vandrovec Objavljeno November 11, 2014 Deli Objavljeno November 11, 2014 mal kolesanja do matorja in nazaj domov Kako imaš to splanirano? Kolesariš do motorja, potem giro z motorjem in s kolesom nazaj domov? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno November 11, 2014 Deli Objavljeno November 11, 2014 Splanirano je čist fajn ........ doma sem v Šoštanju, mator mam v Velenju v garaži, in ko se grem vozt, da se ne drajsam teh par km z avtom, se gonim, z kolesom - mal rekreacije usput , če se pa dva dni zapored vozim z motorju, pač motor ostane pred blokom pod balkonom parkiran, nadzor mam pa 3 štuke više :grim vandrovec, SEBA33 in TOMCAT 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Toncek Objavljeno November 11, 2014 Deli Objavljeno November 11, 2014 V rubriki albumi s poti sem pripel nekaj slik z jesenskega potepanja po Toscani. Čez zimo bom objavil potopis iz Bretagne in Normandije, upam :glare: ataIBA, Kmet2, TOMCAT in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno November 12, 2014 Deli Objavljeno November 12, 2014 http://youtu.be/1aTryS6U_DQ http://youtu.be/wipA5A8osT0 http://youtu.be/hdBF3o75MM4 Schultz, DXR16, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 14, 2014 Deli Objavljeno November 14, 2014 Danes sem zopet kolesaril v Idrijsko Belo "zaradi dveh razlogov". Najprej s tem namenom, da bi nekomu z modelarskega foruma dokazal, da moje vzvratno ogledalo res ni premajhno za tisto kar ga jaz rabim in to je, da še pravočasno vidim kaj in kako se mi po cesti približuje od zadaj. Drugi razlog je kot "darilo" Zvonki, ki ima danes rojstni dan, kot dokaz, da njeni obiski Robertota na URI Soča, skupaj z Bogdanom in Zlatkom, ter "porivanjem mojega štirikolesnika" na kavo ali jagodov sok v "okrepčevalnico URI Soča" niso bili nepotrebni ... Šesta in sedma slika: šesta, kako je danes videl moj Canon "brez očal" in sedma, kako je videl skozi moja očala z oranžnimi "stekli". Kmet2, markII, Keiko in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno November 14, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 14, 2014 Pelau, pelau, pelau, oujee babY počk Sistiana Mare In prjatu, k se čudi, kaj vse je že odpadlo, pa KTM še laufa Kmet2, MiNa, SEBA33 in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lajbn Objavljeno November 14, 2014 Deli Objavljeno November 14, 2014 Pelau, pelau, pelau, oujee babY počk To je pa tanartabeltabulši motor na celem motosvetu. Pa še lepe barve je! igorkr, TOMCAT, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno November 14, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 14, 2014 Js tud pelu pelu ...... Velenje, Mazirje, Gornji Grad, Črnivec, Kamnik, Tohinjska dolina, Vransko, Gomilsko, Lokovica, Velenje- 137km, pa piciklu tud en mal DXR16, Schultz, Keiko in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 14, 2014 Deli Objavljeno November 14, 2014 To je pa tanartabeltabulši motor na celem motosvetu. Pa še lepe barve je! blak bejbi, mora bit blak, jebeš un rudeči krš cikadina, igorkr in lajbn 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno November 14, 2014 Deli Objavljeno November 14, 2014 blak bejbi, mora bit blak, jebeš un rudeči krš Bljak? danes sem vam pa fousen....skoda da se nisem mogu pridruzit DAMI34 in igorkr 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 14, 2014 Deli Objavljeno November 14, 2014 Bljak? danes sem vam pa fousen....skoda da se nisem mogu pridruzit še jst sm si mau foušen igorkr, PrimozC in dondule 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno November 15, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 15, 2014 .... Ljubljana ... .... preko povsem novih cest in zanimivih odsekov ... ... fočk, počk in kar je še tega ... .. na koncu še Sistiana ... .... vse skupaj 305 km-jčkov ... ... jajčka čist pretresena ... v nogah mal mravljinčkov ... ... in odpadla samo ena stvar .... .... pa kaj no .... .... sej hupe itak ne rabim ... :) DAMI34, Keiko, Mia in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 15, 2014 Deli Objavljeno November 15, 2014 Keiko, DXR16, Bostjan L in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava deyo Objavljeno November 15, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 15, 2014 (popravljeno) Ker sem prejšn tedn ravno zamenjal motor so me dns zlo srbeli prsti Zjutraj mi sicer ni bilo čist všeč vreme, mal počakam in itak nism zdržal doma se okol 11. mal bolj oblečem in hop na motor se odločim da grem tja do Trojan na en kofe. Pridem do (grad Bogenšperk) in se že mal sončk pokaže. Si mislim dans bo pa še vreme super. Odrinem naprej čez Šmartno do Zagorja proti Trojanam, na kar pridem do table za Vače in se odločim da grem pa malo pogledat center Slovenije. In ker se mi ni dal nazaj vozt se odločim da ne grem na Trojane ampak jo užgem do Ljubljane v Grosuplje čez Turjak do Kočevja in pol nazaj do Trebnjega, vse skup pa je padlo 245 kilometrčkov, srečal pa sam ene tri zagnane motoriste . Popravljeno November 15, 2014. Popravil deyo Keiko, SEBA33, pik1 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motolover Objavljeno November 15, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 15, 2014 Ne na morju, ne na cesti, nikogar. Kmet2, maj08, malakai in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno November 15, 2014 Deli Objavljeno November 15, 2014 A uhka nehate rajcat? DAMI34, TOMCAT in maxxa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
deyo Objavljeno November 15, 2014 Deli Objavljeno November 15, 2014 Sej jutr je še en dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno November 15, 2014 Deli Objavljeno November 15, 2014 A jbg.. isto bom kvecjem rajc gledala.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 15, 2014 Deli Objavljeno November 15, 2014 vtisi? svinjsko dobri..... thumper, Scarlett, Dr_Jakob in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno November 16, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 16, 2014 Izpoved neke bmflarke..... Planina,Pik1 si je želel naprej ma nov motor in misli da je tudi Amfibija..... Ride samevale ^_^ Črni kal kjer imava s Pikom 1 rezerviran parkirni prostor (upam da Snecer ne spremlja te teme) :lol: Evo banda na kupu Pik1,Ihr,Dami34 in IgorKr......mal jim daš za pit pa za jest pa so vsi hepy.... .......hvala Pik1,vsaj en k ma dnar da nas nafutra Potegnemo jo v Trst kjer se zima sploh ni začela za motoriste,polno mesto scooterjev ,motorjev in carabinjerjev ki pasivno opazujejo manevreranje Italijanov in ignoriranje prometnih predpisov :lol: Iz centra se s težavo prebijemo na lepši konc Sistian Ja tu je nekaj žlobudral o Yamahi in rdeči barvi...........nisem povsem razumel ker je postal čustven kot Maus Čas za okrepčilo in kot ponavadi nas je z Pikom čakal rezerviran prostor ........moram pa povedat da ta prostor ni rezerviran za invalide temveč nakazuje in prikazuje kaj se bo zgodilo z tistim ki bo zasedel Pikov prostor za motor............ja ker sem gobčen mam vedno zraven kakšnega ki ma 2 metra in nič potrpljenja :lol: In ja s KTM vedno nekaj odpade,v današnjem primeru element za odganjanje cestnih ovir ali po domače trobenta ^_^ Zaključili v Postojni kjer smo se že v temi poslovili in vrnili vsak v svoj konec ,mi v meglo oni na burjo.......na sliki se vidi kako nad Ajdovski hribi zadržujejo megleno nesnago iz notranjske..... Kljub že zimskemu času 300km v družbi mešanih zmešancev Efendi, Eir, DXR16 in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 16, 2014 Deli Objavljeno November 16, 2014 Takoj veš po fotki, da gre za bemflarja, tudi če se kamuflira z drugim motorjem pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno November 16, 2014 Deli Objavljeno November 16, 2014 Takoj veš po fotki, da gre za bemflarja, tudi če se kamuflira z drugim motorjem Daj vzdrži se in se drži teme! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno November 16, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 16, 2014 (popravljeno) Danes takoj po zajtrku in : Popravljeno November 16, 2014. Popravil RobiRoberto Kmet2, ringo5, pik1 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava dlicen Objavljeno November 16, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 16, 2014 Savudrija včeraj. KyoKon, ciciban, DXR16 in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno November 16, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 16, 2014 Takoj po kosilu in ... Danes sem se oprhal že drugič in še "nekoga bo treba oprhati" čimprej, vendar se na sliki tega ne vidi ... 50 km danes ... :notworthy: markII, SuNa, skalar36 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se