Popularna objava Zivnorc Objavljeno Oktober 20, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 20, 2014 ....na hitro še jaz vtisnem dnevno vožnjo.... oz popravek - repliko na Igorjevo objavo...in komentar Skalepreve in še nekoga. Res je tisto Kawasaki...prvi z leve. Saj mu še zeleno perje gleda iz riti.... Skalaprava.... BMWjem dovolijo parkirat na posebej označenem parkirišču.... KyoKon, KLOVN, Kmet2 in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava mladench Objavljeno Oktober 20, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 20, 2014 Pa smo izkoristil nedeljo. Plan je bil, u "izi" na Jezersko, pa se drajsat po avstrijski strani gor pa dol. Seveda nisva mogla kar naravnost na Jezersk, ampak čez koroško ...v Železni kapli natankat potem pa gor pa dol pa gor pa dol pa gor pa dol neki sva celo pofotkala hehe Scarlett, Nikii, KyoKon in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dondule Objavljeno Oktober 20, 2014 Deli Objavljeno Oktober 20, 2014 ....na hitro še jaz vtisnem dnevno vožnjo.... oz popravek - repliko na Igorjevo objavo...in komentar Skalepreve in še nekoga. Res je tisto Kawasaki...prvi z leve. Saj mu še zeleno perje gleda iz riti.... Reč kar češ,ma lejp pa je,se skrije tista rdijča yomaha Zivnorc in igorkr 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Oktober 20, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 20, 2014 Nervozo zaradi krize nemotoriranja prenesem na Kmetico,cepetam gledam v sonce in tulm v luno,no pa sem jo le spodil na motor....... Ob 8h zjutraj sta njen mlinček in Ride samevala Ja tuki je hotel Dami brcnit Kwako v morje Olajšanje ker mu ni uspelo je bilo nepopisno .) Čez Krčki most Pa še mal panorame na poti proti Stari Baški.... Tole je pa prvič vidila,baje saj hodiva na Krk že leta,tud jaz nikoli vidil Pregled Garmina in GPS pozicije ^_^ saj po zgoraj videnem niso vedeli na katerem planetu so :lol: Ja ženska ni to KTM V daljavi gledata nesrečo Dami in Damica za njima pa domači avtohtoni survivorman by Baška Kasneje so le zbrali moči in potegnili motor iz peska,seveda je odločilno besedo pri reševalni akciji imal surviver ali koako si je nadel naziv "čuvar plaže" Pa še mal ponorame Želodčki so se oglasl in kolikor jaz poznam svojo drago treba takrat jest drugače je kažin na vidiku -_- Dami to ve zato se odpeljejo v Valbisko na kosilo in kot gentelmen vse tudi plača.........hvala prjatu Za domov brez Rid ni šlo Đon Wejn v elementu............ Prevozili ali prevozila je 400km v dobri družbi ,sončku in prazni cesti DAMI34, TOMCAT, SuNa in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava dondule Objavljeno Oktober 20, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 20, 2014 Tudi pri nas se je mal vozilo,krajša furca Wajdušna,Kozina,Šečovlje,Vrsar Limski kanal,Motovun,Sočerga,Črni kal in domov.Slabih 400 km j pokazal brojčanik,slik bel mal,k se je spremljevalcem mudilo domov (baje jim žena ni dovolila več kot do 14h)! DXR16, Fantocci, Kmet2 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava maus Objavljeno Oktober 20, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 20, 2014 Pa še jaz napišem nekaj vtisov ... sobota štart Ljubljana - Kranjska gora - Vršič - Bovec - Tolmin - Most na Soči (hrana) - Komen (spanje - hrana - pijača) v nedeljo pa naprej do Divače - Kozina - Črni Kal - Piran - Črni Kal - Postojna - Ljubljana. naredili cca 500 km ... prou fajn je blo slik pa ne dam :krneki: dondule, Keiko, Efendi in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stenc55 Objavljeno Oktober 20, 2014 Deli Objavljeno Oktober 20, 2014 Danes ni bil v planu moto turizem , a bi bil greh , če bi motor počival v garaži , je blo potrebno naredit eno krejšo furco ,prov dost jih verjetno ne bo več letos. mini.JPG Sej s mu skor isto furo k jest, edin čez beljak sm šu k je mojo.... (only propre use of Mcdonalds :grim ) Kero uro si pa bil tm okol? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MartinKranjski Objavljeno Oktober 20, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 20, 2014 Sobota: Novo mesto - Jezersko - Železna kapla - Miklauzhof - Sudsteirische - Aibl - Deutschlandsberg - Kloster - Theibenegg - Ljubelj - Novo mesto igorkr, Zivnorc, n_majk in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vencel Objavljeno Oktober 20, 2014 Deli Objavljeno Oktober 20, 2014 Sej s mu skor isto furo k jest, edin čez beljak sm šu k je mojo.... (only propre use of Mcdonalds :grim ) Kero uro si pa bil tm okol? Od doma sem šel okrog dvanajste ,sem se precej ustavljal tko da domov prišel okrog pete. Škoda da se nisva srečala pa še iz istega kraja mislim pa da sva se že peljaja skup Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Oktober 20, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 20, 2014 :notworthy: .) Nikii, Efendi, SuNa in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stenc55 Objavljeno Oktober 20, 2014 Deli Objavljeno Oktober 20, 2014 Od doma sem šel okrog dvanajste ,sem se precej ustavljal tko da domov prišel okrog pete. Škoda da se nisva srečala pa še iz istega kraja mislim pa da sva se že peljaja skup Midva sva šla prej. Peljala sva se pa kdaj skup sam če sva se kje mimgrede srečala, pol s pa verjetn mim padu k ses naveliču za mano cjazit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Oktober 20, 2014 Deli Objavljeno Oktober 20, 2014 (popravljeno) .) Po moje si bo RobiRoberto počasi omislil motorno kolo, ko se bo naveličal pedala poganjat? Ali pa vsaj tricikel...baterija ima omejen doseg, na motorni pogon bi šlo dlje? Popravljeno Oktober 20, 2014. Popravil vandrovec RobiRoberto in igorkr 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Oktober 20, 2014 Deli Objavljeno Oktober 20, 2014 Včeraj sva se z DanilomD dobila malo čez pol deveto na bencinski na Vrhniki (drugič bom mela mobi pri sebi ). Od tam sva šibala čez Logatec Čakam na video od DaniloD, ...po možnosti takrat, ko se je vozil za spremljevalko (hec) nejcgs 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ringo5 Objavljeno Oktober 20, 2014 Deli Objavljeno Oktober 20, 2014 (popravljeno) Čakam na video od DaniloD, ...po možnosti takrat, ko se je vozil za spremljevalko (hec) Tisto ima pa za osebno kolekcijo Popravljeno Oktober 20, 2014. Popravil ringo5 vandrovec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Oktober 20, 2014 Deli Objavljeno Oktober 20, 2014 Vcer prvic peljala v temi domov, stara cesta, dolga luc, skoz cvikala za srne.. nc lustn filing.. ja, vem, bo treba drugic hitrej vozt, da uidem temi Keiko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava a79 Objavljeno Oktober 20, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 20, 2014 Verjetn ena zadnjih, ce ne ze zadnja letosnja fura. Tokrat sem sel pogledat na Korosko... Od doma - Bogensperk - Litija - Zagorje - Trojane - Braslovce - Sostanj - Crna na Koroskem - Mezica - Ravne - Slovenj Gradec - Velenje - Celje - Sevnica - Mkg - domov... Nabralo se je lustnih 310 km, vreme soncno, Tine Maze nism vidu v Crni, guzva na cesti... Fajn cesta je od Sostanja do Crne, matr... Slikca samo tale - nas denar se dimi... vandrovec, deyo, Schultz in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Oktober 20, 2014 Deli Objavljeno Oktober 20, 2014 Včeraj sva se z DanilomD dobila malo čez pol deveto na bencinski na Vrhniki (drugič bom mela mobi pri sebi ). ................................... ....................... Od tam pa vsak v svojo smer – Danilo čez Vršič in Gorenjsko do doma, jaz pa čez Kobarid, Novo Gorico, Štanjel in Postojno (od tam šverc po AC ker je bila že tema) do doma. Fajn družba, fajn tempo Doma je števec pokazal 524 km. Lušno je blo se spet potepat po Italiji po dolgem času! Keiko noče prznat, da rada kdaj malo potegne .... spanec seveda ..... drgačse sem jo pa mal presenetu, k sm bil mal zgodnji, po prej rečeni uri Res da sem šel čez Vršič, veš pa ne, da sem na Jesenicah šu na Petrol tankat za celih 2,30eur kovancev, zihr je zihr , da sem pršu do omv- ja v Radovlci . Drugače pa prispel domov ob 20:10, ampak morem rečt, da mi sploh ni bil se blem nekej po temi vozt, čist kulj mi je blo . Namatoristu pa sem celih 660km ..... skratka čudovito preživet dan, lepo vreme, lepa tura ..... no za traso in tempo je skrbela Keiko, na kar nimam nubenih pripomb, lepa trasa in pravi tempo ..... nenazadnje pa mel ceu dan dobro družbo . vandrovec ...... filmček bo čez kak dan, ampak sevede cenzuriran :grim Keiko, igorkr, vandrovec in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Oktober 20, 2014 Deli Objavljeno Oktober 20, 2014 še nekej starga dolga :grim toti posnetek mau trese, pa ne zarad kamere, pač pa zarad tega, ker sem mel na kolenu en ne lih fiksn nosilec vandrovec, DXR16, Keiko in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
deyo Objavljeno Oktober 20, 2014 Deli Objavljeno Oktober 20, 2014 (popravljeno) Evo pa še moja nedeljska turca je bilo treba izkoristit lepo popoldne pa sem mojga bemfla mal po beli krajini zapeljal Popravljeno Oktober 20, 2014. Popravil deyo RobiRoberto, igorkr in n_majk 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Keiko Objavljeno Oktober 20, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 20, 2014 Čakam na video od DaniloD, ...po možnosti takrat, ko se je vozil za spremljevalko (hec) :grrr Keiko noče prznat, da rada kdaj malo potegne .... spanec seveda ..... drgačse sem jo pa mal presenetu, k sm bil mal zgodnji, po prej rečeni uri Res da sem šel čez Vršič, veš pa ne, da sem na Jesenicah šu na Petrol tankat za celih 2,30eur kovancev, zihr je zihr , da sem pršu do omv- ja v Radovlci . Drugače pa prispel domov ob 20:10, ampak morem rečt, da mi sploh ni bil se blem nekej po temi vozt, čist kulj mi je blo . Namatoristu pa sem celih 660km ..... skratka čudovito preživet dan, lepo vreme, lepa tura ..... no za traso in tempo je skrbela Keiko, na kar nimam nubenih pripomb, lepa trasa in pravi tempo ..... nenazadnje pa mel ceu dan dobro družbo Kaj da ne - jaz priznam da raje dlje spim kot zgodaj vstajam! Haha samo da si se znašel ................................................................................................................................................................................................................................................. Včeraj pa po sto letih spet fura z Bizixxom - sva se le uspela zmenit Dobila sva se točno ob 8h (no - vsaj po moji uri na Kwaku ) z bencinske na Vrhniki sva štartala ene 10 čez osmo (sem pred štartom šibala še po sendvič), prepariranje z meglo in mrazom čez Ride in vse do Postojne :surrender: tam en kos sončka, pa spet malo megle mimo mojih, tja do Senožeč se je že spet zjasnilo in ni blo več treba brisat vizirja V Kozini sva zavila levo (na bolj milo in manj mrzlo / megleno varianto do meje), pred mejo kot ponavadi še tankat, potem pa do meje, kjer sva spoznala enega simpatičnega motosvetovca (lepo, da smo se spoznali - ne vem, če smem povedat kdo je bil? ), od tam pa mimo Reke, kjer je bilo na vsaki tabli več stopinj in zato bolj prijetno za vozit Po AC sva se tokrat peljala malo dlje – mimo Bakarca, potem pa ven in lepo do Senja. Na poti do tja sva ujela enega Hrvata, s katerim sem se lepo vozila do Senja že prejšnji vikend. V Senju je spet zavil na pomol, midva z Bizixxom pa se na hitro »zmeniva« da šibava kar naprej – če je bilo pa takooo lušno se vozit Prazna cesta in užitek v ovinkih vse do Karlobaga, kjer sva naredila prvo pavzo. Seveda – malica na pomolu Debate, vmes pitanje vrabčkov s kruhom (od sendviča) – slaba ideja – kmalu sem mela celo bando golobov okrog sebe, ki se niso in niso dali odgnat :grrr Ko je zmanjkalo sendviča, je zmanjkalo tudi aviacije Polnjenje baterij, uživanje v dobri družbi, morskem zraku in čudovitem ambientu … Ko sva se vrnila k motorjem smo se vidli in predstavli s Skalopravo - lepo, da smo se spoznali! Seveda sva bila oba za to, da nadaljujeva še naprej na jug – do Paklenice – najprej tankat (spet isti simpatični prodajalec ) in potem nazaj do istega lokala, v katerem sva bila zadnjič s Cedevito. Sem si zaželela tistih odličnih palačink, ma se potem pustila prepričat da probam tiramisu … Malo debate z natakarjem (povedal, da so verjetno odprti zadnji vikend), uničenje tiramisuja in kafetka – kot vse lepo je tudi to prehitro minilo, je bil počasi že čas da se vrneva nazaj. Pred tem sem skočila še k obali na fotosešn … Od tam pa še večji užitek nazaj grede – mmm kaj je pasalo šibat čez ovinke!!! Do Karlobaga, kjer je šel tankat Bizixxx. Tam sva srečala Nikii z njenim dragim če se ne motim? Potem spet akcija in užitek vse do Senja, kjer sva se ustavla na še enem kafetku. Vmes sta mimo pripeljala Mia in Jami in se ustavla na pomolu – smo si pomahali ko sva šla od tam. Nazaj grede sva šibala čez Bakar, pa spet mimo Reke in čez Ilirsko Bistrico in Pivko do Postojne, kjer sem šla spet tankat in potem menjat vizir. Medtem me je prestraši Živnorc, ki naju je prišel pozdravit skupaj s Suzikijem. Baje sva jih spregledala v Karlobagu (ma ne jaz, ne Bizixxx nisva vidla nobenega znanega, tako da ne vem, kje so se skrivali ). Od tam potem čez Ride domov. Na Vrhniki še zadnja kratka pavza in vsak na svoje konec domov. Lušno je blo, nabralo se je slabih 600 km (595,1 km). Res lepo izkoriščen vikend in verjetno zadnji letošnji potep tako daleč na jug po Jadranki. gsxf750, Fazer03, mladench in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skalaprava Objavljeno Oktober 20, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 20, 2014 Še moj pogled na včerajšnje dgajanje ob in na jadranki: Midva sva jo pihnila v Paklenico že v soboto dopoldan, po dolgem času spet enkrat preko Postojne. Na OMV-ju se je dalo celo prazno mizo za kofe najti in dobro družbo. In že sva jo pičila naprej. Fotk ni, ker sva rajši brusila železje stopalk in stojala.... Zvečer ob devetih je bilo pri Dinkotu nabito kot sredi poletja, gosti na večerji pa samo dveh kategorij: motoristi ali plezalci No, jutro iz balkona je....mah, no comment needed: Prvi so se na cesto očitno podali bemflarji...itaq Zato je bilo potrebno še hitro na jautranji kofe brez moto opreme. No, vseeno sva širila dober glas v deveto vas (zanemarimo, da je torbica od Yamahe ) Potem pa....gremo se vozit! Najprej še en skok do "obračališča" Maslenica Nekje na poti: "V zrak spuščam dobro karmo"...pa topli zrak od boxerja Kar nekaj vas sva ujela v objektiv, morda se prepoznate: Nemreš belivat, kaj vse se vozi po jadranki! Sem sprva pomislil, da vidim kivi na kolesih....pa se je izkazalo da je le Versys Ma to je bila le šala, saj vas imam radi, dragi Versači driver-ji V Karlobagu prepoznal še nezgrešljivi motor in čelado od Keiko (sicer sem čakal pred WC-jem, naslednjič upam da na kofetu) Evo, to je bilo to za ta denar. Lp. Skalaprava n_majk, vandrovec, Keiko in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
n_majk Objavljeno Oktober 21, 2014 Deli Objavljeno Oktober 21, 2014 (popravljeno) Keiko: V Kozini sva zavila levo (na bolj milo in manj mrzlo / megleno varianto do meje), pred mejo kot ponavadi še tankat, potem pa do meje, kjer sva spoznala enega simpatičnega motosvetovca (lepo, da smo se spoznali - ne vem, če smem povedat kdo je bil? ) Seveda smeš povedat... sej žena ve kje sem bil... .) ja res lepo da smo se spoznali (drugic planiraj extra 5 min, dam za ) tebe sem uočil ker se te spozna z lahkoto... je pa bilo fuuul Slo motorjev čez cel dan... jaz sem upal da bom prišel na vrsto v ponedeljek sam je reklo vreme NE.... več sreče prihodnjič .... Popravljeno Oktober 21, 2014. Popravil Neno Zivnorc, nxyz, igorkr in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 21, 2014 Deli Objavljeno Oktober 21, 2014 Po moje si bo RobiRoberto počasi omislil motorno kolo, ko se bo naveličal pedala poganjat? Ali pa vsaj tricikel...baterija ima omejen doseg, na motorni pogon bi šlo dlje? Roberto bi se že danes, po že kar dolgem času, zopet odpeljav v Colfosco v Dolomite v "Garni Routlingen" (?), na self service zajtrk, če bi še vedno imel izpit za A ali B kategorijo, katerega pa zaradi poškodbe "notranjosti glave" in s tem povezanih "netočnih prenosov ukazov" med glavo, rokami in nogami ne bom imel nikoli več ... igorkr in vandrovec 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 21, 2014 Deli Objavljeno Oktober 21, 2014 Seveda sem pozabil najprej napisati: HVALA za tvoje mnenje ... Efendi in vandrovec 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Oktober 21, 2014 Deli Objavljeno Oktober 21, 2014 Roberto bi se že danes, po že kar dolgem času, zopet odpeljav v Colfosco v Dolomite v "Garni Routlingen" (?), na self service zajtrk, če bi še vedno imel izpit za A ali B kategorijo, katerega pa zaradi poškodbe "notranjosti glave" in s tem povezanih "netočnih prenosov ukazov" med glavo, rokami in nogami ne bom imel nikoli več ... ...ker vidim po tvojih postih, da si vztrajen, iznajdljiv...računam, da si boš še kako spomagal. Počasi se daleč pride, ne vem, kaj vse primernega se danes lahko dobi ampak pri sodobni tehniki bo skoraj vse mogoče...kmalu bodo avti vozili brez voznika, za kakšnega Flexerja ali nekaj kar gre 25km/h menda ne rabiš izpita? Sicer pa že sedaj, saj niso pomembni kilometri...vidim, da opaziš na kratki razdalji več zanimivosti, kot tisti, ki naredijo par sto km naenkrat. stromar-aly, Keiko, RobiRoberto in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se