Kmet2 Objavljeno Februar 11, 2014 Deli Objavljeno Februar 11, 2014 Kake so pa gor prodajalke ljubezni? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 11, 2014 Deli Objavljeno Februar 11, 2014 Kake so pa gor prodajalke ljubezni? tiste pridejo pa iz pekla gor ni prodajalk ljubezni, gor so samo radodajke, zato se nebesom reče NEBESA in peklu PEKEL (k moraš plačat) kapišiš??? Evo slike to plačaš!!! ta je pa radodajka: Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 11, 2014 Deli Objavljeno Februar 11, 2014 No zdej mi je pa že mal žal ,da nism šel v nebesa P.S. čeprav Kwakarjem tud ni glih vsega za vrjet :grrr I30 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 11, 2014 Deli Objavljeno Februar 11, 2014 No zdej mi je pa že mal žal ,da nism šel v nebesa P.S. čeprav Kwakarjem tud ni glih vsega za vrjet :grrr Ti maš nebesa že na zemlji pa jst tut Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 11, 2014 Deli Objavljeno Februar 11, 2014 Itak,a si zamisliš kolk bomo šele gor užival DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 11, 2014 Deli Objavljeno Februar 11, 2014 Itak,a si zamisliš kolk bomo šele gor užival zdj razumem arabce, k se jim mudi umret, da čimprej pridejo do bab Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 11, 2014 Deli Objavljeno Februar 11, 2014 Ma men ni do bab,sam gor ne rabiš nč tankat sam letiš :grim DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Februar 11, 2014 Deli Objavljeno Februar 11, 2014 tiste pridejo pa iz pekla gor ni prodajalk ljubezni, gor so samo radodajke, zato se nebesom reče NEBESA in peklu PEKEL (k moraš plačat) kapišiš??? Evo slike to plačaš!!! ta je pa radodajka: Hmm, tale perje, da se mi po zobeh zatika, mi pa n'č ne paše. Bom šparal za peku. Čak mal, sej računajo sam tistim gor, dol pr nas so pa đabe. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 12, 2014 Deli Objavljeno Februar 12, 2014 Pa še eno razliko med peklom in nebesi vem: gor ni nobenih omejitev, sam gas in douge luči Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Februar 13, 2014 Deli Objavljeno Februar 13, 2014 Pa še eno razliko med peklom in nebesi vem: gor ni nobenih omejitev, sam gas in douge luči Pol maš pa take: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 13, 2014 Deli Objavljeno Februar 13, 2014 po mojem bolj takole: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Februar 18, 2014 Deli Objavljeno Februar 18, 2014 po mojem bolj takole: Ampak, tlele NUBEN .................. ni mel pržganih DOUGIH luči! DAMI34 in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 18, 2014 Deli Objavljeno Februar 18, 2014 Ampak, tlele NUBEN .................. ni mel pržganih DOUGIH luči! punoči jih majo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se