alko1 Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 Najbolši pregovor zadnjih 10 let Poscal sem se :lol: Kmet2, BMWRIDER, Nearrain in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stromar-aly Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 Kako postaneš moderator na tem forumu? Al me srbijo prsti... take sneci izpade imam najrajši... grrrr Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stromar-aly Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 Včeraj nisem mogel zdržat doma Če je nuja, je pač treba it. In se je splačalo. Razgled - super. Štrukli za večerjo na vrhu Križne gore - tudi dobri. Spotoma sem si še od blizu ogledal Škofjo loko in Poljansko dolino... Fotke, ki jih je zjutraj dal gor kolega Boris H. (slikano s heksakopterjem) so kar malo strašljive. Še dobro, da sem šel v mraku tam mimo in ni bilo tako hudo za videt. Voda je pa še kar drla. Zivnorc, RobiRoberto, Kmet2 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 Pač vprašam, kdo z "nabito puško" hodi po svetu... ko bo pa popadel pa "naš kužek pa ja ne..." Tebe bi vsak pes popadel, ker oddajaš toliko negativne energije. igor0203, TakeALookAround, Nearrain in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vito23 Objavljeno Oktober 24, 2014 Deli Objavljeno Oktober 24, 2014 Pač vprašam, kdo z "nabito puško" hodi po svetu... ko bo pa popadel pa "naš kužek pa ja ne..." Ti pa si posranc...pes je tak kot je lastnik. Maš lastnike debile in bo tut pes debil. So pa veliko bolj sitni manjši psi kot pa te tavelki. igor0203, Kmet2, Nearrain in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 24, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 24, 2014 Toplo vreme je primerno za: soškanje biiiijutiful 180kmju Fantocci, izibajker, dondule in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ringo5 Objavljeno Oktober 24, 2014 Deli Objavljeno Oktober 24, 2014 Mi pa rahel dez bolj ali manj ves dan... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Oktober 24, 2014 Deli Objavljeno Oktober 24, 2014 Kako postaneš moderator na tem forumu? Al me srbijo prsti... take sneci izpade imam najrajši... grrrr Sigurno ne na tak način, da imaš osebno zaroto proti določenim uporabikom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stromar-aly Objavljeno Oktober 24, 2014 Deli Objavljeno Oktober 24, 2014 Omenil sem izpade oziroma bolj točno tip izpada ;-) Ne pa uporabnika. Čas bi bil, da moderatorji malo popucajo temo, a ne... in spet smo off... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Keiko Objavljeno Oktober 24, 2014 Deli Objavljeno Oktober 24, 2014 OK - kdo ma torej daljšega? Potopis mislim seveda - da ne bo pomote! Komaj čakam na naslednjo zanimivo objavo! Da dela lušte - kot recimo Dami danes Scarlett, Fantocci, igor0203 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 25, 2014 Deli Objavljeno Oktober 25, 2014 OK - kdo ma torej daljšega? Potopis mislim seveda - da ne bo pomote! Komaj čakam na naslednjo zanimivo objavo! Da dela lušte - kot recimo Dami danes Dobiš danes poročilo DAMI34, pik1, Keiko in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Oktober 25, 2014 Deli Objavljeno Oktober 25, 2014 (popravljeno) Dobiš danes poročilo ... o dolžini ??? Popravljeno Oktober 25, 2014. Popravil pik1 BMWRIDER, Whiskey, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 25, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 25, 2014 ZIMSKE RADOSTI kot jih Dami razume kafa OMV Postojna pri 6C počk pri 8C Čakanje na čisburger 10C Koper 12C Izola 14C Strunjan 16C Tortice v Strunjanu 25C Pogled na plažo 18C Ride in distanciranje od bmw cca 8C Ride in pogled na kwako , prijetnih 20C To je to, 260 jih je padlo pik1, moped1, skalar36 in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dondule Objavljeno Oktober 25, 2014 Deli Objavljeno Oktober 25, 2014 (popravljeno) Mi smo bli pa mal po gorenjski,ne vem a j tolk zahwadw(prevod by Bing,"toliko shladilo") al kaj,nikjer nobenga,drgač pa dobrih 200 pa nič ni bilo hladno! Popravljeno Oktober 25, 2014. Popravil dondule gsxf750 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno Oktober 25, 2014 Deli Objavljeno Oktober 25, 2014 DAMI34 a si srecel kakega plavega kavasakija malo naprej od dekanov pri omejitvi 70 proti crnemu kalu?samizdi da sem te uocil XD Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 25, 2014 Deli Objavljeno Oktober 25, 2014 DAMI34 a si srecel kakega plavega kavasakija malo naprej od dekanov pri omejitvi 70 proti crnemu kalu?samizdi da sem te uocil XD čisto možno, se ne spomnim....v glavnem jaz nisem bil sam, sva bila dva, ena črna kava, pa sivorjav GS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno Oktober 25, 2014 Deli Objavljeno Oktober 25, 2014 pol cisto mozno da sem te opazil,sem picu domov in moto zbora ki me je primla migrena tolko da nisem v celado pobruhal XD DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno Oktober 25, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 25, 2014 Po malčk čudnem jutru, se spravim na mator in pičim od doma via Celje, Rogatec, Žetale, Ptuj, Ormož, MP Središče ob Dravi (Trnovec), Čakovec, MP, Petišovci (Mursko središće), Lendava, Črenšovci, Beltinci, Turnišče, Dobrovnik, Mursko Sobota, MP Gederovci, Mureck, Gamlitz, Arnfels, Eibiswald, Stausee Soboth, Lavamund, Dravograd, Ravne na k. , Prevalje, Mežica, Črna na K. , Sleme, in beck to Šoštanj- samo 425km . Hja, drgač pa lep prijetnio ohlajen dan , štart pri +10, vožnja sprva med 10-12 stopinjami, na Stausee Soboth pa celih 6,2 . Pit stop na pumpi u Lavamundu, se že en cajt vozu na rezervi, tk da pit stop biu obvezn , benz pa po reci piši 1,281eur . Fotk nekak ni, k ni blo kj zanimivga za fotkat . Čez kak dan, teden, mesec :grrr ...... pa pride mrbit kak video . Stausee Soboth snegec pegec :grrr SuNa, RobiRoberto, pik1 in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ringo5 Objavljeno Oktober 25, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 25, 2014 (popravljeno) Glede na to, da so jutra od tega tedna precej bolj "sveža"sva se s sotrpinom na delno oblačno jutro dobila v Lučah kasneje dopoldne. Ker je kolega malo zamujal, sem si privoščil (pa njemu tudi kasneje) belo kavo, potem pa sva se šla "poslavljat" (vsaj načeloma, ker se pri "bikerjih" nikoli ne ve ) od Pavličevega sedla. Pot gor je bila lepa in suha (tu pa tam je treba le paziti na malo listja ob straneh ceste). No, zgoraj pa +3 °C in prvi letošnji sneg (ampak s podloženimi motorističnimi oblačili je bila vožnja čisto udobna). Po "photo session-u" (ki sta ga prekinila dva slovenska kolesarja, ki sta gor prigonila po avstrijski strani - torej sta pred tem "pregrizla" tudi Jezersko - BTW: vsaka jima čast) sva se spustila nazaj v Logarsko dolino kjer sva spet naredila tudi malo fotk. V Ljubnem je bilo že sončno in sva malo potrenirala tehniko smučarskih skokov ter "splavarjenja" in si ogledala skakalnice, nato pa lepo lagano do Okonine kjer delajo v Pizzeriji Četara odlične pizze (priporočam). Za konec še skupna vožnja do AC v Šentrupertu in potem eden levo, drugi pa desno...prav fajn je bilo Aja - srečala pa nisva niti enega motorista (očitno vsi na jugu ali pa doma za zapečkom), tako da je danes leva roka bila vseskozi na "balanci" Luče ob 11h Jesenska cesta na Pavliča... Vročina na Pavličevem Pa tudi prvi letošnji sneg smo videli... Žalostni "zmrznjeni stric" na levi... Če kdo misli, da sva bila ekstremna, obstajajo še "ekstremnejši" primerki... ...in to tudi v dvojini Logarska dolina... Za tele pa res "nema zime" Novi Peter Prevc Utrujenemu stricu smo malo pomagali poganjati... ...in ker sem hitro omagal, je poganjal še kolega Ljubno ob Savinji - večja skakalnica (obstaja še manjša) Pogled na Ljubno ob Savinji - spodaj Yamahi pa očitno na smrt skregani (pač ženske) Vegi pizza v Pizzeriji Četara v Okonini (ki sva si jo delila na pol)... V Šentrupertu pa vsak na svojo stran... Še mapa ture... Popravljeno Oktober 25, 2014. Popravil ringo5 igorkr, BMWRIDER, DAMI34 in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 26, 2014 Deli Objavljeno Oktober 26, 2014 (popravljeno) Popravljeno Oktober 26, 2014. Popravil Kmet2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Oktober 26, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 26, 2014 Probamo še enkrat,nekaj heca.............najstarejša slovenska lipa na Novi Štifti,nič dotikali in bili zelo spoštljivi :closedeyes: Pozdravili še kosmatinca v Ložinah Odšli na Kočevsko Rudniško jezero ki je nastalo pri kopu premoga,ko so rudarji naleteli na vodno žilo,žal se jih je nekaj tudi utopilo! Kot zanimivost naj omenimo da so prekopali jarek v katerega so položili cevi ki vodijo do reke ki teče skozi Kočevje,reke rinže,s tem ohranjajo vodostaj jezera ki je še vedno živ izvir vode. Če dobro pogledate še vedno vidite cela drevesa ki so poplavljena tik nad gladino............te kar zmrazi,kot da se je čas ustavil Pot nas je vodila v deželo Petra Klepca na grad Kostel ki ga obnavljajo vsaj tako dolgo če ne več kot je Zidar gradil avtocestni križ Slap Nežica in njegova pravljica.... Pozdrav Petru Klepcu Kolpa je kar narasla,prav tako je cesta kar nepredvidljiva,polna listja in peska ki so ga ob nevihtah nanesli hudourniki,smo vožnjo oreng prilagodili V Osilnici tudi prečimo malobmejni prehod in za dovolilnico plačamo 83 centov Takoj prečimo tudi ne več Kolpo temveč Čabranko .) V podplanini se vrnemo nazaj in naše lepe v našo kuro preko Loškega potoka ki ima zalite vse travnike....no skoraj vse ^_^ Zivnorc, RobiRoberto, igorkr in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Oktober 26, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 26, 2014 Nadaljujemo na Bloško jezero kjer tudi pomalicam... In ker smo bili že v deželi Petra Klepca gremo še v Cerknico obiskat Martina Krpana in njegovo presihajoče Cerknisko jezero ... Od tam pa na Črni kal kjer poberemo še Damija 34 Kawasakijevca ki je čakal ugodne pogoje ko smo mi že odelali 250 km V Koper kjer sem zasledili da imajo tudi tovorne ladje vgrajen najnaprednješi Boschev sistem MSC ki so ga testno prvo vgradili na KTM 1190 ADV ,pol že ne more biti tako slabo Zapeljemo se v Izolo kjer se mal posončkamo Dami 34 si je želel še razgledne točke da se je znal orientirat saj ni imel sabo navigacije :lol: Iz Izole smo šli v Strunjan po okrepčilo zvano sugar Nazaj proti domu,nekje na Ridah se je Dami34 izgubil,kasneje smo izvedeli da se je srečno vrnil domov s pomočjo prastare preživetvene strategije..............sledil je golobom Ker še ni čas za domov obiščem še Rakitniško jezero Pa sproti na Krim pa ne tisti Ukrajinski ............harašov Za na koncu pa še na en jezerček in to Podpeški z vzletno rampo za.............. eh tisti ki jejo gobice že vejo :lol: Ja srečali nismo tud enega Versysa Vozili po soncu Strunjan 20 stopinj in megli ter dežju ,Travna Gora 4 stopinje iz enega konca na drugega ali pa matematično slabih 500km lp -ica ciciban, maj08, Nikii in 37 others 40 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Oktober 26, 2014 Deli Objavljeno Oktober 26, 2014 Super fura, nekateri pa delamo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 26, 2014 Deli Objavljeno Oktober 26, 2014 Super fura, nekateri pa delamo Bo pa denarja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Oktober 26, 2014 Deli Objavljeno Oktober 26, 2014 Bo pa denarja .... stari, vidm da si hotu v enem dnevu narest več kilometrov kot eni v celi sezoni ... :) Kmet2, DAMI34, DXR16 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se