daelimdragstar Objavljeno Februar 22, 2014 Opozori Objavljeno Februar 22, 2014 lp.zanima me ,če ima gdo izkušnje z daelim dagsta 125 motorji imam 2001 letnik,kateri je cca 6 let stal in ne vžge (nov akumolator -iskra je,gorivo zamenjano,frgazer sem odprl,vendar se ne spoznam kaj preveč) vendar verglja v prazno ,svečka je suha.
Bremzer Objavljeno Februar 22, 2014 Opozori Objavljeno Februar 22, 2014 lp.zanima me ,če ima gdo izkušnje z daelim dagsta 1 25 motorji imam 2001 letnik,kateri je cca 6 let stal in ne vžge(nov akumolator -iskra je,gorivo zamenjano,frgazer sem odprl,vendar se ne spoznam kaj preveč) vendar verglja v prazno ,svečka je suha. Če je svečka suha očitno ni goriva .Preveri dovod do vergazerja, če sploh teče kajti,če ni benzina do vergazerja in na pipici imaš verjetno poleg položaja OF,ON,RES še PRI) moraš dati na položaj PRI,da priteče benzin.Vprašanje je še če si sploh potegnil čok(zaug),da bi mrzel motor lahko vžgal.Po vsej verjetnosti boš moral malo bolj opisat kako in kaj samo glej,če že imaš iskro,da neboš verglal brez da daš svečko na maso, ker boš uničil modul vžiga.Če ne priteče benzin do vergazerja potem odvij pipico in preveri,če ni mrežica zapacana,ker če je mrežica zapacana boš moral temeljito očistit benzin tank,ki je zarjavel še sploh, če je motor stal z praznim tankom 6 let kot opisuješ,če pa imaš benzin do fergazerja in si imel potegnjen čok-zaug in ni vžgal boš moral demontirat fergazer in ga očistit ! Za več info me lahko pokličeš na GSM imaš ga v avtarju. Kmet2 1
daelimdragstar Objavljeno Februar 23, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 23, 2014 gorivo je v fergazerju ,čok sem potegni ločistil sem fergazer,odvil glavno dizo,ima pretok,vendar je poleg še ena manjša diza,katera če pihnem ali grem z žićko ne gre čes ,svečka je suha,pipica mi itak v položaju off ne zastavi goriva
Bremzer Objavljeno Februar 23, 2014 Opozori Objavljeno Februar 23, 2014 gorivo je v fergazerju ,čok sem potegni ločistil sem fergazer,odvil glavno dizo,ima pretok,vendar je poleg še ena manjša diza,katera če pihnem ali grem z žićko ne gre čes ,svečka je suha,pipica mi itak v položaju off ne zastavi goriva Imam občutek,da ga midva po internetu nebova popravila ! ! Ko bo lepo vreme ga daj na prikolico in pripelji k meni pa ga zrihtava prej me pokliči imaš GSM v avtarju,če nimaš prevoza pa naj ti kak mehanik pri tebi doma pogleda poglada !
trojan69 Objavljeno Februar 23, 2014 Opozori Objavljeno Februar 23, 2014 gorivo je v fergazerju ,čok sem potegni ločistil sem fergazer,odvil glavno dizo,ima pretok,vendar je poleg še ena manjša diza,katera če pihnem ali grem z žićko ne gre čes ,svečka je suha,pipica mi itak v položaju off ne zastavi goriva Manjša diza je za proti tek oz. nizke obrate. tko da če je zamašena je verjetno to
daelimdragstar Objavljeno Februar 25, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 25, 2014 hvala za enkrat,odpeljal sem ga k mojstru ,po bo pogledal,upam da do maja ga zrihtam.
daelimdragstar Objavljeno Marec 5, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 fergazer je spucan vendar je iskra slaba ali je včasih ni,ali je cinšpula ali cdi ima gdo izkušnje in kje se kaj dobi .
daelimdragstar Objavljeno Marec 6, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Marec 6, 2014 vseeno hvala vsem ,zamenjali smo vžigalno tuljavo in je vžgal iz prve.
Priporočene objave