KonjiceStranice, Vitanje, Dolič. In ker mi še ni bilo za it domov, se podam desno naprej proti Mislinji, Slovenj Gradcu, tam sem zavil čez Kotlje, potem pa Ravne na Koroškem, Prevalje, Mežica, Črna na Koroškem, Sleme 1.080m ), Šoštanj in back to Veleje . Ja sm se kr navozu 238km, na včerajšnjih 180km podlage . Drugače pa nč posebnga razn vročine, sploh čez Celje pa vse tja nekam do Šentjurja, sm zgleda naletu na pošihtnerski čas . Jutri pa verjetno dan da se mašina mal ohladi, pa grem na pecikl :grim. Ptujska Gora dvorec Štatenberg nekej se dela, pa ne vem točn kaj pogled na Boč samostan Studenice Poljana pri Prevaljah- pogled na Peco Potem pa prispem v Črno na K. , bolje rečeno v Sp. Javorje in obiščem svojo bico, kjer me prijazno sprejme sosedin Medi In grem js v hišo, nakar čez par minut nastane pasji kraval, grem na okn, pa da vidmo kaj se dugaja zunaj. Pes na puno laja v mator .... in za konec še kolesarska panorama iz Velenjskega jezera ..... ..... pa malo romantike za nežnejši spol , od včeraj Popravljeno Maj 20, 2014. Popravil Danilo D BREITNER, Ninč., Kmet2 in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se