FLY Objavljeno Julij 12, 2014 Opozori Objavljeno Julij 12, 2014 Tvoj je un ta plav.. Super stroj,samo hitrosti so sumljivo visoke BREITNER 1
Whiskey Objavljeno Julij 12, 2014 Opozori Objavljeno Julij 12, 2014 Glede na graf brzine bi rekel, da je tisto skrajno desno enosledno vozilo. bojc84, BREITNER in gsxf750 3
FLY Objavljeno Julij 12, 2014 Opozori Objavljeno Julij 12, 2014 Ah Whiskey..to je še meni prebilo Samo une moto prostozidarje sem hotel mal špiknt BREITNER 1
biker77 Objavljeno Julij 12, 2014 Opozori Objavljeno Julij 12, 2014 Vtis? Mau me pere Bo vsaj cista oprema.. Efendi, Scarlett in gsxf750 3
Scarlett Objavljeno Julij 12, 2014 Opozori Objavljeno Julij 12, 2014 Bo vsaj cista oprema.. Ce bi blo mal manj peska pa blata po cest..
FLY Objavljeno Julij 12, 2014 Opozori Objavljeno Julij 12, 2014 Vtis? Mau me pere Pol boš pa kot "Čista ženska" (Thomas Hardy)
Eir Objavljeno Julij 12, 2014 Opozori Objavljeno Julij 12, 2014 Glede na čudovito vremensko napoved, sem se danes odločila skočiti samo na kratko vožnjo ne preveč daleč od Ljubljane, po načelu "dokler me ne ujame večja nevihta, se ne obrnem domov". Prvič me je malo opralo med Rakitno in Cerknico, potem sem imela pa do kočevja mir, kjer se mi je začela bližati nevihta, zato sem obrnila kar proti domu in to je to. Ampak glavni vtis: Ljudje v v Ortneku so face . Ko me je ujela nevihta, so mi v lokalu kamor sem se zatekla vedrit, odprli tendo iz terase, da sem motor spravila pod streho. trebor, igorkr, Efendi in 5 others 8
biker77 Objavljeno Julij 12, 2014 Opozori Objavljeno Julij 12, 2014 Ja..motor se pa res ne sme zmocit :-D trebor 1
Eir Objavljeno Julij 12, 2014 Opozori Objavljeno Julij 12, 2014 Ja..motor se pa res ne sme zmocit :-D Ja itak
Whiskey Objavljeno Julij 12, 2014 Opozori Objavljeno Julij 12, 2014 Če bi se recimo jest tja prpelu, se to zihr ne bi zgodlo :grrr DAMI34, trebor, Scarlett in 1 other 4
Scarlett Objavljeno Julij 12, 2014 Opozori Objavljeno Julij 12, 2014 Pol boš pa kot "Čista ženska" (Thomas Hardy) Upam da ne, k je slab končala
Popularna objava Danilo D Objavljeno Julij 12, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 12, 2014 Danes bi pa lahk reku, da sem mel priprave na dolomite :grim ..... Šoštanj, Pavličevo sedlo, Jezersko, Kranj, Golnik, Tržič, Ljubelj, Celovec in ....... po isti poti nazaj . Vtisi dost zanimivi, dokler se ni tole zgodilo ........ .... sj ni blo hudga, mal sem sicer bil zmočen, pol mal povedril- čeprav je streha fajn spuščala :grrr. Pol sem si pa doma mal oddahnu in počil, in odšel .... motor oprat . Vmes se sicer enkrat uscal, ampak mi ni blo hudga ker bil skoz pod streho. Pol je pa vreme še tolk zdržal, da sem se prpelu do Velenja in prgonu nazaj domov ..... juhej :grim. pik1, ataIBA, DAMI34 in 8 others 11
stromar-aly Objavljeno Julij 12, 2014 Opozori Objavljeno Julij 12, 2014 (popravljeno) Ja, danes je bilo zelo pestro na nebu. Okoli enih sem se peljal proti primorski in na Vrhniki je bil utrgan oblak. AC se je skoraj ustavila. Nasproti pa vsaj enih 20 motoristov. Verjetno jim ni bilo prijetno... Jaz sem imel na srečo streho s seboj. Popravljeno Julij 12, 2014. Popravil stromar-aly Scarlett, igorkr, Kmet2 in 3 others 6
igorkr Objavljeno Julij 13, 2014 Opozori Objavljeno Julij 13, 2014 Danes bi pa lahk reku, da sem mel priprave na dolomite :grim ..... Šoštanj, Pavličevo sedlo, Jezersko, Kranj, Golnik, Tržič, Ljubelj, Celovec in ....... po isti poti nazaj . Vtisi dost zanimivi, dokler se ni tole zgodilo ........ vedriti.jpg .... sj ni blo hudga, mal sem sicer bil zmočen, pol mal povedril- čeprav je streha fajn spuščala :grrr. Pol sem si pa doma mal oddahnu in počil, in odšel .... motor oprat . Vmes se sicer enkrat uscal, ampak mi ni blo hudga ker bil skoz pod streho. Pol je pa vreme še tolk zdržal, da sem se prpelu do Velenja in prgonu nazaj domov ..... juhej :grim. To pa vem kje je Ene 500 m preden se zavije čez Penk
Popularna objava jakATV Objavljeno Julij 13, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 13, 2014 Velikokrat si med potepanjem po domovini zapojem, tisto znano Avsenikovo. In res je lepa, ta naša Slovenija. MiNa, MARE 65, markII in 16 others 19
Popularna objava motom Objavljeno Julij 13, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 13, 2014 en izlet od včeraj: Jesenice- BS Center- Rakitna- Cerknica- Planina- Idrija- Most na Soči- Bohinj- Jesenice... ene 300 se jih je nabral. Posebnosti: - nabava MRA VTA4 v BS Centru - ploha na Planini (pa glih tm je moral scat) - 10 semaforjev na relaciji Idrija- Bača pri Modreju (drugo leto bo pa zakon) TOMCAT, DXR16, DAMI34 in 12 others 15
motom Objavljeno Julij 13, 2014 Opozori Objavljeno Julij 13, 2014 Da še mal pokomentiram... ker diujak, na prvi slikci sem sem si zaslužil 3 pike.
Popularna objava trebor Objavljeno Julij 13, 2014 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 13, 2014 Včeraj okoli 140 km. Odhod od doma malo pred tretjo popoldan. Prva postaja kava in vedritev pri Jurmanu (namenoma, da sem se spravil s kavča), nato odločitev, da se gre na krofe strojan. Že pred Trojanami, se mopedu zazdi, da je prevozil dovolj z enim rezervoarjem in zato zahteva pijačo zase. Saj sem mu jo kasneje privoščil na Vranskem, prej sva pa jaz in moja družba popila eno coca colo in pojedla vsak eno polovico krofa in kremšnite. Nato je sledilo prej omenjeno napajanje japonca in vožnja čez Tuhinj do Šenčurja in od tam v Luže na ranč. Po zabavi tam sva se odpravila proti močvirju in prispela tja okoli 22h. Sledila je še pijača in čvek, kar je privedlo do tega, da sem prispel domov zgodaj (okoli enih :grim ). Po vseh prevoženih kilometrih sem izračunal, da je bila povprečna hitrost okoli 14 km/h . Slikal nisem nič, saj vsi veste, kako izgleda kava in kako krofi. LP Robert thumper, Eir, gsxf750 in 8 others 11
MarkoR Objavljeno Julij 13, 2014 Opozori Objavljeno Julij 13, 2014 Danes sem imel malo drugačen moto dan, saj sem imel priložnost voziti 2 tuja motorja. Vozil sem enako CBF, kot je moja, vendar z gumami Metzeler Z8 in GIVI vizirjem...o vizirju ne bom zgubljal besed, gume pa so mnogo bolj igrive kot so moje Angel GT kdajkoli bile, motor naredijo še dosti bolj zabaven in vodljiv. Druga posebnost pa je bil BMWjev RT 1150 l. 2001. Hmmm. To z motorjem nima prav dosti skupnega, bolj me je spominjalo na eno malo večjo kosilnico. :-) Udobje, vetrna zašcita odlična. Užitek v voźnji...nekako težko sem dobil stik ali z zrakom ali s cesto. Po tem mojem komentarju lastniku mi je priznal, da po treh mesecih lastništva ga je že prodajal, potem pa privadil. Kljub oblakom mi je postalo vroče, Schuberth C3 pa prvič ni nudila dovolj svežega zraka čez zračnik, zato sem odprl vizir. Razsodba..od njega ne dobim tega, kar jaz pričakijem od motorja in sem se potem zopet zelo srečnega počutil na moji vetrovni, trdi, relativno neposredni CBFki. Malo štorasti so se mi zdeli tudi trije gumbi za smerokaze. Omenjena črna CBFka bo v kratkem naprodaj, ima ABS, 1.lastnik, servisna knjiga, skoraj nove gume, zavorne ploščice, givi maxia kovček, 2008 itd. Jaz sem jo vozil, ker sem šel probat, če je Givi vizir boljši od mojega MRA. Je, ampak minimalno. gsxf750, trebor, Kmet2 in 3 others 6
Popularna objava gregorjanc Objavljeno Julij 14, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 14, 2014 Pa smo sli to soboto mal na primorsk pogledat. V bistvu sva bla sam dva. Mal po 7 zjutri je blo treba že štartat, poberem sprot kamerada in se najprej poženeva v Trebnje na OMW kjer tankava mopija in si prvoščiva jutranjo kawo. Ucvreva jo naprej kjer je bil prvi pit stop za cigareto nekje med Logatcem in Idrijo. V Godoviču nato zavijeva na Ajdovščino in koj kmalu prideva na tole razgledno točko, kjer je bilo potrebno tale skuter zvok KTM-a, ob pomoči mojstra Igorja spremeniti v "bombnik" Po čudoviti postrežbi iz domačega kevdra, sva se odrinila pod "štant" gasom :grrr čez cel Kras do Viktorja, kjer je naju pričakal Rudečeyamahar IgorKr ,kateri je naju počastil s kupico kafeta. Beseda je dajala besedo in kar naenkrat me zavesten rudečeyamahar pofehta po enem krogu z mojim Darčkom . Škoda ka nism posliku njegovga k se je vrnu. Zgleda da se je Yamahe že anmal naveliču in bi rad nabavu kakšnga Ducatija . Seveda sem tud jest mal njegovo Yamaho povalu . Sam pol pa ni blo druzga da sva pa še KTM-a sprobala. No po Viktorju pa sva se odpravila v Ankaran v kamp, kjer sva bila ob pomoči kolegovih tet deležna zelo dobrega kosila. Hitr sem vmes nabavu še kopalke in se mal pometel v morje. Ja in na konc ni blo druge kot pa še popotovanje do doma. Trasa je bla spet lepo razgibana in mehanski comp mi je po lepi soboti zabeležu spet dodatne kilometre. Eir, gsxf750, maus in 11 others 14
igorkr Objavljeno Julij 14, 2014 Opozori Objavljeno Julij 14, 2014 Lepo, da smo se vidli. Ja no, je blo treba malo sprobat Edino uha so mi pa skoraj odpadla, ko sem KTM-a peljal. Dober kolega, da je zdržal pot. A je bilo pole konec dneva. Aaaaaaaaaa? Kaj praviš? Dej povej glasneje, nič ne slišim ..... p.s. sem pole ugotovil, zakaj si ti prišel na Yamahi tako hitro do 6-te prestave. Na Yamahi samo takneš in že menja, ne tako kot pri ducatiju. Po moje si menjal kot bi vozil tvojega dučeta, pa je kr za dve menjalo na Yamahi. gregorjanc in Ninč. 2
gregorjanc Objavljeno Julij 14, 2014 Opozori Objavljeno Julij 14, 2014 Lepo, da smo se vidli. Ja no, je blo treba malo sprobat Edino uha so mi pa skoraj odpadla, ko sem KTM-a peljal. Dober kolega, da je zdržal pot. A je bilo pole konec dneva. Aaaaaaaaaa? Kaj praviš? Dej povej glasneje, nič ne slišim ..... p.s. sem pole ugotovil, zakaj si ti prišel na Yamahi tako hitro do 6-te prestave. Na Yamahi samo takneš in že menja, ne tako kot pri ducatiju. Po moje si menjal kot bi vozil tvojega dučeta, pa je kr za dve menjalo na Yamahi. Še dobr da sem skoz pred njemu vozu pa čepke mel v ušesih. :closedeyes: Tvoja Yamaha se mi je edino to dopadla ker lahko v 6 prestavi pr 8000 obratih akamot spelješ tiste ovinke okol Viktorja. Sej če bi mi pustu jo še za kakih 50 kilometrov bi ti lohka vsaj tiste sramne kocine na robovih gume pobrau Ninč., gsxf750, Zivnorc in 2 others 5
Whiskey Objavljeno Julij 14, 2014 Opozori Objavljeno Julij 14, 2014 Sem imel učeri napol delovno nedeljo. S sodnim izvedencem smo delali rekonstrukcijo. Našli mesto prehitevanja, trka in napačne meritve policije. Tudi meriti ne znajo - pri dveh meritvah so se zmotili za 2,1 m !!! Obstaja sum prirejanja ?! Sem pa potem potegnil dalje do Vikija kjer sem srečal Mausa & Co. Upam, da te nazaj ni več pralo. Pri Vikiju sem po dolgem času spet klepetal z Nejcem. Bilo je res fajn. Še slikovni vtis: trebor, gsxf750, DAMI34 in 5 others 8
stuhec Objavljeno Julij 14, 2014 Opozori Objavljeno Julij 14, 2014 Odprem oči,pokličem Hudobo in Kucina,zbor Trojane A ura je že 10 proč,ni blo druge kot tranzit do Ptuja po AC Pridemo v deželo Jeruzalemčana Kucin po pokušini Jeruzalemčana pade v element Supermena Polno vode in gramoznic toda po večini prepovedano kopanje :glare: Obiščemo znani mlin na Muri(Babičev) Melje se še vedno kot v starih časih,prav tako pa se je vzdrževanje končalo vrjetno tudi v starih časih :mellow: Je pa lep pogled Tako smo pa v Bakovcih čakali prehod Mure na splavu. Sem pa opazil kjerkoli v Prekmurju sem se ustavil da ima skoraj vsaka vas posebneža oz. animatorja ali pa po domače ljubitelja Jeruzalemčana in to že ob zgodnji uri :lol: .............so pa zabavni ni kej .) Vprašamo kje bi lahko jedli domačo specialiteto Bograč,pa nas kar Kucin odpelje čez drn in strn mim Lendavskega jezera . Vmes se ustavimo še pozdravit forumaša Stuhca in njegovo izbranko, mojo sotrpinko v nadaljevanki Kmetija.Pojemo štrudl in popijemo domač grozdni sok se pozdravimo in naprej proti misiji Bograč In končno ..............v vasi Tišina................bograč Najedl smo se a dom je še zelo daleč pa se odpravimo spet en del po AC,pa dol pa čez Marijo Reko kjer se ustavimo še pri točki podobni kot naše Ride. Toda na Ridah je vedno veselo,tu sem imel občutek ..........ah pustmo ^_^ Kucin in Hudoba sta statirala jaz pa sem se šel zadričkat parkrat gor pa dol.Če sm že tam sem jim tisti D ovinek mal pobrusu z centralcom,ampak šele ta tretjič ko sem cestico mal spoznal prvič in drugič sm se pa kmal ubil :lol: No takle smo mel 3 velike endure,3 možakarji vsi nad 100kg in Prekmurje,ki je meni še dokaj neznano 530km Ni šlo pa pri bavarcu da neb mal zasolzilo olje :lol: ko sm vozil za Kucinom sm Scotoiler izklopil saj je za mazanje poskrbel GS SAm se malenkost rece in imenuje se "Ledavsko" jezero in to je v Krašči-h in bil si pri http://www.ferencovi.si/ sotrpinka pa pogreša skupno fotko s tabo Zivnorc, Kmet2, Schultz in 3 others 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se