Pervy Objavljeno Januar 29, 2003 Deli Objavljeno Januar 29, 2003 SAJ JE VSEENO, TO TEMO LAHKO TUDI ZBRIŠETE AMPAK MOREM SE "SPUMPAT"!!!!! :x :evil: :x :evil: :x :evil: :x :evil: :x :evil: :x :evil: novembra sem se prijavil in plačal (20.000 sit) za prevoz in karto za koncert Red Hot Chilli Peppers 6.2. v Bologni. Ker so samo trije koncerti v "dosegljivi" evropi (munchen, milano, bologna) so seveda bili vsi hitro razprodani. danes pa kličem na agencijo in zvem, da so ITALIJANI PREBUKIRALI KONCERT :shock: :? :x :evil: :x :evil: :x !!!!!!!!!! KAJ SE JE ZGODILO? namesto 50 (rezerviranih in plačanih) kart so jih lahko izdali samo 25 IN SEVEDA SEM IZVISEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRVO ŠPAGETARSKE BUDALE Z SVOJO ODLIČNO ORGANIZACIJO ZAJEBEJO ŠTEVILO RAZPOLOŽLJIVIH KART IN NA KONCU PAČ IZVISIJO "BALKANCI"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! seveda mi bojo vrnili denar, ampak za to me boli k...c, JAZ HOČEM NA KONCERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :evil: :x :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Januar 29, 2003 Deli Objavljeno Januar 29, 2003 go Pervy go go go Pervy go go go Pervy go go go Pervy go go go Pervy go go :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Januar 29, 2003 Deli Objavljeno Januar 29, 2003 Pervy, jest ti bom metke podajal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 29, 2003 Deli Objavljeno Januar 29, 2003 Pervy, a pol si tudi za to, da se Ducati izbriše s tega planeta? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Januar 29, 2003 Deli Objavljeno Januar 29, 2003 Pervy, a pol si tudi za to, da se Ducati izbriše s tega planeta? :) Za kaj takega sigurno ni. Majhen popravek pa pac:Ducati by Ricola :roll: :) :D :P lp DTW 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 29, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 29, 2003 Pervy, a pol si tudi za to, da se Ducati izbriše s tega planeta? :) eh ne, saj je ducati tudi zaslužen da jih je nekaj na leto manj :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 :shock: :shock: :shock: :twisted: Tudi jaz imam karte za Bologno (5.2.). Kupil sem jih prek "www.koncerti..."Mar moram še jaz preverit? Doslej me ni še nihče obvestil o kakšnem prebukiranju. Če sem out, ma PERVY soborca :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 :shock: :shock: :shock: :twisted: Tudi jaz imam karte za Bologno (5.2.). Kupil sem jih prek "www.koncerti..."Mar moram še jaz preverit? Doslej me ni še nihče obvestil o kakšnem prebukiranju. Če sem out, ma PERVY soborca :twisted: Jaz sem te prebukirala :roll: :angel: :angel: :angel: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 Italijan => cigani. To je isto, ko ful poceni novoletne izlete nudijo za Rimini in pri tem ne povejo, da noben hotel v Riminiju nima ogrevanja :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mopedfan Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 Italjani so res cigani! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 No, tukaj lahko pa še jaz pridem na svoj račun: če bi kdo rad šel na koncert RHCP v Bologno --- jaz imam karto in ne morem it! Karta stane 9.000 SIT + če kdo rabi prevoz, imam tudi že rezerviran sedež v avtu (stroški prevoza bodo recimo 2.-3.000 SIT). Če koga zanima, naj mi pošlje PM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 ma talijani so prou fejs ljudje. Samo ti v Trstu so mal čudni.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 ma talijani so prou fejs ljudje. Samo ti v Trstu so mal čudni.. Ma tudi v Trstu so vredu, sploh ker lahko cene fajn nižaš, samo kaj več z njimi met je pa že katastrofa. :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 30, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 30, 2003 No, tukaj lahko pa še jaz pridem na svoj račun: če bi kdo rad šel na koncert RHCP v Bologno --- jaz imam karto in ne morem it! Karta stane 9.000 SIT + če kdo rabi prevoz, imam tudi že rezerviran sedež v avtu (stroški prevoza bodo recimo 2.-3.000 SIT). Če koga zanima, naj mi pošlje PM. jaz!!!!!!!!!!! ti javim jutri če ne dobim akreditacije! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 Pervy, daj ti meni razloži, kako prideš do akreditacije na teh zadevah. Jaz jo za sejme že znam dobiti, samo za koncerte mi pa še ni ratal. Razen za Pop stars. :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 30, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 30, 2003 Pervy, daj ti meni razloži, kako prideš do akreditacije na teh zadevah. Jaz jo za sejme že znam dobiti, samo za koncerte mi pa še ni ratal. Razen za Pop stars. :roll: z novinarsko izkaznico, pismom urednika,........... 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Januar 31, 2003 Deli Objavljeno Januar 31, 2003 Pervy, daj ti meni razloži, kako prideš do akreditacije na teh zadevah. Jaz jo za sejme že znam dobiti, samo za koncerte mi pa še ni ratal. Razen za Pop stars. :roll: z novinarsko izkaznico, pismom urednika,........... 8) To vem, ampak, a organizatorje kaj zanima za kakšen medij delaš in tako naprej. Se mi je že zgodilo, da so me skenslali, ker pač nisem iz foha, beri ne pišem o glasbi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Januar 31, 2003 Deli Objavljeno Januar 31, 2003 :shock: :shock: :shock: :twisted: Tudi jaz imam karte za Bologno (5.2.). Kupil sem jih prek "www.koncerti..."Mar moram še jaz preverit? Doslej me ni še nihče obvestil o kakšnem prebukiranju. Če sem out, ma PERVY soborca :twisted: A lohka napišeš do konca ta www-naslov, plis?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Pervy, daj ti meni razloži, kako prideš do akreditacije na teh zadevah. Jaz jo za sejme že znam dobiti, samo za koncerte mi pa še ni ratal. Razen za Pop stars. :roll: z novinarsko izkaznico, pismom urednika,........... 8) To vem, ampak, a organizatorje kaj zanima za kakšen medij delaš in tako naprej. Se mi je že zgodilo, da so me skenslali, ker pač nisem iz foha, beri ne pišem o glasbi. ja se zgodi, tudi jaz sem verjetno že prepozen ker moraš za take stvari en kup dokazil vključno z tvojimi članki poslat. :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 A lohka napišeš do konca ta www-naslov, plis?! koncerti.net Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 To vem, ampak, a organizatorje kaj zanima za kakšen medij delaš in tako naprej. Se mi je že zgodilo, da so me skenslali, ker pač nisem iz foha, beri ne pišem o glasbi. Glede na to, da sem se dosti po koncertih rolal... Službeno seveda... Organizatorji koncertov so malce bolj natančni kot organizatorji sejmov. Če pišeš o mufski, ni problema dobiti akreditacijo, ker vejo, da če nisi o tem konkretno pisal, boš pa kdaj drugič kaj pokrival. Če pa prideš do organizatorja koncerta in rečeš "Delam za avto-moto revijo, ali za računalniško revijo.." pa ti bodo rekli "ja in, kaj ma to veze s koncertom?".. In boš izpadel smeškoslav... Običajno pa si želijo najavo koncerta in raport s koncerta... Najraje imajo seveda "najavo", ker je to neke vrste brezplačni PR. In samo "bolj resnim" medijem (dnevnikom in specializiranim revijam, pa veliki TV-jem in radijskim postajam) akreditirajo novinarje, brez da bi pisali "najave" ali karkoli obljubili... Tko da - lepo karte kupit, pa bo vse okej... Sicer vržeš slabo luč na "novinarstvo"... :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 PS: še izkušnje z tujino... Običajno akreditacije za tujino rihta slovenski distributer/založnik, ki je pogodbeni partner založbe, za katero snema izvajalec koncerta... Tako da, hmm... Tisti v Trstu so samo trafika za prodajo kart in ziher ti ne bodo kakšne šenkali. Lahko pa greš in probaš tam na vhodu zblefirat... Možnost uspeha nezagotovljena :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 4, 2003 Deli Objavljeno Februar 4, 2003 A lohka napišeš do konca ta www-naslov, plis?! koncerti.net :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 4, 2003 Deli Objavljeno Februar 4, 2003 trst je nas! :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 4, 2003 Deli Objavljeno Februar 4, 2003 trst je nas! :lol: Kaj, kako, zakaj..kdo je zažgal Narodni dom v Trstu :?: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se