sayo Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 . Hvala k se nekdo dela norca z mene, k jaz to nisem napisu :angry: KLOVN, trebor in BMWRIDER 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Tud jaz ne! P.S. al si pa mogoče pozabu Kolen, KLOVN, trebor in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Tud jaz ne! P.S. al si pa mogoče pozabu Raj naj bi kdo PUŠCO nastavu da mi bo lažje radar plačat. P.S. naslednjič pridem z ročnim ublčem trebor, DXR16 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 Se zbudim in na nebu šajba vesel ko radio saj prvič letos zajaham krampa in gasa proti Kočevju kjer pozdravim medija... Bogi medo :closedeyes: sayo in gsxf750 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 Ta tedn pa kr praskamo kilometre skup pa ulaufavamo, d bo do petka jurja pokazal števc in gremo lohk na servis in d pol lohk sprobam kok kj tile bavarski konji vlečejo. V ponedeljek prec po službi iz Domžal, čez Kranj (pametna kt sva sva zarinla v največjo gužvo in se cijazla čez cel mest), Lesce do Bleda (usuta cesta, drugač pa luštn)...moj na 2 kremšnite, jz sm pa sm limonado brez cukra dobila :grim , pol pa nazaj domov. Včer zjutri in dns pa v ranu zoru v službo...Domžale- Šentjakob-LJ (kr po AC, naprej pa po stari)-Grosuplje-Višnja Gora-Ivančna Gorica-Veliki Gaber-Trebnje. Zjutri je mal sveže zame, sm z gretjem ročk kr gre, d ne pridem k ledena kocka v službo....dns pa ne vem če ne bi šla po kaki "bližnjici" nazaj domov . Schultz, igorkr, Port Folio in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 Hvala k se nekdo dela norca z mene, k jaz to nisem napisu :angry: .... samo še "nara" dopiši, pa bo... SAYONARA sayo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 (popravljeno) A si kaj srečal tistega sosedovega kozla? Faca je! Očitno tudi on spremlja ta forum, ker mi je danes zopet poziral ... Popravljeno Maj 21, 2014. Popravil RobiRoberto DAMI34, Mia, Schultz in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava a79 Objavljeno Maj 21, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 21, 2014 Vreme je kar samo klicalo konje iz hornetke, zato sm jim ustregel in jih peljal na sprehod. Od doma - Bogensperk - Litija - LJ - ac do Vrhnike - Logatec - Idrija - MnS (tankanje in postanek za kavo) - Nova gorica - Ajdovscina - Postojna - ride - Vrhnika - AC do Ivancne - Trebnje - domu.. Bilo je fajnih 380 km, srecal velik motoristov, Soca carobne barve, od Spodnje Idrije do MnS veliko cakanja na semaforjih zarad sirjenja ceste... Vtisi so vseen faj.. Carobne barve Soce Ker sem vedu, d bom zamujal, sem se ustavu se nevem kje in kupu tole za moje babnce doma. Se bom sel, se!! Mia, Schultz, jakATV in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarkoR Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 Ob 18.45 sem se še odločal med mopedom in kolesom...pa sem le bil malo prelen za bicikel, pa sem skočil v kombinezon in čez Kamnico proti Kungoti, Jurij in v Avstrijo, pote pa ena krožna vožnja po kičasto lepi Weinstraße ter nazaj domov po hitri cesti s Pesnice, da sem malo raztegnil krake moji hondici..cca 75km. Srečal eno radovedno lisico, s katero sva se par minut oglejevala, ene 3 passate sicer pa razen po MB in na hitri cesti tako rekoč ceste sam zase. That's the way aha aha :-) DAMI34, igorkr, c3c in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava logarr Objavljeno Maj 21, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 21, 2014 most jst tovornak lukna slab fotoaparat celoletna doza zelenjave 496km igorkr, nxyz, spaceback in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava stromar-aly Objavljeno Maj 21, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 21, 2014 Danes po šihtu je bilo sonce že kar malo premočno pa sem šel na kratek izlet. Nabiral več višinskih metrov in prahu po makadamu kot pa kilometrov po ravni cesti Kranj - Škofja loka - Gorenja vas - Lučine - Lavrovec (odličen razgled in sončna ura vrh hriba) - Rovte - Logatec - Podpeč - Sv. Ana (tudi lep razgled) - Ig - Ljubljana - Kranj. skupno 162 km poraba 3.7 L / 100 km BREITNER, DAMI34, Kmet2 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 (popravljeno) Danes po šihtu je bilo sonce že kar malo premočno pa sem šel na kratek izlet. Nabiral več višinskih metrov in prahu po makadamu kot pa kilometrov po ravni cesti Kranj - Škofja loka - Gorenja vas - Lučine - Lavrovec (odličen razgled in sončna ura vrh hriba) - Rovte - Logatec - Podpeč - Sv. Ana (tudi lep razgled) - Ig - Ljubljana - Kranj. skupno 162 km poraba 3.7 L / 100 km Jest pa Din sva jo pa ucvrla: Kranj, konc šihta med čevapi, registrirat motor, pol pa Šk.Loka .Dolenja Vas, Most na soči, Idrija,Rakitna Žabarija,Krnaj, nimam pojma kolk km, kok L na km? briga me važn da se pele Popravljeno Maj 21, 2014. Popravil gasperX BinaBana in igorkr 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BMWRIDER Objavljeno Maj 22, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 22, 2014 Včeraj,čisto na hitro..Če zidarji lahko pišejo deževne ure,sem si sama pivošla napisat sončne užitke..8 urni šiht stisnem v 4 ure.Šibam domov,zamenjam cote obrišem prah z bavarca (uf,me je bil vesel po dolgi abstinenci)..in ker smo primorci veseljaki in skoz v rožcah..sem ga mal po travnikih prešetala.. Zgleda pa,da je bil kriv cvetni prah,da sem parkrat na krožiščih v čelado kihnla in skorej riknla..Bemtiš..za las je manjkalo.. A vetrca pa nobenga,da bi si nos preluftala...In glej ga zlomka..VENTILATORRRRRRR In kmalu ugotovim,da sem ZELOOO majhna Hecna tale stvar..Nos preluftan..Zavoham morje in ga šibam pozdravit..Nazaj grede še do vikija na kavo..In z nasmeškom prot domu.. Kratko ma sladko.. trebor, DXR16, skalaprava in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 22, 2014 Deli Objavljeno Maj 22, 2014 (popravljeno) Včeraj,čisto na hitro..Če zidarji lahko pišejo deževne ure,sem si sama pivošla napisat sončne užitke..8 urni šiht stisnem v 4 ure.Šibam domov,zamenjam cote obrišem prah z bavarca (uf,me je bil vesel po dolgi abstinenci)..in ker smo primorci veseljaki in skoz v rožcah..sem ga mal po travnikih prešetala.. 017.JPG sam si res mogla prej kaj močnega skadit, ker nisi niti kolesarja pozdraula ko si ob 15.30 letela proti Vipavi Popravljeno Maj 22, 2014. Popravil DAMI34 BMWRIDER 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Maj 22, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 22, 2014 (popravljeno) Danes sem poizkusi, če lahko tudi s 3eMom pripeljem do Krekovš, kamor sem se po moje že pripeljal z Cultom, vendar mi druge slike, kakor te, "datirane" z 19. maj 2012, ne uspe najti ... Vožnja proti Fežnarju na narezek s sveže pečenim kruhom v krušni peči ... ... je lahko, kljub pričakovanju dobre hrane tudi stresna ... Dve rolarki, ki si še nista opomogli od strahu, sta mi povedali, da se je to zgodilo "pred njunimi očmi", slabi dve minuti, preden sem se pripeljal jaz ... Dopoldne sem "na Idrijsko - Cerkljanski specijalki" ugotovil, da se bom do Krekovš po najkrajši poti" pripeljal mimo "rudniškega spomenika" ... ... in kmalu za njim mimo Idrskega Laufa, ... ..., kjer je treba zaviti levo, toda meni je števec pokazal, 2 x 15 km = 30 km = ker "nožni sistem" ni namenjen za ravnine = nazaj domov in opustiti upanje, da bom kdaj s 3eMom videl Krekovše ... Popravljeno Maj 22, 2014. Popravil RobiRoberto c3c, Snečer, motom in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWRIDER Objavljeno Maj 22, 2014 Deli Objavljeno Maj 22, 2014 sam si res mogla prej kaj močnega skadit, ker nisi niti kolesarja pozdraula ko si ob 15.30 letela proti Vipavi Pa res sem enga vidla,ko je gonu..Matr,Dami,tebe bo kap..Brez čelade v ornk soncu..Ti bodo ud šoka še lase začele pogajnat.. .. trebor, jami65 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Maj 22, 2014 Deli Objavljeno Maj 22, 2014 . .. dons šel pozdravit mojga prjatla ... Ajdowski grof Atos ... :notworthy: gsxf750, igorkr, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 23, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 23, 2014 Tako se je začelo..........proti mejnemu prehodu Petrina.... Lokve.... Vmes poberem še Rkstelija in na Krk ^_^ Iz Krka v Novi Vinodolski kjer poberemo še Soloriderja in Gsfx750 In proti Paklenici DXR16, igorkr, trebor in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 23, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 23, 2014 Mi je kar odsekalo post Pridemo k Dinkotu,kjer poiščemo prenočišče pri prijazni teti Mileni(100hrk) z zajterkom vred in to zajtrk taprav pogled iz balkončka Naredimo bojni posvet saj je eden izmed bmflarju pustil pnevmatiko na Jadranki :grim Gremo v Zadar kjer iščemo Vulkanizerja...... Vmes še mal fotkam in se zabavam Ja z vulkanizerjem in novo gumo ni bilo nič pa se od vse žalosti spustimo še na Pag kjer spustimo še kakšen rafal Vsi se zaposlimo........Gsfx da z dvignjeno roko znak Rksteliju za paljbo,Rkstelu užge Soloriderja po čelad za znak da pritisne na sprožilec...... se še mal martinčkamo..... Paške soline Spijemo nekaj v mestu Pagu že proti večeru.Temperatura je prijetnih 22stopinj na nebu brez oblačka skratka romantika ki jo kvarijo 3 plešasti in bradati kaveljci Ko se vrnemu iz Paga pa pred našimi vrati še motor od Mine in njegove lepše polovice,Solorider pogleda v nebo in nežno kliče Mino saj tej bmflarji znajo z svojimi uber ales stroji tud letet :lol: Tako se skupaj zvečer odpravimo spet nazaj Dinkotu na par hmeljevih sokcov in obujamo spomine na naša potovanja,ja prov fajn je blo saj sem spet osebno spoznal motoriste z dušo,fajn ljudje Zjutraj vstanem ,nikjer nobenga vsi umrti grem na sprehod ob 6.15h pa na plaži Nemc v vodo in plavat ja majo pa res trdo kožo! Naredim še sprehod po plaži in se zavem da enostavno pogrešam ženo,po hitrem postopku ga spokam nazaj v Apartma,pojemo zajtrk in gasa domov Vsi motorji parkirani pod drevesom na njem cela jata ptičov in kam se hudiči mali userjejo .........ja na edin štrleč cilinder Za nazaj se razkropimo Gsfx ostane in čaka še Tomcata in DanilotaT,Rksteli potegne že prej.Jaz pa Solorider pa v tandemu zreževa ovinke čez Delnice na Rudniško jezero ^_^ Ampak še ne domov,morala sva še čez Sodražico na OMW in Ride pol pa šele domov. 2 dni Jadranke v dobri družbi in šajbi na nebu..................NEPRECENLJIVO.............. 920km 10h in 20min čiste vožnje povprečje hitrosti v 920km .....89kmh poraba 5.7l lp skalaprava, Ender 2, shibby in 33 others 36 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ender 2 Objavljeno Maj 23, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 23, 2014 (popravljeno) Včer frej dan pa gremo mal naokrog: Grosuplet-Struge-Dvor-Črnomelj-Metlika-Novo mesto-Dolenjske Toplice-Žužemberk-Trebnje-Pristava nad Stično-Grosuplet, cca 300km Semič Itaq vsem znano kje Brez pavze za Kawo ne gre (Dolenjske toplice) Žužemberk Pristava (Lavričeva koča) Popravljeno Maj 23, 2014. Popravil Ender 2 DXR16, SLVR, Keiko in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 23, 2014 Deli Objavljeno Maj 23, 2014 GuanoSekret guano=ptičji iztrebek trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava OrangePower Objavljeno Maj 23, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 23, 2014 (popravljeno) Včeraj končno padla prva prava "fura". V sredo se zmeniva s kolegom, da oba nehava eno urco prej in jo mahneva na morje pogledat. pogovor nanese na Senj. Iz šihta hitro domov, na strica googla pogledat za ruto, na listek papirja napisat imena parih krajev za orinetir in gasa iz Metlike-Vinica-Bosiljevo-generalski stol-Tounj-Josipdol-Senj-Crikvenica-Kočevje-Dvor-Metlika- Edino cesta od Bosiljevega do generalskega stola (stara ozka cesta) je narejena za endurce in še to prevozna z max 70kmh. tako drsečega asvalta in flikano šudraste ceste nisem že dolgo videl. Ostalo je poezija. Malo sem bil jezen ker pridem čez mejo, ko se mi prižge lučka za bencin in potem na rezervi do kočevja. Lahko rečem da tako počasi se nisem še nikol peljal po tej cesti. Max je bilo 88kmh V kočevju tankat in naprej domov. Štart je bil okrog 15:30, povratek pa ob 21:00. Vmes 2x tankat žrebe in sebe Srečanih par motoristov, tudi trije možakarji z dvemi cilindri ki štrlijo vstran so bili v senju. Po jadranki nasmeh do ušes, bi človek kar malo tulu pod čelado. Še utrinek: Ruta: Popravljeno Maj 23, 2014. Popravil OrangePower Keiko, maus, skalaprava in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava trebor Objavljeno Maj 23, 2014 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Maj 23, 2014 Ker je treba šparat sem šel gumo zamenjat k Širniku v Radlje. Pri nas v kotlini je hotel vulkanizer 120 €, Širnik je pa zadevo poštimal za 10 evrov ceneje, zato odločitev, kam nesti težko prislužene denarce ni bila težka. Od doma sem se odpravil šele ob 14h, ker me v službi niso prej spustili . Do Radelj sem se privlekel ob 15:40 in med tem, ko je dec menjal gumo na mopedu, spil kavico in dva kozarca vode, saj je v kombinezonu precej vroče ob zunanji temperaturi okoli 28 :grim . Ob 16:35 je bilo veselice konec in začela se je veselica na cesti proti Ljubljani. Žal nisem imel časa, da bi gumo preizkusil na Golici, ker so se mi ob 17h začela predavanja. Zamudil sem jih čisto malo, samo uro in dvajset minut . Dunlopka SS2 drži. Nisem je nič šparal, takoj od začetka sem jo na polno obremenil in niti enkrat mi ni dala slabega občutka. Moped mi je samo enkrat zdrsnil, pa še to na tomačevskem rondoju, ko sem vozil po črti in precej v nagibu ter z odprtim plinom. Pa ni bila prva guma, zadnja, stara je šla malo po svoje . Nabralo se je 280 km. LP Robert Še statistika (max hitrost ni od včeraj, je bila dosežena na letališču, da se ne bo kdo obregal :evilgrin: ) nejcgs, pik1, hajoktejn in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dondule Objavljeno Maj 23, 2014 Deli Objavljeno Maj 23, 2014 Danes sem poizkusi, če lahko tudi s 3eMom pripeljem do Krekovš, ..., kjer je treba zaviti levo, toda meni je števec pokazal, 2 x 15 km = 30 km = ker "nožni sistem" ni namenjen za ravnine = nazaj domov in opustiti upanje, da bom kdaj s 3eMom videl Krekovše ... Robi! Še eno baterijo v prtljažnik (polno seveda) ki jo menjaš,ko prvo izprazniš pa imaš domet še enkrat večji! igorkr, Kmet2 in RobiRoberto 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Maj 23, 2014 Deli Objavljeno Maj 23, 2014 Dondule tudi jaz to vem že nekaj časa, toda težava, ki pa ni edina, je v tem, da baterija stane 1/3 cene kompletnega 3eMa, katerega "tržna cena" je okrog 900 € ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se