hector Objavljeno Junij 9, 2014 Opozori Objavljeno Junij 9, 2014 SharpNinja - če ti bo kaj lažje, tud mi smo krenili od doma ob 5h, pa pol na pisti hitro pozabiš na to.... Greba - pisal sem temu možakarju za CD, pa nobenega odgovora - je že kdo dobil cd?
greba Objavljeno Junij 14, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Junij 14, 2014 Moral bi dobiti odgovor. Lahko ga pa tudi pokličeš. Če se ne oglasi, je na stezi in slika. Pokliče nazaj. Mi imamo take izkušnje.
G76vtr Objavljeno Junij 19, 2014 Opozori Objavljeno Junij 19, 2014 (popravljeno) Super blo, treba ponovit, še žena se je mela noro hvala www.abanophoto.it za slike in organizatorjem za enkratno doživetje Popravljeno Junij 19, 2014. Popravil gorko DXR16 1
mariog Objavljeno Junij 19, 2014 Opozori Objavljeno Junij 19, 2014 ABANOPHOTO (25) - Copy.JPG Me preseneča, da so ženo takole opremljeno sploh spustili na pisto.
G76vtr Objavljeno Junij 19, 2014 Opozori Objavljeno Junij 19, 2014 Me preseneča, da so ženo takole opremljeno sploh spustili na pisto. Z ženo ne dirkam, lepo počasi turistično vseeno hvala za skrb! mariog 1
Profi Objavljeno Junij 19, 2014 Opozori Objavljeno Junij 19, 2014 Z ženo ne dirkam, lepo počasi turistično vseeno hvala za skrb! To ti je verjetno napisal zato, ker običajno na dirkališče brez ustrezne opreme ne smeš. Kako se pa potem voziš, je pa čisto vseeno.
G76vtr Objavljeno Junij 19, 2014 Opozori Objavljeno Junij 19, 2014 (popravljeno) To ti je verjetno napisal zato, ker običajno na dirkališče brez ustrezne opreme ne smeš. Kako se pa potem voziš, je pa čisto vseeno. Saj sem razumel, pac pri turisticni voznji ni bilo takih pogojev Drugace pa nisva planirala in je tako bilo ker sva se za turisticno odlocila na licu mesta... in se mela ful fajn Popravljeno Junij 19, 2014. Popravil gorko Bostjan L 1
greba Objavljeno Junij 21, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Junij 21, 2014 (popravljeno) Kot organizator ne zahtevamo popolne opreme na turistični vožnji, ker je treba izpolnit nekaj pogojev, ti pa so: - Prvi vozi inštruktor (letos je bil instr. varne vožnje Brane Legan) - Prehitevanje je prepovedano!!!! - Vozi se v koloni eden po eden - Vsi podpišejo pogodbo, da se gredo peljat na lastno odgovornost Turistična vožnja pa ni dirkanje, ampak voden ogled proge za tiste, ki se želijo po stezi samo popeljati. Popravljeno Junij 21, 2014. Popravil greba Jure 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se