Ice Objavljeno Januar 29, 2003 Opozori Objavljeno Januar 29, 2003 ....vsem hvala za vase "spodbude".eni se derejo,da ne spucamo zadosti,drugi kaj sploh pucamo (da,tadej,beda ratuje!),tretji kaj nabijam poste (samo za primer: 17 symovih slikic zaporedoma je pa ok,vrtnica?! da ne nastevam se koga)..... ....veste kaj.....ce hocete neham in vse skupaj en velik kurc gleda.imam zadosti dela in poleti se bom lahko vsaj spet vozil brez ene skrbi vec. ce ste vsi tako sveto prepricani,da dobim placano za to jebanje,poslusanje zalitev in tecnarjenja,rade volje komu drugemu prepuscam to zabavo. bom pa temeljito spremenil rezim: od zdaj naprej bom vse,kar je dvojno brez pojasnila zbrisal.ker vidim,da bolj kot probas razloziti raji,zakaj se kaj zbrise/zaklene/premakne bolj sitna ratuje.drzite se tem,nerganja ne poslusam vec. novinci naj pa enkrat preberejo FAQ - ce niso zmozni tega.... no comment; stvar ni prevedena in postavljena za brez veze. da citiram darija: come in peace or piss at home. SNAFU se priblizuje TARFU......
Ice Objavljeno Januar 29, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 29, 2003 in ne dobrota ni sirota....... dobroto vsi jebejo po vseh moznih moceh. :?
Alla Objavljeno Januar 29, 2003 Opozori Objavljeno Januar 29, 2003 Ice, ne se jezit........ti kar briši vse kar ti pride pod roke, zmanjkalo ti tako nikoli ne bo...... Saj te imamo vsi radi..... :wink: :) Alla
strom Objavljeno Januar 29, 2003 Opozori Objavljeno Januar 29, 2003 Hmmm... kaj če bi vse od 2. strani tem fliknili v nek arhiv, pa se lahko odpirajo nove teme jovo na novo, dokler spet ne bo posrano vse? OK, tole bi lahko sicer napisal med predloge pa pohvale pa erm... kaj že? :D Ice, če se boš vozil naokoli pa zarad tega zanemarjal forum, ti bomo vsi oprostil. :D Ane, vsi? LP
YZFgeorge Objavljeno Januar 29, 2003 Opozori Objavljeno Januar 29, 2003 Hmmm....... Ljubljeni vodja se je razhudil.......
chris Objavljeno Januar 29, 2003 Opozori Objavljeno Januar 29, 2003 Ice, priznam, da si na cajte tko zoprn, da bi te clovk kr... Sam, si pa kr fajn moderator (radirkator)... Ti kr pobris, ce misls, da je prevec posran.. :wink: Mi te bomo mel vseen radi.. Glede novincev bi pa lahko nekje odprl topic "Za novince" al neki tazga, pa not napisal, nej, preden zacnejo novo temo, uporabijo iskalnik, da ne bo treba vsake njihove teme takoj zaklepat, pa ti ponavljat, nej uporabjo to funkcijo... K men bi slo tud ornk na zivce, ce bi mogla eno in isto stvar milijontavzentkrat ponavljat.. Mi smo s tabo :wink: :D
hotschko Objavljeno Januar 29, 2003 Opozori Objavljeno Januar 29, 2003 Ice, mi te mamo radi ... 8) ... ti moderiraj po svoji vesti, pa ne pusti se provocirati, tudi od mene ne ... :oops: :wink:
spidy Objavljeno Januar 29, 2003 Opozori Objavljeno Januar 29, 2003 Ice ne moreš iz svoje kože kaj? :twisted:
smeško Objavljeno Januar 29, 2003 Opozori Objavljeno Januar 29, 2003 Ice! kaj tebe briga kaj pravijo drugi - in res je tudi, da bolj razlagaš slabše je! meje v resnih temah so določene, kdor jih ne bo upošteval BRIŠI!! sej zato pa si tukej, da narediš red, pa tudi če komu zbrišeš post ni nič takega, zato nevem zakaj se folk tok razburja... nesejezatškodaživcev :wink:
Windsurf Objavljeno Januar 29, 2003 Opozori Objavljeno Januar 29, 2003 Kljub ostremu prepričanju nekaterih sem mnenja, da metla še premalo poje po tem našem forumu; včasih kako temo opaziš šele, ko je na tretji, deseti ali katerikoli strani že, jo hočeš prebrat in prebiraš o pesekih, pomarančah in avtobusih... Nimam nič proti, saj so zato Modreatorji, da počistijo za nami... Preveč dela jim pa tudi ne smemo nalagat! LP VespaMan
Vrtnica Objavljeno Januar 29, 2003 Opozori Objavljeno Januar 29, 2003 ....vsem hvala za vase "spodbude".eni se derejo,da ne spucamo zadosti,drugi kaj sploh pucamo (da,tadej,beda ratuje!),tretji kaj nabijam poste (samo za primer: 17 symovih slikic zaporedoma je pa ok,vrtnica?! da ne nastevam se koga)..... ... Ti si pa res neki nataknen dons uno kar sm ti jz napisala v uni temi je blo misljeno popolnoma drugace kot si ti razumel (ne da nabijas poste ampak ce si se zmotu je blo v hecu tko receno) SymRujeve poste pa itaq preskakujem kr se mi jih ne da brat kr vedno eno in isto naklada... Ti se pa tle neh na ns drt sej si se sam odlocil da bos moderator si lahko reku al bos al ne torej kva se zdej pritozujes?
HHV Objavljeno Januar 30, 2003 Opozori Objavljeno Januar 30, 2003 Mr. Ledeni, ti to delaj tako kot ti misliš da je prav! Podebatiraj z nami in nas pouči o mopedih. Kar se pa motoradirkarskega posla tiče, pa ima raja da utihne! Komur ne paše naj gre tja od koder je prišel! Je pa trenutno mlaj (ta črna luna pravi moja :lol: ), ki vpliva na folk, da neumnosti delajo. Jebat ga, c'est la vie. :wink: :D
RAN Objavljeno Januar 30, 2003 Opozori Objavljeno Januar 30, 2003 SymRujeve poste pa itaq preskakujem kr se mi jih ne da brat kr vedno eno in isto naklada... T Kako pa to narediš ? Saj jih je vse polno. :shock: :shock: Izgleda da fajn skačeš. :D :D
Noise Objavljeno Januar 30, 2003 Opozori Objavljeno Januar 30, 2003 Ice, ti kar BRIIIŠŠŠIIIIIIII.... gasa do konca :D
RAN Objavljeno Januar 30, 2003 Opozori Objavljeno Januar 30, 2003 SymRujeve poste pa itaq preskakujem kr se mi jih ne da brat kr vedno eno in isto naklada... T Kako pa to narediš ? Saj jih je vse polno. :shock: :shock: Izgleda da fajn skačeš. :D :D Jaooo, in to meni RAN, ki ima dvakrat več postov od mene :) Mala naj kar skače - Motosvet gumitwist :twisted: Nič osebnega ni bilo. Sam zanimalo me je kako preskakuje. :D Drugače, ko boš tolk časa član kot jaz, bo vsaj faktor 2 x več pri tebi. O kvaliteti tvojih postov ni bilo nobene besede. Če bi bili bolj koncentrirani, pa tud ne bi bilo nič narobe. Strup v mali flaški. :wink: Kakšenkrat imam občutek, če bi do deset preštel, prej kot greš replay pisat, bi jih bilo pol manj. :wink: Pravzaprav, kaj se tle grem nekaj prepucavat. Ma, ker je glih napisano naj ostane. :D
Gregs Objavljeno Januar 30, 2003 Opozori Objavljeno Januar 30, 2003 To, Ice, to! Vso podporo imas z moje strani.... (lezakajpress) 8)
Pervy Objavljeno Januar 30, 2003 Opozori Objavljeno Januar 30, 2003 ahhhhhmmmmmmm, ICE PREMALO BRIŠEŠ! včasih sem bil med prvimi po postih zdaj pa so me že vsi prehiteli - ERGO - preveč je smetja. AMPAK DA NEBI KAKIH LEPIH SLIKIC BRISAL :twisted: vidiš če bi pivo pil bi se lažje pomiril :twisted: :wink: ŠE MALO PA BO SEZONA PA NE BO TREBA TOLKO NA FORMU VISET, ADMINI PA BODO TUDI LAŽJE DIHALI :P 8)
bmw Objavljeno Januar 30, 2003 Opozori Objavljeno Januar 30, 2003 in ne dobrota ni sirota....... dobroto vsi jebejo po vseh moznih moceh. :? ...pol pa škoda, da nisi ženska,.........bi še kako užival.. :twisted: :twisted: :P ....sicer pa kaj se sekiraš.........saj veš tisto:prvih sto let,potem pa........
Gallus Objavljeno Februar 1, 2003 Opozori Objavljeno Februar 1, 2003 Zgleda, da zima že predolgo traja ..... za vse, uporabnike in moderatorje :twisted: :twisted: :!: :idea: :arrow: :D
stigmata Objavljeno Februar 1, 2003 Opozori Objavljeno Februar 1, 2003 Ice, sploh ne vem kaj se razburjaš, saj si ti car ki lahko briše objave in ne obratno, briši kar se ti zdi, jaz bi še s pricnipa brisala če bi mi kdo sr** po glavi! :lol: In čist informativno- marsikdo sploh ne ve kaj je FAQ-tud pogledat ne grejo!-živa res!
Ice Objavljeno Februar 3, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Februar 3, 2003 Ice, sploh ne vem kaj se razburjaš, saj si ti car ki lahko briše objave in ne obratno, briši kar se ti zdi, jaz bi še s pricnipa brisala če bi mi kdo sr** po glavi! :lol: In čist informativno- marsikdo sploh ne ve kaj je FAQ-tud pogledat ne grejo!-živa res! heh.....stigmata.... zato so me pa "dal" za motoseratorja,ker probavam ostajati objektiven........ na mojo veliko nesreco potem. :roll: :?
stigmata Objavljeno Februar 3, 2003 Opozori Objavljeno Februar 3, 2003 No Ice, ko te že gnjavim- pol pa ti meni povej zakaj mene "tu" (beri forum) dol meče? oz. vsake tolko me odjavi in pol se prijavim brez da sploh moram podatke vnest?!?!? :?
Brrrm Objavljeno Februar 4, 2003 Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 ....ce ste vsi tako sveto prepricani,da dobim placano za to jebanje,poslusanje zalitev in tecnarjenja,...... Razkril bom veliko skrivnost. Ice je za motortatorstvo plačan :P :wink: 8) :lol: :twisted: :twisted:
Ice Objavljeno Februar 4, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 :shock: :? :roll: .......bi blo fajn......ja.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se